Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Neříkej mě, že řídíš kamiony a ještě se zajímáš o hru, kde se řídí kamiony. To je šílený.
    https://c1.staticflickr.com/7/6163/6196815390_5d895fd88d_z.jpg
  • TheGGG
    Moje útoky proti PC? Já jen argumentuji na stejné úrovni, jako zdejší "PC hráči" když dojde na konzolové hry.
    Myslel jsem, že zde na games.tiscali je to běžný typ komunikace
  • Ano jsou :-) cardassiani maji dva podle toho jestli jedes unii nebo dominion, federace ma nového polaris class titána... Největší změna je ale u starbase, když je naplno vylepšená, musíš ji doslova obléhat s obří flotilou
  • v tom modu star trek do sins of solar empire jsou i nejake nové lode tridy titan?
  • To je komentar ohledne toho tveho: "vy PCkari". Mel jsem potrebu tu zduraznit ze ty tvoje neustaly utoky proti PC jsou jeste dementnejsi nez tvuj avatar.... A to je co rici.
  • Inquisitor
    Dneska už máme klimatizaci takže se potit nemusíš. Benzínky máš co půl kilometru, takže na záchod není problém. Ojetý gumy jsou bohužel ještě často fakt, za který ale řidič nemůže. Šlapky, ne díky, ale jak se říká proti gustu... Zatěžování je fakt, ale podívej se kolik je dneska obchodů a firem, někdo to všechno zásobovat musí. Je to na tom holt postavený.
  • TheGGG
    super, koho to ale zajímá netuším. Já mám doma PC i PS3 a 4, ale na diskuzi se tím nechlubím.
  • Nejsem jen PC hrac ty sasulo. Packovac mam jen na par druhu her... hlavne exkluzivky
  • TheGGG
    a i z toho byste vy pcčkáři byly vedle, jen kdyby na to bylo potřeba zapamatovat si 50 kláves.
    Nádhera, poslední příspěvek pro rok 2014, tak na rok 2015 a spousty plodných komentářů.
  • Asharak
    Aby na vás nakonec nevyskočil Walker *5*
  • Právě jsi dokonale popsal asociace, které mi vyvstanou, řekne-li se "řidič kamionu" *15* .
  • Jako oni maj byt tak silny.... ale neda se to hrat. Jak jsi psal s kamaradama jsme to hrali a jeden PC borg nam dal zabrat ve 4. Ale pokud by jsi mel zajem obcas hrat tak si me pridej na steam: Michlafek nebo M.Engele
  • Blue.Shark
    Já jsem zatím moc zkušeností nenasbíral, tak nemůžu radit, ale pro pobavení: někdo přímo na ModDB psal, že se dal do aliance s pěti AI a Borgové je stejně všechny poslali do kytek. A to byla Borgská AI jen na obtížnost Normal :))
  • Díky tobě jednoho dne vznikne simulátor průjmových příspěvků.
  • TheGGG
    alespoň se snaží udělat tu hru zábavnou, né každý hraje, aby přivolal nudu.
  • Ja nejak nezjistil jak proti nim bojovat. Hraju za Romulany a jakmile je nesejmu prvnich 20min, nepolozim je uz vubec :D
  • KingOfWorms
    tak aspoň že se stavíš na games pokecat k článku o TOP10 modech viď... v tom fofru... zasloužíš uznání *1*
  • KingOfWorms
    Souhlas, melo by to do pár měsíců bejt (1.3004 patch + DevCut), já doufam 1Q2015. Dohral sem to na posednim patchi 1.3003 a fakt sem se bavil. Má to svý mouchy samo, ale za mě 9/10. Az vyjde Developers Cut+1.3004, dam 10/10 a zmizim na tejden ze světa... dělaj natom už 5 měsíců od posledního patche.
  • KingOfWorms
    3tí místo Lost Alpha, škoda že ne vejš, ale i tak je to supr umístění na to, že jde o early access WIP. První místo sem čekal trochu větší pecku než Eurotruck MP ale což... (btw. o tom prvním miste sou dohady, prej podvadeli pri hlasování a ModDB to nechali bejt, ale buh ví)... tož štasnej a veselej!
  • TheGGG
    Simulátor spocených podpaží, zácpy, nafouklých močových měchýřů, ojetých gum, šl*pek u silnice a nadměrného zatěžování nákladem dostal multiplayer? Co tam budou dělat? Troubit a hulákat na sebe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit