Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to jenom proto, že je to na PS4. Bejt to na Xbox, tak už se ti to nelíbí:-D *11*
  • Hudba v traileru Heroes je od maníku Two steps from hell a jmenuje se mám pocit Protectors of the earth. Dělají hudbu k filmovým trailerům a je to monstróznost sama *4*
  • Mato1987
    my sa ale nebavíme o manga alebo anime hovadinkách Femto.
  • God-of-War
    Jasnej WILD a Bloodborne.
  • Femto
    Blbost. Kapitán Harlock má dakeko lepší animaci než Warcraft CGI a dle rozpočtu je to budget a film se rozhodně nedělal 6let.
  • Mato1987
    no pridaj, keby si chcel taký slušný aspoň 2 hodinový CGI film tak by im to trvalo dlhšie ako 6 rokov
  • Mato1987
    bavíme sa o gamescome, nie e3
  • mondzi
    U mna vyhral Tom Clancy's The Division. Ak to bolo v engine, tak klobuk dolu.
  • Kdyby takový film měl byt cely v CGI tak to by dělali tak 6 let .. ted řikal v interview z gamescomu ten borec ze to dělali rok .. pár lidi .. ale pěkny trailer jako vždy ..
  • Mato1987
    no googliť viem aj ja, ale prázdna stránka na imdb mi nič nehovorí.
  • fallanga
    Chybí mi tam Heroes trailer. Ten sice nebyl dokonalý, ale hudbu měl skvělou.
  • Veskoslav
    Podívej se znova a pořádně. Cca kolem 40 sekundy to jde jasně poznat;)
  • walltar
    No tak já se ani nedivím ... jak sem psal, je to první jejich video, kde se i mluví. Navíc si to dělají sami a pokud vím, tak nemají žádné extra profesionální herce. No uvidíme co z nich vypadne dál.
  • Viz IMDb. Točí to Duncan Jones (Moon, Source Code), nicméně nepředpokládám, že to bude všechno CGI ve smyslu trailerů od Blizzardu.
  • Mato1987
    počkať akože o tom nič neviem, nejaké bližšie info nemáš?
  • Warcraft film sa prave nataca
  • Mal by si prestať hrať, keď už nerozoznáš realitu od CGI.
  • Mato1987
    no na to, že ich rozpočet prevyšuje 50 miliónov dolárov, tak je to až veľmi podozrivé, že je tá mimika tak strnulá a umelo pôsobiaca
  • Vogon
    0:49 v traileru na Bloodborne - Fanoušci Souls her radující se nad návratem Miyazakiho.
  • walltar
    JJ je to dost možný, pokud vím, tak tohle je první video, kde se i mluví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit