Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spiker01
    tak to už se ví ale dlouho...
    prej lidi za ty skiny dávají mnohem víc prachů, než kolik vydělává wowko
  • Super, nehorazne mnozstvo penazi musi mat Riot :D oni maju viac penazi ako je nas statny rozpocet :D
  • true story :D po prvy krat som to ned odinstaloval, asi po pol roku som to zase zapol, pochopil, a zacalo ma to bavit, v poslednom case to ani nezapinam :D nechcem aby ma to zase vtiahlo ;DD
  • LOL, pletes si pojem komercni a konzumni.
  • Ja bych jako nejhranejsi hru hadal karty ve windows.
  • Bavilo mě to když jsme byl hipster a nikdo to neznal.
  • no kokos *1*
  • LoL jsem začal hrát tento rok, poprvé co jsem to nainstaloval se mi to nelíbilo, pak jsem to nainstaloval podruhé, když jsem neměl co hrát a hraji to dodnes, občas mě hra někdy naštve, jak se hráč odhlásí. Nevím proč je Dota 2 o něco složitější, sice jsem hrál jen jedničku a připadá mi to hodně podobné.
  • Tak o týhle hře jsem ještě neslyšel..
  • nie je to domination, ale dominion :)
    PS: 60% zo vsetkych registrovanych su bud vysokoskolaci, alebo pracujuci ludia....takze to tvoje haterske "pre deti" si mozes strcit vies kam :) alebo sa citis ako nieco extra, ze hras super zlozitu dotu? tak to ti gratulujem, ale ja napr. popri praci vela casu na hranie nemam a preto mi ako oddychovka staci LoL :)

to akokeby si prisiel, a povedal, ze som lama, pretoze hram napr. nejake arkadove zavody a nie profi simulator...prepac, nemam na to cas...ale ty budes zrejme "dieta", ktore ma habadej casu medzi skolkou a citis sa dospelacky pri dote :) gratulujem ti, ale v zivote to daleko nedotiahnes....a to, ze si priemerny hrac doty ta nezachrani, takze plac kludne dalej :)
  • Toľko riadkov textu a hodnota príspevkov nulová. *9*
  • narazil jsem i na agresivní arogantní Španěle a zbabělé Francouze...no a to pak jim tak nadávám, dyš se chovaj jak chuji, že zas naopak nebudou mít rádi Čechy, ale to odkud sem jim zas neříkám, nejsem hlúpé
  • Vstupné dobrovolné, enom když si zacvakáš jakýsi cool jinej vzhled paňduláka, budeš se cítít jako KING a všecy na tebe "oooo, to je tak pjekné, ty seš ale KING" !
  • Veskoslav
    Ale já si nestžuji na délku hry, to jsi špatně pochopil (Rusáci jsou horší mimochodem:)). Já to číslo nepovažji nijak za závratné, hodina je více než dost denně, navíc jsem ve hře nebyl už více jak 1/4 roku. Ale to, že pokud mají 12 miliónů hráčů denně, to dělá +-1 milion her denně s průměrnou délkou 40 minut. Což je 40 miliónů minut, cože je sice skvělé číslo, ale když si člověk uvědomí, jak se hra hraje a jak je omezená, tak nic moc:)Srovnání s WoW či jinými placenými je taky mimo, protože toto je zdarma. Komerční neznamená placené, ale to, že je to až příliš pro širší masu lidí, což Dota dříve nebyla. Na jednu stranu dobře, na druhou nikoliv. A
  • Ty seš ňáké chytré. Jen sem nějako nepochopil, co to pán chtěl vlastně povědět. Že miliarda hodin je málo a že si děti hrají hry? Aaaaaaaaaaano? Toš to musím povědět své staré, ta mi snad poradí!
  • Co je na tom komerční ? Můžeš si koupit jen skin a né žádnou výhodu do hry jak to je téměř u všech Free-to-play hrách. Nevím jak tobě ale mě 40 - 60min hra stačí. Každý není nerd jako ty který by rád 2 - 3 hodinovku. Jediný problém této hry jsou POLÁCI. Jinak LoL je zaslouženě nejhranější hrou na světě *3*
  • a ja myslel, ze prvni bude farmvile nebo podobna vec, ikdyz to neni tak daleko. nicmene by mne zajimalo zda tech xx milionu hracu taky kazdy mesic zacvaka aspon tech 15 ecek jak vsech tech 10 milionu u wowka
  • Veskoslav
    Co je to aktivní hráč? Jeden zápas s kamarády denně? To se teda hlásím k těm aktivním a miliadra hodin, to moc není, když vezmu v potaz, že jedna klasická hra na nejvyšší úrovni je od 40 do 1 hodiny 20 a to jenom pro 10 aktivních hráčů v té chvíli. Domination je sice kratší od 5 do 25-30 minut, ale i tak je to pořád "nic" moc:)

Úspěch to jistě je, ale je to taková Dota pro "děti", co vyhořeli na Dotě od Blizz či v HoN. Příliš komerční s příliš moc dítkami, co neustále poučují, jak se nemá hrát a končí se scóre 0-5-5...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit