Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
vzdyt je to stejne jedno, pokud si chce clovek neco odemknout nebo nasbirat body tak se domluvi s kamosem najde si volnej server a uz to jede. zazitek ze hry s kamosema pokud hrajete normalne top stejne neovlivni. takze bych se nerozciloval.
-
takovy bastardy bych poslal nekam, v dnesni dobe kdo ma penize si muze delat vsechno. ja si to poctive odemknu a nejakej zazobanec si to odemkne za penize, uplne EA kazi hru.
-
-
Nechapu komu a jakym zpusobem se ta hra kazi?
-
mnel si se víc učit, socko *1*
-
-
"""""""""""mnel si se víc učit, socko""""""""""""
-
-
>Ivan a Voloďa opravují kolchozní žumpu. Ivan vleze do těch kolchozních hoven,
nadechne se, ponoří, za chvilku se vynoří a řekne: „Voloďo, podej mi klíč číslo
12!“
Voloďa podá, Ivan se nadechne, ponoří, vynoří a říká: „A teď podej klíč číslo
15!“ Voloďa podá 15, Ivan se nadechne, ponoří, vynoří a vyleze ven ze žumpy a
povídá:
„Vidíš Voloďko, kdyby ses ve škole lepší učil, nemusel bys jen podávat
klíče…!“
-
-
nee, to nebylo mysleno vážne *3* Jenom ten tvuj post vyznel, jako bys jim závidel *1*
-
-
-
,,Hranie uz davno nieje o vasej sikovnosti ale o hlbke vasej penazenky"
-
ale tohle bylo už v BF: BC2 před dvěma lety, tak nevim, proc je zas kolem toho takovej humbuk *1*
-
Z EA je mi posledni dobou na bliti.
To je tak nechutna komerce... -
-
kapitalismus kamo
hry filmy nebo hudba, jen malé procento nadšenců to dělá pro lidi
je to prostě kšeft, vydělávání peněz jako každý jiný způsob
pokud nemáme zákony které určují co se může a co ne, zbývají jen morální hranice, ty ale většinou kravaťáci neznají
-
-
tohle si nekdo jako koupi ? zniceni zazitku hry ( co se tyce odemykani veci ) :)
-
a já si myslel že jsou kluci z call of duty vtipní...
-
Mam PS3, ten ultimate bundle stojí skoro 1000 kč, a dají se kupovat i jednotlivé, pro každou třídu zvlášť.
-
jednou si budem moc koupit i aimbot :)
-
-
vše za co zde zaplatiš je možno odemknot ve hře a to celkem rychle, prakticky je ten nadpis volovina, protože to nijak nezlepší, jak ti to ve hře jde, jen tě ochudí o unikátní zážitek
-
-
Zdůrazňuju, že todle je jen můj osobní názor...ale todle si fakt může pořídit jen nějakej "no-lifer" kterýmu záleží na tom, jak mu to v tý hře jde...nemluvě o tom, že to není zase tak těžké být na prvních místech (nemyslím celkově), jakože BF3 nehraju tolik aktivně a přesto mi nedělá problém končit na maximálně páté příčce při 64 hráčích...a předemnou bývají jen ti blázni u kterých to ani nezobrazuje jejich "orlíky"...
-
-
no rad bych argumentoval tim, ze si myslim, ze si to poridit opak "no-lifera" jak rikas.spis je t ozamereny na lidi, kteri si zahrajou dve tri hodky tydne pro odreagovani a odemykani itemu je pro ne tudiz velmi dlouha cesta.mozna mas ale pravdu,nevim
-
-
Tak to je taky možný no...ale takhle ta hra pro mne představuje větší zábavu ne? Obzvlášť multiplayer...u nějakýho singleplayer epic story RPG se nemůžu nabažit konce...ale u takovýhle hry vim, že když budu mít všechno tak už mě to pak nebude tak bavit...sotva tam vlézt a už mít všechno vybavení...dva tejdny hraní a pak pomyslný šuplík...zatimco nějakej komu záleží na nějakym "žebříčku" todle vysolí a pak s tim bude mastit a mastit... ale každej to určitě vidí jinak
-
-
Jen zkouší kdo všechno zaplatí
-
-
nebo zkoušej vyždímat prachy *3*
-
-