Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
Osobně mě letos zatím nejvíc dostaly Dark Souls II (mám na Xboxe - http://www.gameshop.cz/xbox360-dark-souls-2.html ). Jinak se asi nejvíc těším na Watch Dogs.
-
Ono je těch exkluzivit trošku víc. Prakticky vše, co jde z kickstarteru (AAA hry ani nepočítám). A mě nic nesere, já sem úúúplně v pohodě. Spíš bych řekl, že někoho tady sere probouzení se do reality s vědomím, že prohlašování "PC je mrtvé" byly jen trapné bláboly...
-
To jsi tak šťastný, že je na PC konečně nějaká "exkluzivita" a zároveň Tě se*e, že konzolisti hromadně nepodepisují petice, jako tomu je vždy naopak u konzolových her? Nebo z jakého důvodu bys tady řešil port hry, která na konzole stejně nejspíš nebude a průměrného konzolistu ani nezajímá?
-
Planetside 2 na Ultra? Ok. A na jaký detaily si zahraju Star Citizena? .) Já vim, to je ta optimalizace, že. Akorát nevim, jak bez dopadu na vizuál optimalizujou hru, kde má postava 10x víc polygonů, než průměrná AAA konzolová hra...
-
a doom byla jediná FPS na světě nebo co *7* co třeba far cry, stalkeři, flashpointi a další? Koridorovost viz všechny nové díly COD je důsledek toho, že se primárně vyvýjí FPS na konzole což je chyba, protože gamepad na ně nikdy nebyl designovaný a můžete si prskat jak chcete ale je to objektivní pravda, proto jsou fps na konzole pomalejší a crossplatformový multiplayer bez handicapu PC hráčů nemožný. Jako platícího hráče mě tohle zprimitivňování her fakt štve, mentální koridory s QTE a samá cutscéna jak v hrách pro děti
-
Mno pod Skyrim Online si predstavim spis typ hratelnosti a (ne)kvality. Jelikoz zatim osobne vidim Elder Scrolls Online jen prehnany marketing a vse jak je bomba, ale realita bude nekde jinde a kolik lidi uvidi dane MMO obdobne jako desitky soucasnych vcetne rychlokvasek od perfect worldu nebo jinych MMO.
-
Tohle bylo nej v roce 2013: http://zabitcas.cz/nejlepsi-nejen-herni-zazitek-roku-2013/ ...a kdyby vyšla i na PS4 tak koupím znovu.
-
Paroháči,
Když říkáš hraní farmení, tak dobrá no. Ty farmíš, já hraju. Farmení je podle mě otravná repetetivní činnosti, která baví málokoho. Jestli je pro tebe hraní PS2 otravná repetetivní činnost, hra prostě není tvůj šálek kávy. Že nemáš všechno na začátku - v tom je ta krása = musíš se k tomu dopracovat hraním. Co je horší: Běžet jeden dungeon stokrát pro zisk nějakého armoru, nebo prostě hrát a získávat body a za ty si pak kupovat vybavení? Já mám jasno. Ty prachy do toho dávaj právě lidi proto, že jednak prachy maj, jednak chtějí podpořit autory hry a také i proto, že chtějí mít všechno hned, případně se jim líbí nějaký skin. Investovat do téhle hry prachy je podle mě naprosto v pořádku, ale nutné to prostě není narozdíl od mnoha jiných F2P MMO, jak jsem uvedl. *3* -
Na pc hraju nekolikanasobne dele nez na konzoli a hraju na nem do dnes i kdyz uz vyrazne mene. Clovek by se mel vyjadrovat pokud mozno k tomu o cem aspon neco vi, primo mit to nemusi.
-
Letos take vysla rada dobrych her.
-
Vitej, na games kde minusy predchazeji veskere nazory normalnich diskutujicich obcanu. *4*
Make yourself Comfortable. *3* -
Jenže já profesionálně nepíšu články ani knížky, a moje hrubka nikomu neublížila a nikomu nezpůsobila újmu. Taktéž shrnutí o počtu mínusek a plusek nebylo útočné a mělo jen informativní charakter o tom, že se zde nachází majorita haterů a pramálo je zajímá něčí názor.
Zatímco od vás, ostatních přispivatelů, jsem byl nařčen z trollování, z porušení práva na nějakou hlášku a dokonce někdo chce volat mou mrtvou učitelku, kvůli mojí gramatice - aniž by sám psal správně česky.
Aneb inteligentní člověk napadne názor, a hlupák napadne diskutujícího. Srovnej se s tím jak chceš. -
To, že jsi se učil čj naposledy na základce a proto děláš hrubky je podle tebe tolerovatelné a omluvitelné ? To je to samé jako kdyby lékař po 20 letech od vystudování už neuměl operovat a tak nějak ti vyndal něco jinýho než měl, to by ti přišlo taky omluvitelné a tolerovatelné ? Asi ne trolle tak zalez do svýho království a trolluj si tam. *12*
-
A jeje tady zas radil Vila minuska a pluska. To je tedy sranda.
-
Mimochodem češtinu jsem měl naposledy opravdu na základce, dál už jsem se učil jen v cizích jazycích. Takže moje pravopisné hrubky jsou omluvitelné a tolerovatelné, a pořád jsou v mezích spadající pro "normální" lidi.
Zatímco napadání ostatních lidí omluvitelné a tolerovatelné není, a to nikde. -
Háčky a čárky nejsou irelevantní, pokud posuzuješ pravopis jazyka českého. Irelevantní by byly, kdyby posuzoval obsah toho co píšu. V tu chvíli kdy napadá nedostatky jazyka českého, pak ty jeho nedostatky maj naprosto stejnou váhu.
Nebo snad dnes po 20ti letech co jsem ze základky pryč, už jazyk český nemusí používat diakritiku? Už se na škole špatná diakritika neznámkuje sníženým hodnocením?
No asi jsem z jiného světa. -
Bude tam celá Tamriel.
Takže : Morrowind, Skyrim, Cyrodiil, Black Marsh, Valenwood, Hammerfell, High rock, Elsweyr,
Summerset Isle.
Jestli tohle celý bude open world , tak to bude možná větší svět než v chystaném Zaklínačovi (kde doufám bude otevřená celá Temerie) *3* .
Já osobně bych ještě chtěl otevřenou i Středozem. -
Vsak mys k ps3 pripojit jde.Je to i v menu ps3 !Zalezi na vyvojarich jestli tu podporu mysi a klavesnice do hry zakomponuji!Zatim vim o dvou hrach,ktere to na ps3 podporuji,a to unreal turnament,ten posledni,a counter strike global ofenzive,ten na cz storu vubec nevysel,nevim proc,a portal 2,kvuli cross game s pc.Ale vyvoj musi byt jako prvni vyvyjen pro ps3 ovladac.
-
JJ jenže je lepší si to zahrát a odzkoušet na vlastní kůži.
Já jsem jeden lets play dokoukal do konce a Loa se mi strašně moc zamlouvá už jen kvůli tomu že se inspirovali filmem Cesta.
Proto bych chtěl nějakou podobnou hru na PC nebo ještě lepší port.
Já vím že I am alive je podle Cesty taky ale jak jsem říkal, moc se mi to nezamlouvá. -
Diky za potvrzeni toho, ze musis farmit. Prokecnout se hned v prvni vete se jen tak nekomu nepodari.
Btw, nikdy jsem nepsal ze nemuzes hrat zadarmo, chce to lip cist. Cili naprosto zbytecna reakce, uzivej si praci bota za par virtualnich penez, ja radsi hry bez p2w. *3*