Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
Tak toto bude u konzolistov trhák *1* *12*
-
-
Jednou vyrosteš z toho, že budeš mít čas na hraní 6 hodin denně, vyrosteš i z toho, že se budeš jak malej Jarda dohadovat o tom, jestli jsou lepší PC nebo hráči na konzolích. Věřím, že BF3 si rádi zahrajou i dospělí lidé, kteří mají rodinu, děti a především práci. Opravdu si myslíš, že tito lidé budou trávit 6 hodin denně hraním hry, aby si odemkly nějaké zbraně? Takový člověk má na hraní čas tak na 2 hodiny za týden...
-
-
Tak v prvom rade, mne je u zadku či sú lepšie konzole alebo PC, nech si hrá každý na čom chce. Len som konštatoval úsmevný fakt. Naviac som dospelý a pracujem, častokrát som rád keď si za týždeň vôbec nájdem nejaký čas na hry. Ale žeby som si musel takto ulahčovať hru, to mi proste hlava aj tak nebere. Je to smiešne a krásne to vystihuje to, kam sa celý herný svet uberá. Z hráčov sa stáva tupé stádo neschopné samostatne riešiť akýkoľvek zložitejší problém či zdolávať nejakú výzvu... Výsledkom toho je odpad plný smiešne arkádových prvkov, priteplených svietiacich nápisov, ktoré oznamujú každú sprostosť, kadejaké autohealy a autorepairy. Čo príde ďalej? Oficiálny aimbot?
-
-
Vidím to podobně:-)
-
-
-
počkej jenom..co nevidět to máme i na písíčku...
-
-
Ne, nemáme, bylo to i u BC2 a taky to nabízeli jen pro konzole.
-
-
-
Autore tohoto "bulvarniho" vykriku Adame Homolo: Tiscali Games myslim nepotrebuje lidi, co pisou flame vykriky s radoby bulvarnim a lzivym (!) nadpisem. Po "prisypani do kasicky EA" ti nic nepujde Homolo, tohle cele je treba pro lidi, co proste uz chodi do prace a nemaji cas stravit XY hodin odemykanim novych veci. Tak zlomek tech vydelanych penez daji na novou zbran, co si uhrovite decko vystrili za par prosezenych dnu u Battlu. *7*
Jestli si to nekdo koupi nam muze byt uplne sumak, protoze bude hrat prakticky porad stejne jen s jinou veci ve virtualnich rukach.. -
-
EA pays people to troll competition and promote EA products
http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=141705 *3* -
Ano, a až si lidé budou moct koupit achivementy, třeba i fragy, tak budete používat určitě ty samé argumenty. Ne, dneska už nikoho prostě nenapadne, že když má 'málo času', tak mu aspoň to odemykání potrvá déle ale ne, dneska to je "všechno hned, chci to mít hned! Odehrát všchno co jde během půl roku a pak si za $60 koupit další díl, nejlépe s nějakou sociální kravinou, ještě lépe placenou".
-
-
To se nabízelo už i u Bad Company 2, nedělal bych z toho vědu.
-
takovy bastardy bych poslal nekam, v dnesni dobe kdo ma penize si muze delat vsechno. ja si to poctive odemknu a nejakej zazobanec si to odemkne za penize, uplne EA kazi hru.
-
-
Nechapu komu a jakym zpusobem se ta hra kazi?
-
mnel si se víc učit, socko *1*
-
-
"""""""""""mnel si se víc učit, socko""""""""""""
-
-
>Ivan a Voloďa opravují kolchozní žumpu. Ivan vleze do těch kolchozních hoven,
nadechne se, ponoří, za chvilku se vynoří a řekne: „Voloďo, podej mi klíč číslo
12!“
Voloďa podá, Ivan se nadechne, ponoří, vynoří a říká: „A teď podej klíč číslo
15!“ Voloďa podá 15, Ivan se nadechne, ponoří, vynoří a vyleze ven ze žumpy a
povídá:
„Vidíš Voloďko, kdyby ses ve škole lepší učil, nemusel bys jen podávat
klíče…!“
-
-
nee, to nebylo mysleno vážne *3* Jenom ten tvuj post vyznel, jako bys jim závidel *1*
-
-
-
Myslim, že když to někomu moc nejde tak odemčením si až tak moc nepolepší. Jelikož se schopnostma, tam může bejt člověk zlej i s prvnim kvérem co je k mání.
-
po tom co jsem se rychle zbavil MW3 jsem doteď uvažoval jestli si nemám sehnat BF3, ale toto rozhodlo, že zůstanu u singlů jiných her:) ...
-
-
Tak jestli je tohle důvod ke koupi hry, tak to mě ...... *7* Já si kupuji hry podle toho, zda mě bude bavit *3* Tyto balíčky mě fakt teda netrápěj.
-
-
Mě to taky nepřijde jako to nejhlavnější - píšu, že jsem o BF3 přemýšlel jenže tyhle tahy mě osobně demotivují hrát to ... proč u toho trávit hodiny odemykáním nějakých možností, když to samý bude mít děcko co má víc peněz otevřený hned? ... mě to připadá jako cheat za peníze. Jasně, jde o to se u hry bavit ... ale mě na těchto hrách baví i odemykat vychytávky za to, že se tý hře věnuji ... toto mě jako hráče demotivuje když to trošku přitáhnu za vlasy:)... MW3/BF3 mi připadají jako ždímačky na prachy ...
-
-
Odkdy je to cheat, to fakt nevim.. v BFBC2 pouzivam spoustu zbrani, ikdyz mam odemceny "lepsi" (scar za engineera nebo thompson u medica).. v tyhle hre je to mnohem vic o tom, jak se s tou ci onou zbrani naucis a ackoliv nektery se muzou zdat lepsi, tak tomu tak vetsinou neni.. Odsoudit hru jen na bazi toho, ze tam je takovyhle zjednoduseni (mimochodem pro me to je v BC2 i BF3 vpodstate nejvetsi motivace.. nevim, co bych delal, az budu max lvl..) pro lidi, ktery si chtej hned vybirat z haldy zbrani, je blbost..
-
-
-
-
no proč ne pro lidi kteří u battlefieldu nesedí 25 hodin deně aby si mohli odemknou (vyzkoušet) všechny zbraně a vybavení skill to stejnak nezlepší.
-
Pokud to znamená, že si nahrabou na tomhle a nebudou chtít zpoplatnit Battlelog, tak jsem pro.