Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
no konecne, ze jim to ale trvalo
-
lol, zase pise niekto clanok kto nikdy nehral BF3,
si pipik ? Pocuvaj sem kamarat, to ci viez hrat BF3, ci si cheater alebo panic a dite
z clanu 4noťaci si nekupis, proste si *1*
Boha Vam Krista Marii , dajte mi slusne love a budem vam pisat normalne clanky,
sak do Boha Jezisa Nazaretskeho sa spametajte !!!
To vase Re-play , Fight-club , nejaky posledny Marihuanovy maniaci *5* BOHA *12*
U vas robia recenzie a clanky 14 rocne zhulene deti s grafikami 5. rady Ati a tak to vypada *8* -
-
Mohu poprosit abyste nepoužíval jména Páně a jmen svatých ve významu větných částic? Pochopitelně máte právo psát dle vlastního uvážení, nicméně bez těchto částic bude text působit více na úrovni.
-
Z tvojho clanku som si zobral:Neovladas gramatiku,musis sa pochvalit ze mas na grafiku 1. rady,robis reklamu na BF3 server ktory ma meno po fantasy meste (WTF?) (ten film som nikdy nevidel),nemas rad "4noťakov",nazyvas ludi kamaratom a pouzives neprimerane slova... ked je clovek v euforii neuvedomuje si niektore veci coz znamena ze ste vyhrali nejaky turnaj?
-
-
bože....
-
to bude spis proto ze je hra tak nudna ze u toho skoro nikdo nevydrzi tak dlouho nez si to odemkne *4* a ne multak cod nehraju...v bf3 mam v mp asi tak skoro 2é hodin a naposled jsem to hral snad pred dvouma mesicema..ted jeste pockam na ten novej patch a zkusim to a jinak smitec. nejhorsi dil serie - zlata dvojka. mozna je to technicka spicka ale BORING hlavne ten jejich trapnej mod rush pro campy *6* *5* *3*
-
-
Cisla hracov aj po 5 ci kolko mesiacoch naznacuje ze pri tom vydrzi dost ludi, rush je podla mna najlepsi mod a nepovazujem sa za campera :D preferujem hrat rush za utok
-
-
Ajeje to zase dali marketaci hlavy dohromady a vymysleli tohle :D
-
Zdůrazňuju, že todle je jen můj osobní názor...ale todle si fakt může pořídit jen nějakej "no-lifer" kterýmu záleží na tom, jak mu to v tý hře jde...nemluvě o tom, že to není zase tak těžké být na prvních místech (nemyslím celkově), jakože BF3 nehraju tolik aktivně a přesto mi nedělá problém končit na maximálně páté příčce při 64 hráčích...a předemnou bývají jen ti blázni u kterých to ani nezobrazuje jejich "orlíky"...
-
-
no rad bych argumentoval tim, ze si myslim, ze si to poridit opak "no-lifera" jak rikas.spis je t ozamereny na lidi, kteri si zahrajou dve tri hodky tydne pro odreagovani a odemykani itemu je pro ne tudiz velmi dlouha cesta.mozna mas ale pravdu,nevim
-
-
Tak to je taky možný no...ale takhle ta hra pro mne představuje větší zábavu ne? Obzvlášť multiplayer...u nějakýho singleplayer epic story RPG se nemůžu nabažit konce...ale u takovýhle hry vim, že když budu mít všechno tak už mě to pak nebude tak bavit...sotva tam vlézt a už mít všechno vybavení...dva tejdny hraní a pak pomyslný šuplík...zatimco nějakej komu záleží na nějakym "žebříčku" todle vysolí a pak s tim bude mastit a mastit... ale každej to určitě vidí jinak
-
-
Jen zkouší kdo všechno zaplatí
-
-
nebo zkoušej vyždímat prachy *3*
-
-
-
No tak mne nejde cely BF3 ako taky. Lepsie povedane po spusteni kampane alebo MP mi to vzdy po par minutach totalne vyruhne. Nemal som zatial cas moc laborovat s tym preco to robi a kde je chyba, ale je to zatial jedina hra co mi takto tuhne. Robi mi to original, skusal som aj crack pri single a to iste :-(
-
Wtf? Mikrotransakce v kompetitivní FPS, kde záleží na skillu hráče? Epic Fail.
-
a já si myslel že jsou kluci z call of duty vtipní...
-
tohle si nekdo jako koupi ? zniceni zazitku hry ( co se tyce odemykani veci ) :)