Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peníze prostě zkurví všechno.. od hry po charakter člověka... už se těším, až padne finanční systém..
    • Tak to si blázen
      • nemáš se na co těšit
        Podle příspěvku soudím. že jsi poctivě pracující takže pochybuju ze budes obchodovat na burze na pokles *1*
        Pro tebe to bude jen horší ja také ldii jako ty nechápu
        • Prosim tě...těšit se na konec finančního systému může leda tak jakkoliv v této problematice neznalej člověk...to neznamená jen konec peněz ale i způsobu života...spíš nastoupí pak právo "silnějšího" a tim myslim fyzicky, takže spíš většina tědle lidí poumírá protože nebudou mít na to si prosadit svojí...na todle se můžou těšit leda tak nějaký anarchický smažky který maj dneska naprostý lejno a tudíš ho přejou i ostatním
  • Mam PS3, ten ultimate bundle stojí skoro 1000 kč, a dají se kupovat i jednotlivé, pro každou třídu zvlášť.
  • Potvrzuji co rika uName, mam rodinu, male deti a praci a hrat takove hry muzu tak 5 hodin tydne. Takze mam pochopeni pro to, ze si nekdo chce zahrat rovnou naplno a klidne si priplati. Abych se nedostal do reci, bf3 nehraju a v killzone 3 si vsechno poctive odemykam svym umem a teto nabidky bych osobne nevyuzil. Dokonce jsem jeste nevyuzil odemykaci body, ktere jsem dostal zdarma ke stazeni pri zakoupeni multiplayeru.
    • Shaker
      a neni ten pocit odemykani lepsi nez si to takhle za penize "nacheatovat"? Krome toho v BF3 to fakt nijak vyzname hratelnost nemeni, ale tak kazdej sme jinej, nekdo proste chce hrat jen multiplayer se vsema zbranema a nekdo si to rad odemkne a pak stejne zustane u tech zakladnich :) Btw nName placa uplne z cesty, kupovat si tyhle balicky, protoze nemam cas si to odemknout je blbost, spis si to chtej rovnou uzit naplno a nebo je nalaka reklama a budou si myslet, ze tim padem budnou mit vetsi sanci, ale smula pro ne je, ze nebudou...
      • To je individualni a respektuji, ze to nekdo citi jinak. Ja bych nikomu neupiral svobodu vyberu, at si to kazdy zvoli sam, jak mu to vyhovuje.
  • Na jednu stranu to chápu...znám dost lidí,které nebaví čekat než se jim odemknou některé zbraně.Takže hold musí zaplatit za odemknutí,ale skill to nikomu nezlepší.
    Já osobně mám radost spíše z toho,že si to odemknu osobně vlastní hrou.Je z toho lepší pocit prostě.
    Hold někdo ví,jak vydělávat peníze na lidech,kteří buď moc nehrajou a nebo jsou hrozně líní :D
    Kupovat to nikdo nemusí a kdo chce,tak zaplatí :-) víc na tom není.
    • christianus
      Ja nemam tohle levelovani a ziskavani predmetu v multiplayeru u FPS rad. Vetsina lidi pak jen soluje a honi lvl misto aby hrali teamove a takticky. Kdyby bylo vse pro vsechny pristupne uz od zacatku, tak si kazdy vybere rovnou roli a vybaveni jaky mu vyhovuje a jak se mu to takticky hodi a pak hraje.
  • CrocoRay
    Tak proč ne, když za to jsou lidi ochotní platit. Já osobně bych za to nedával a myslím si, že pokud někoho tahle hra baví, tak si ten obsah stejně časem odemkne i bez kupování a navíc dobrý hráč nooba dokáže porazit i tak a aspoň je to pro takové hráče větší výzva, než si to dávat s prstem v zadku.
  • ale tohle bylo už v BF: BC2 před dvěma lety, tak nevim, proc je zas kolem toho takovej humbuk *1*
  • ,,Hranie uz davno nieje o vasej sikovnosti ale o hlbke vasej penazenky"
  • Je mi to úplne jedno. Tak či tak to nezlepší skill hráča. Noob zostane noobom a môže mať koľko len chce odomknutých vecí...Jednoducho sa zamerajú na tupcov, čo nemajú nervy si to vydobiť svojpomocne a skillom :) Hunting troll$ began
  • Mě je to úplně jedno, ať si to někdo třeba zaplatí, ale je to škoda. Mě osobně hrozně bavilo postupně odemykat jednotlivé položky u všech zbraní, stejně tak jako u bojové techniky , u které ještě nemám vše. Skill se zakoupením těchto položek nezíská. Spíše si myslím, že se tím vytratí určitá chuť tuto hru hrát. Mě prostě baví hry, kde si můžu získávat nové věci, dokazovat si, že na to mám, že sem rychlejší v odemykání jak ostatní a tak podobně :) tím nechci říct, že po zakoupení se vytratí hratelnost Bf, ale ztratilo by to svůj půvab :)
  • Takže to, co mě na BFku nejvíc baví díky pár penězům zničí ... skvělé.

Já budu ten blbec, co si to vyběhá, vystřílí a vyjezdí.
    • Nic to nezničí. Lama zůstane Lamou i když bude mít všechno odemčený. :-)
    • Jak znici? Vzdyt stary zpusob odemykani zustane zachovany, jestli te bavi, tak v tom muzes pokracovat. Proc se tu kazdy chova, jako by slo predmety odemykat uz jen za penize?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit