Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
Jack má pravdu. Žádná hra pro PC? DA.I , Zaklínač. Watch dogs, datadisk pro Diablo3, Divizion. To už bych bral jako cílená provokace, nebo se snad snaží tady propagovat konzole? To si pak člověk říká jestli od Mrkvosoftu či Sony připluli kapříci.
-
Kdysi to tak možná bylo, jenže od pc scény se odtrhlo bláznívé stádo fanatických pc- trollů, kteří považuji myš a klávesnici za něco posvátného(v jejich hantýrce tomu říkají Svatý grál) a považují se za něco více. Spousta členů této skupiny se vyskytuje i tady např. Veskoslav.
-
Žádní pcckari, nebo jak to nazýváš neexitují. Hráči jsou pouze jedni.
-
Tohle co popisuješ v ULTRA nerozhejbá ani příští (de) generace krabiček, toť fakt
-
Nechal no. Moje chyba.
-
Taky jsem tě nahlásil v ústavu pro chorobomyslné. Už si pro tebe jedou.
-
nebuď měkej sim tě, ses nechal normálně vytrollit :)
-
No zase bych si tak jistý nebyl. Nepochopitelné omezení u Killzone na PS4 mi přijde docela divné, tak se bojím i toho, že by to mohlo potkat i PS4. Jinak asi nevíš, jestli nebudou propojené servry napříč platformami?
-
Nahlášeno.
-
Co to mektáš? Vzal sis prášek debílku? *7*
-
S přehledem, protože to na HW konzole bude přesně optimalizované.
-
Píše Veskoslav lol :DDDDDD
-
Další debílek, co neumí odpovědět normálně. Dneska se Vás tu ale sešlo. Jinak přestaň měnit nick a piš pod jedním. Není to ani zajímavé, spíše trapné.
-
Přehlídnu ten očivní pokus o flame od trollího pcčkáře a odpovím ti. PS4 za 10k to bude zvládat lépe než PC za 20.
-
Hezke, jedina ciste pc zalezitost zde chybi. Pak aby pcckari neprskali co. Ja uz se tesim na odlozenej Watch dogs... o nem bejt zminka mohla nebo uz se na nej zapomelo? ( vzdyt je to i na konzole). Planetside 2 v ULTRA nastaveni jak na pc to zni zajimave, treba MMMO hry splni svuj ucel nakonec na konzoli. ( i bez orezani).
-
Vždyť je ta grafika úplě stejně "cartoonish" jako ty ostatní. V grafice žádný MMO nepřekonalo Secret World. Ale asi vědí proč.
Popravdě bych rád MMO, u kterýho combat nevypadá jako pokus vyvolat u hráče epileptický záchvat...
U té kvality combatu je to taky o názoru. Newerwinter mě v tom nijak zvlášť neoslnil ( i když lepší než klasický WoW clony je). -
Osobně mě zajímá, jak bude PS4 zvládat Planetside 2 ve více lidech. Včera jsme dobývali jednu laboratoř a 15 družstev po 8 lidech na jedné straně a pak další dvě frakce s podobným počtem, do toho cca 12 výsadkových Galaxy člunů+Harriery a jejich obdoby na obranu svých lodí, něco přes 30 tanků, co se odstřelovali v pozemním boji. Protože jestli to bude mít nějaké omezení na počet osob, hra pak bude naprosto postrádat smysl.
-
zajimavy seznam predevsim tim, ze je celkem nezajimavi.. to se maji majitele stroju na co tesit :(
-
tak tak.. ale za takovou vec nedostanes moc plusek :D
-
Nevewinter není vůbec špatný proboha. Nemá to tak šílěně buzerrantskou grafiku jako Tera, GW2 nebo WOW. Má to nejlepší combat skrz mmorpg, má to citlivě nastavený f2p systém, takže dotoho nemusíš narvat ani korunu. Problém je pvp, které v podstatě není a dá se říct koridovost. Potenciál hra má, to rozhodně.