Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm tak nie len ze mam dat 10€ za sniperku v p4f ale uz aj v klasickej hre mam platit? wtf? EA please wake up!
    • Shaker
      na P4F se vykasli, to je nejokatejsi dojna kr*va za posledni rok, BF2 je proti tomu za babku i s datadiskama a hodinama zabavy... (i kdyz nevim, jak moc se BF2 jeste hraje)

Mimochodem zprava pro Games.cz slovo jez lidoveji vyjadruje zivocisny druh Tura domaciho neni sproste slovo... hodlate zakazat i slova jako pes, kocka atd?
      • p4f v poslednom case len taha z ludi peniaze ked to zacinalo tak to bolo v pohode 50 centov si mal noveho vojaka teraz to je 7€ a co potom tie sniperky za 16€?
        • Shaker
          ja to hral jen v bete, kdyz to jeste nebyla takova zlodejna
    • BAMBULO, nevim jestli neumis cist nebo nerozumis vyznamu tech slov. Asi bys mel casteji mezi normalni lidi a komunikovat. Ne jenom porad sedet u pocitace a hrat hry. TEDY JESTE JEBOU A POLOPATE: Jestli se ti nechce hrat stovky hodin a odemykat jednotlive features tak si je rovnou koupis.
      • A vies aj co som mal dnes na obed?
  • johnysak
    A proč bych to potom měl sakra hrát??!! *16* *16*
    • Načo by si to hral, zaplať si vlastného Číňana, aby to hral za teba. *15*
      • lol *1* Kdyby se radši vývojáři zaměřili na pořádnou anti-cheat kontrolu místo vymýšlení jak ještě víc vydělat. BF:BC2 je poslední dobou zamořeno různými cheatry. Posledně mě n.a.s.r.a.l típek co nešel zachytit detektorem a k tomu měl ještě Wall-Hack.
        • Shaker
          Protoze BC2 je uz dva roky stary, nejdou z nej uz takovy prachy, tim padem je pro EA nezajimavy a nevyplati se na nej delat zadny patche... Aneb kdyz s*at na hrace tak poradne a na vsechny, hlavne na ty, co nam plati.
  • Vzdyt prece odemykani a levlovani me tahne vpred. Kdyby to bylo odzacatku odemcene tak je tak 50% zabavy pryc.
  • je neuveritelne ako okato tahaju z hracov peniaze. a nielen dice na cele s EA, aj ked EA by bolo schopne uzamknut tlacitka na joysticku resp. klavesnici a uctovat si za odomknutie velke prachy. nepaci sa mi kam to speje s hernym priemyslom, ja som stary hrac a som ochotny platit za HRY ale je mi zle ked vidim ze som za dlc k dragon age vysolil 2KRAT viac ako za hru samotnu. ACHH. takze teraz ma v Battle3 porazi uz aj decko s lizatkom v jednej ruke pretoze mu maminka kupila unlocky. kde su tie casy ked sme si s dobrou partiov posadali do clna vo vietname pocuvali beach boys v radiu skapinali po stovkach a dobre sa bavili, vid. Battlefield vietnam. no nic protestovat je marne. iba si ironicky povzdychnem. uz asi tyzden hladam dovod preco nehrat B3. teraz mam dovod. viva bazar
    • Shaker
      bud v klidu, BF3 nastesti neni RPG, takze vic unlocku se nerovna automaticky vyhode... kvalita vsech zbrani je ciste subjektivni, ten kdo to koupi bude spis zklamanej a hru o to driv prestane hrat, ale EA uz na povest nedba, jde jim jen o rychly prachy.
    • jj kazdy z nas s tichym hundarnim zaplati za nieco co uz tam malo byt alebo to niako vazne neovplyvni hru a vydavatel si madli ruky.
  • Potvrzuji co rika uName, mam rodinu, male deti a praci a hrat takove hry muzu tak 5 hodin tydne. Takze mam pochopeni pro to, ze si nekdo chce zahrat rovnou naplno a klidne si priplati. Abych se nedostal do reci, bf3 nehraju a v killzone 3 si vsechno poctive odemykam svym umem a teto nabidky bych osobne nevyuzil. Dokonce jsem jeste nevyuzil odemykaci body, ktere jsem dostal zdarma ke stazeni pri zakoupeni multiplayeru.
    • Shaker
      a neni ten pocit odemykani lepsi nez si to takhle za penize "nacheatovat"? Krome toho v BF3 to fakt nijak vyzname hratelnost nemeni, ale tak kazdej sme jinej, nekdo proste chce hrat jen multiplayer se vsema zbranema a nekdo si to rad odemkne a pak stejne zustane u tech zakladnich :) Btw nName placa uplne z cesty, kupovat si tyhle balicky, protoze nemam cas si to odemknout je blbost, spis si to chtej rovnou uzit naplno a nebo je nalaka reklama a budou si myslet, ze tim padem budnou mit vetsi sanci, ale smula pro ne je, ze nebudou...
      • To je individualni a respektuji, ze to nekdo citi jinak. Ja bych nikomu neupiral svobodu vyberu, at si to kazdy zvoli sam, jak mu to vyhovuje.
  • Zas tak zlé to není. Někoho prostě zajímá jen samotná hratelnost (u hry to je normální, ne?) a nějaké pomalé odemykání věcí ho akorát odrazují.

I tak na to ale lépe jde Tribes: Ascend...
    • Máš pravdu, dnešní hráči jsou proste looseri *11*
      • Doporučuju naučit se pořádně slovo "loser", než jím budeš někoho urážet. Počítám, že máš luxusní skill v BFku, ale očividně ho hraješ místo hodin angličtiny... Na internetu jsi určitě velký zvíře, ale to tak nějak nestačí...
        • looooooozer sy ti!

Btw, já nevěděl, že BF existuje něco jako skill *1* *1* *1* *1* *1*
  • deridon
    já už se lekl, ten nadpis je strašně infarktově napsaný.. no.. jak už bylo napsáno, svobodná vůle, nemáte žádné gameplay výhody, není to pay2win.. a bohužel (nebo jen prostě chytrý tah?) se najdou lidi, kteří za to zaplatí..
  • Už jsem se lek, z toho nádpisu to znělo jako že daj hráčům nějakej cheat, naštěstí jenom vydělávaj na blbech co neuměj hrát.. rouvnou jim můžou prodat odznáček za dohrání hry a nemusej vůbec hrát ani kupovat hru, stejně bez takových bude ve hře líp..
    • Na "blbech co neuměj hrát"? Ty šašku, ne každej sedí 6 hodin denně u her. Zrovna tebe bych chtěl vidět fungovat v běžném životě... Jestli je člověk blb nebo ne se skutečně neurčuje na základě videoher, probuď se, jednou to poznáš...
      • Shaker
        kazdym dalsim postem, co napises utvrzujes vic a vic lidi, jakej blb si... just sayin
        • No, vidíš... Tobě na to stačí jedinej post.
      • Tomu sa hovorí "trafená hus zagágala." *2*
  • no proč ne pro lidi kteří u battlefieldu nesedí 25 hodin deně aby si mohli odemknou (vyzkoušet) všechny zbraně a vybavení skill to stejnak nezlepší.
  • Je mi to úplne jedno. Tak či tak to nezlepší skill hráča. Noob zostane noobom a môže mať koľko len chce odomknutých vecí...Jednoducho sa zamerajú na tupcov, čo nemajú nervy si to vydobiť svojpomocne a skillom :) Hunting troll$ began

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit