Přejít na výpis diskuzí
Nejhezčí trailery z Gamescomu 2014
17.8.2014 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
nekrm ho :)
-
se přes nic přenášet nemusím, prostě se na to vyseru a je klid.
Vůbec mi ta značka nechybí, není pro mě na ní nic zajímavýho. A ano, je to gamepadovka, ale ať aspoň FROM nemelou, že se snažili s portem, když je to nejvíc odfláknutá šajze. -
mám dohrané oba díly na PC. to, co tvrdíš, se dalo ze začátku říct o prvním díle. při troše snahy se to dalo hrát naprosto normálně, dvojka už byla úplně v pohodě. Jediný, přes co se musíš jako jistě hrdej PCčkář přenést, že ta hra je prostě od prvopočátku uzpůsobená tak, že nejlíp se hraje na gamepadu. Klávesnice s myší je v tomhle případě naprostý zlo, vydržel jsem to s tím hrát asi tak deset minut.
-
Proč "gumáci" proboha? O co by hráč přišel, kdyby to nehrál na gamepadu?
-
Ať si to nechaj na tousterech.. Stejně to dělaj na PC jen z povinnosti a nedá se to pořádně hrát.
-
a? *7*
-
Nic, jenom že si guma.
-
CGI filečky má Blizzard pěkné, ale jako atmosférou to nemá s hrou nikdy nic společného (kromě příběhu)..Video pěkně temné a hra je ve finále uplně jiná. A taky nechápu to nadšení z Aliens: Isolation, trailer celkem průměrnej (při srovnáni třeba s The Last of Us nebo Red Dead Redemption) je to nic moc, možná jsem divný :-). Navíc jsem zvědavej, kolik lidí to dohraje do konce. Jen můj názor: asi tak po hodině by mě to plížení přestalo bavit (Aliens). Hlasuji pro Bloodborne a Hellblade :-)
-
a?
*7* -
děj se odehráva kdy orkové vstoupí na azeroth po vzoru warcraftu 1, víc se neví
-
Snižuje tvůj pocit, že je PC bohem vyvolená platforma co??? Ubohé...
-
Mě už ty trailery ani nebavěj. Jak u filmů, tak u her. Poslední dobou jsem spíš rád, když vím o čem hra je, na co vychází a kdy vychází a pak už čekám jen na první ohlasy a recenze a zvažuju případnou koupi. To ale bude tím, že už není čas sledovat všechny novinky, obrázky, videa, rozhovory apod., a to ani když se snažíte sledovat jen to, co vás opravdu zajímá. Času málo, her hodně. *9*
-
omg tyhle petice fakt nesnasim
-
Jenom fanatičtí gumáci by to chtěli hrát na K+M...
-
ked to bude bez optimalizacie na K+M, tak radsej nech to zostane na P4
-
Asi jsem obětí uspěchané doby, ale i tak fakt, že většina těch párminutových filmečků nedokázala udržet mou pozornost až do konce je k zamyšlení. Dokoukal jsem jen Wild a WoW...
-
Lidé podepisujte, třeba nám to nakonec na PC vydají:
https://www.change.org/petitions/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform#share
Byla by fakt škoda, kdyby Bloodborne vyšlo jen na PS. -
omg tohle? to by zvladl i ps3 *15*
-
V tom Silent Hills je prostě Daryl :-D ... Každopádně WILD nejhezčí s WOD
-
Aha, to bol este trailer z E3? Tak nic.