Přejít na výpis diskuzí
Nejhezčí trailery z Gamescomu 2014
17.8.2014 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
A to jenom proto, že je to na PS4. Bejt to na Xbox, tak už se ti to nelíbí:-D *11*
-
Hudba v traileru Heroes je od maníku Two steps from hell a jmenuje se mám pocit Protectors of the earth. Dělají hudbu k filmovým trailerům a je to monstróznost sama *4*
-
my sa ale nebavíme o manga alebo anime hovadinkách Femto.
-
Jasnej WILD a Bloodborne.
-
Blbost. Kapitán Harlock má dakeko lepší animaci než Warcraft CGI a dle rozpočtu je to budget a film se rozhodně nedělal 6let.
-
no pridaj, keby si chcel taký slušný aspoň 2 hodinový CGI film tak by im to trvalo dlhšie ako 6 rokov
-
bavíme sa o gamescome, nie e3
-
U mna vyhral Tom Clancy's The Division. Ak to bolo v engine, tak klobuk dolu.
-
Kdyby takový film měl byt cely v CGI tak to by dělali tak 6 let .. ted řikal v interview z gamescomu ten borec ze to dělali rok .. pár lidi .. ale pěkny trailer jako vždy ..
-
no googliť viem aj ja, ale prázdna stránka na imdb mi nič nehovorí.
-
Chybí mi tam Heroes trailer. Ten sice nebyl dokonalý, ale hudbu měl skvělou.
-
Podívej se znova a pořádně. Cca kolem 40 sekundy to jde jasně poznat;)
-
No tak já se ani nedivím ... jak sem psal, je to první jejich video, kde se i mluví. Navíc si to dělají sami a pokud vím, tak nemají žádné extra profesionální herce. No uvidíme co z nich vypadne dál.
-
Viz IMDb. Točí to Duncan Jones (Moon, Source Code), nicméně nepředpokládám, že to bude všechno CGI ve smyslu trailerů od Blizzardu.
-
počkať akože o tom nič neviem, nejaké bližšie info nemáš?
-
Warcraft film sa prave nataca
-
Mal by si prestať hrať, keď už nerozoznáš realitu od CGI.
-
no na to, že ich rozpočet prevyšuje 50 miliónov dolárov, tak je to až veľmi podozrivé, že je tá mimika tak strnulá a umelo pôsobiaca
-
0:49 v traileru na Bloodborne - Fanoušci Souls her radující se nad návratem Miyazakiho.
-
JJ je to dost možný, pokud vím, tak tohle je první video, kde se i mluví.