Přejít na výpis diskuzí
Nejhranější hra na světě? League of Legends...
12.10.2012 | Adam Homola
98 příspěvků
-
v tom případě nemá cenu dělat jakékoliv statistiky na internetu ...
-
Nejhorsi jsou cesi a slovaci, zadni rusove ani polaci.
-
Taky F2P kterou každý někdy zkusí reklama dražší než hra(bannery snad pomalu i v televizi) *15* je jasné že tam kolik je lidí,autor mi připadá povznešenej že LoLko vítězí a ze všech ostatních her blbosti *1* článek napsaný stylem LoLko je budoucnost zapomente na všechno ostatní *15* a zajímali by mě statistiky kdyby to nebylo F2P *15*
-
Začínám si všímat, že na internetu se začíná více používat slovo autismus aniž by lidi přesně věděli co to slovo znamená.
-
Každého baví něco jiného... To co baví tobě mě naopak může nudit.
-
ja to vim, kamos to hrava, ja uz prestal, rozhodne to neni ale nejtezsi hra, vazne ne.. Nicmene ano, S2 hrdinove jsou vetsinu casu OP. Podotykam vetsinu, ne celej zivot.
-
Zvlastne ze nepoznam nikoho kto to hra...
-
Not True.. Honko hraju sice pridavaj novy hrdiny ale rozhodne se neda rict ze jsou OP.. Obcas se sem tam objevi ale stahnou mu hned staty.. Takze to je pak v pohode..
-
jasně, že to nezachycuje celou hráčskou komunitu, ale počítal jsem s tím, že spousta lidí co hraje lolko nemá xfire a spousta lidí co hraje wowko nemá xfire ... je to jakýsi koláč xfire komunity, která asi tak malá nebude vzhledem k těm odehraným hodinám :)
-
HoN je nejtezsi, protoze tam S2 pridava OP hrdiny a nejak se je snad ani nesnazi balancovat (driv to byla dobra hra). Kazdopadne nejtezsi je DotA (coz z toho vyplyva, kdyz vetsina mechanik v honku je z doty)
-
heled ackoliv xfire mam, tak uz bych ho za nejakou poradnou statistiku asi nebral, spousta lidi xf prestalo pouzivat a dlouho hrajici hraci uz ho treba vubec nepouzivaji, coz je pripad i WoWkaru.. nicmene mas pravdu v tom, ze tam ten rozdil tak markantni nebude.
-
Jsou tam predevsim o hodne slozitejsi mechanismy..
Orb effecty (v jednicce spolecne s buff placerama), jinak udelanej fog (moznost s nim nejakym zpusobem zachazet, v lolku je to zjednoduseny jen na to krovi), mnohem vic aktivnich itemu s velkym efektem na hru (hex, dyka,..), hrdinove s micrem (v LoLku neni vubec, protoze si nemuzes odvybrat hrdinu) - chen, meepo, broodka, lycan apod.; vetsi duraz na mass aoe teamfighty (v LoLku je mnohem vic single target skillu), denyovani creepu (min exp, 0 goldu pro protivnika), hrdinove se skilly, ktery musis nejakym zpusobem ovladnout, abys s nima mohl hrat (pudge, potm, kunkka,..), vetsi duraz na gangovani v EG (v LoLku nejsou teleporty -> nemoznost rychlyho presunu po mape),..
Tohle jsou takovy ty nejzakladnejsi a nejmarkantnejsi, ktery z ty hry delaj to, co je, a chce dost casu na to je vsechny pochytit, samozrejme nerikam, ze je LoLko spatna hra (az teda na to, ze vetsina LoLkaru spamuje neco o tom, ze traxex je rip-off ashe ... seriously?), hral jsem ho obcas s kamosema. Celkove jsou podle me MOBA hry dost zabavny, DotA je nicmene rozhodne tezsi a celkove v pro scene mnohem zajimavejsi (vetsina lepsich tymu zustala na dote), ale je na kazdym zvlast, aby si vybral, co mu sedne. Ja hraju pomerne dlouho dotu (asi pred 2 lety jsem zacal pokukovat po nejaky ligovy scene) a bavi me.
Ta hra je urcite tezsi a me bavi ze vsech 3 variant rozhodne nejvic, ale nikomu nerikam, ze je LoL spatna hra - to je treba si uvedomit.. Vyse vypsany veci jsou jen fakta, veci, ktery si kdekoliv muze clovek dohledat (nesmi sledovat jen yt comparison videa :) ), neberte to prosim vas jako flame LoLka, protoze neni. -
statistiky z xfire zaznamenávají odehrané hodiny hráčů majících xfire, tudíž jsou tam i WoW hráči z free serverů.... nevím, ale nezdá se mi, že by WoWko mělo takovou základnu včetně hráčů majících nelegální kopii...
League of Legends (114,393)
World of Warcraft (44,175) hodiny odehrané za den, to že statistiky nejsou zmanipulované možno ověřit na xfire.com > games > show all games.... -
HoN je údajně nejtěžší z moba games, takže to začátečníkovi přijde nudné, protože mu to prostě nejde. Jinak ty hry jsou super jakmile se něco začne dít. Třeba prohraný teamfight se vyhraje díky jedné ulti apod...
-
Jasně a na to přišli jak, že jsou vysokoškoláci? Zeptali se jich? Lhát na netu umí každý:)
-
Já akceptuju, když to někoho baví a občas si zahraje, ale takový ty wannabe profíci, co u toho seděj furt, to je prostě taková nechutná kombinace nerdismu s autismem. A o tý sem si vždycky myslel, že se udrží na asijskym kontinentu.
-
co takhle dodat ze vyzkum provedli tvurci lolka? ne ze bych tomu neveril
-
asi tak, nejhorší je že tomu propadli i normální, zdravý holky. já bych tyhlety lolka zakázal.
-
Co je na tomhle typu her (dota, hon, lol..) tak zábavnýho? Pamatuju si, že jsem hrál párkrát hon a bylo to fakt.. no nevim, prostě extrémně nudný.
-
A já pořád nechápu, kdo může porovnávat LoL a WoW. Proboha lidi LoL je free to play, WoW má měsíční poplatky. Přičtěte k tomu wowkaře z free serverů a nestačíte se divit. Kdyby bylo WoW free to play, LoL se jde zahrabat