Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Možná když bereš PS4 a XO,
    Např. Wolfenstein, Infamous: Second Son, South Park, Wolf Among Us, Divinty jsou docela pecky.
    Závěr roku bude hodně našláplej, i když se dost her odložilo na 2015
  • mondzi
    *edit*
  • walltar
    Ty videa pravděpodobně budou ve hře. Nebudou jako cutscény, ale budou hrát třeba v restauraci na televizi. Nebo podobně jako teď v hangáru.
  • Tak Wild je hezky ale jako wtf, jak se to bude hrat ci co, Bloodborne akcni ale uz to tu parkrat vylo...ale me teda nejvic zaujal trailer na Hellblade, pekne atmosfericky...a nerad to priznavam ale v Titanfallu vykreslili poradnyho BADASS borce :D
  • ta planeta vypadala nejak low
  • trailer je hezkej ale asi to bude fail
  • Pilgrim66
    Wild vypadá naprosto nádherně. Pro mě vítěz.
  • Hlavně je to jen reklama na koupi lodě. To není story cutscéna z finální hry. Je nesmysl se mazat do detailu s videama, který ani nebudou ve hře.
  • Meh. Tohle je skutečnej next-gen.
    https://www.youtube.com/watch?v=zG-82TakEqk&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA

Hlavně je to in-game grafika. Na downgrady se nehraje. .)
  • Kdybych mel rict hra s nejhezci grafikou, tak bych asi rekl DriverClub, The Order a Quantum Break.Pokud jde o nejhezci trailer, tak asi Wild a pokud jde o hru, ktera me nejvice zaujala, tak rozhodne BloodBorne a Evolve.
  • Nehraju skoro nic, jen v reakci na tvůj rejpavý komentář ;-) Těžko něco hrát, když nic moc nevychází. Starší generace to má hold těžké s nějakým tím hraním dneska..
  • Kouknul jsem a stojím si za svým, já tam prostě vidím CGI toho chlápka (viz. tvůj čas). I když jsem i to stopnul, tak je to prostě rendr.
  • Letos slabota s hrama ,nevím ale od začátku roku nic pořádného ani nevyšlo ,podzim a zima asi budou lepší gta,dragon age a možná ještě pár her co stojí za řeč
  • zaujal mne akorat wild i když nevím co to bude
  • nejlepší trailer jste si nechali až nakonec? :(
  • Film sa už natočil *3* Teraz je v postprodukcii 20 mesiacov, PRemiera je v marci 2016
  • Letos neni moc o cem diskutovat, BloodBorne a Wild.
  • Malleth
    Bloodborne, protože skládací kosa
  • fallanga
    Já vím, hned jak jsem to slyšel, tak jsem to vyhledal.
  • To sice chápu, ale vzhledem k tomu, že premiéru to má mít za víc jak rok a půl, se taky o tom filmu o moc víc než to, že bude, neví. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit