Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to teda přijde značně trapné, tím bych ztratil veškerou radost ze hry, pak už zbývá jenom levelování a to samo o sobě není žádná zábava když máte všechno odemčené. O tom ta hra přece je ne ? To trápení s kvérem bez optiky než uděláte 20 killů a první si odemknete, v tom je pro mě to kouzlo hry. Kdo si tohle koupí tak dle mě příjde o spousty zábavy.
    • EA podle mě chci fungovat podobně jako Steam: něco si kup a nepoužívej to. Na steamu každý koupí hodně her jen díky velké slevě a pak na hru ani nešáhne. Možná EA chce aby si lidi všechno odemkli za prachy a pak zjistili, že hru už nemá smysl hrát.
  • yuri337
    Jsem rád, že jsem nepodlehl hype a hru nekoupil. Už ani koupit nehodlám, zm.r.dy podporovat prostě nebudu.
  • owny
    Hm a zítra se bude prodávat aimhack, ne?
  • Potom přidaj perky. 99 % lidí bude chodit s Jesus pro, aimbot pro a spiderman pro :(((
  • Ptám se těch, co tady píší, jaká je to zhovadilost. Čím vás to ovlivní jako hráče té hry, když to koupit nechcete? Já sám BF3 hraju a nemyslím si, že by mě tohle nějak omezovalo nebo poškozovalo.

Nechte člověka, který si chce "zkazit" hru, ať tak udělá. Jemu jí to vylepší, nám jí to nepoškodí, tak co.
    • Mno kdyz nekdo cheatuje a odemkl by si ty zbrane cheatem tak by hromada lidi nadavalo. Stejne tak obchod s herni menou v mmo hrach je na banana.
      Ale kdyz to prodava primo ten kdo provozuje hru tak je to OK? Cheat = spatne, cheat ze kteryho jde zisk = dobre? To je zvlastni logika.

Ale vim ze stejne jak bych nesledoval fotbal, kde si nekdo podplaci rozhodci nebo kupuje goly, tak bych nehral BF3 ve kterym si nekdo kupuje zbrane.
  • moneygrab!
  • Cena za Ultimate je 999,- Kč. To by za to mohl dát jedině magor :-) Popravdě všechny tyto upgrady jsou k ničemu, normálním hraním je většinou velmi brzo odemkneš. Stejný systém byl i u Battlefield Bad Company 2 a hru to nijak nepokazilo. Bláznů co za to zaplatí je minimum.
  • vzdyt je to stejne jedno, pokud si chce clovek neco odemknout nebo nasbirat body tak se domluvi s kamosem najde si volnej server a uz to jede. zazitek ze hry s kamosema pokud hrajete normalne top stejne neovlivni. takze bych se nerozciloval.
  • Nechápem, čo tu máte všetci za problém... Je predsa jasné, že BF3 je totálny mainstreamový konzum, tak treba očakávať aj takéto veci. Nepáči? Nehrajte. Stále sa ešte dajú nájsť hry orientované na serióznych hardcore hráčov, kde sa takéto stupidity nevyskytujú. Aj keď ich je menej ako kedysi.
    • Jo a proto saham po Arme
  • herní web co nemá ps3 po ruce. OMG :-D
    • Taky me to zarazilo a nechapu, proc pak hodnoti PS3 hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit