Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
Vyloženě jde vidět, že si to hrál jen pár hodin. Já mám level 50 - jsem tedy přesně v půlce. Mám všechny zbraně na tank a letadlo + různou výbavu na vehicly + ke každé classe optiky, ammo navíc, pár nových zbraní. Nic jsem nefarmil, ale jen hrál. Mám teď skoro všechno, co jsem chtěl a to jsem nic neplatil. Na tvůj příspěvek jsem reagoval ostře, protože tahle blbost se píše o PS2 až příliš často. Jsou to prostě kraviny. PS2 má naprosto skvělý F2P systém - dá se skutečně hrát zdarma, což se o jiných F2P často říct nemůže.
Si to srovnej s F2P LOtro, age of conan, SWTOR apod. Tam je omezení na každým kroku, velká část hry není vůbec dostupná a grind, nebo prachy jsou nutnost. Nic z toho v PS2 není - žádná omezení, přístupné všechny zbraně (pár výjimek, nejsou lepší zbraně - jde jen o skin), přístupné všechny mapy, všechny vehicl atd atd. -
Skyrim je jen jedna provincie. Elder Scrolls Online bude obsahovat několik provincií, takže je naprostý nesmysl to nazývat Skyrim online. *3*
-
Jen vsichni starnem. To je cely...
-
Háčky a čárky jsou irelevantní, pokud je text gramaticky v pořádku. Což ten jeho byl. Na rozdíl od tvého.
-
A je kvalita PC her konstantně na výši, předčíc konzoli několikanásobně?
-
Komu se ty hry nelíbí, ten je kontrarevolucionář! To tak, mít vlastní názor by se jim líbilo... no... no fuj! :-)
-
The Last of Us, GTA 5, Ni no Kuni, Batman, alfa Dayz, datadisk ke Starcraftu a X-comu atd. Jistě že toho vyšlo spousta, ale lidi budou pořád nadávat. :)
-
To jo , predtim si vystupoval v anonymite nekomentoval ani tu nebyl. Ja sem te donutil registrovat se a byt soucasti zdejsi komunity nemel bys byt vdecny nez nadavat kolem sebe?
Co napr, pisu aspon k Teme , ostatni ne ale to jsou jen takovy trolici zmeni afresu a vystupuji pod nekym jinym. Sranda.
Njn, nepadnu kazdemu do noty. Na to jsem si jiz take zvykl ac ne moc rad. -
Pro mě je to málo. Většina těch titulů mě totiž moc neoslovila. Bylo jich několik dobrých, ale vysloveně titul, na kterejch bych vzpomínal jako na první starcraft, Diablo, half-life nebo nevyšel a Zombie VS plants to fakt nezachrání.
Teda na Zaklínče a IL-2 se těším ale je toho pro mě trochu málo... -
Moje chyba. Samozřejmě se jedná o MMO The Elder Scroll Online. Děkuji, opraveno.
-
Jacku, to, že jsi takový zdejší "krypl" na to jsem si zvyknul, to že nechápeš psaný text, to jsem si také zvyknul, ale to tvé neustále komentování všeho už mě více než sere. Komentuješ naprosto všechno a ho*no tomu rozumíš.
-
To jo, kdyz si vezmes ze ta zakladna exkluzivnich her je pomerne slaba, kdyz jsou zde silnejsiho mobilni zarizeni a NDS 3D/2D a to ma sirsi spektrum vyberu puvodnich her nez ViTA.
-
Kdyz on to podle mnohych spis bude takovy SKYRIM ONLINE.
-
Dekuji , za peknou urazku a ano nic moc nevyslo... to je dokazane a zadne sr*cky proste byla krize a kvalitnich titulu bylo poskrovna a treba podzim byl nejchudsi. Ne, ne jsou to nesmysli a jen tak pisu Joa btw.,.. Nepsal jsem ze nic nevyslo ale vyslo toho malo a mene uz poslednich vice let. Bylo to slabe a slabsi. Koukni se na minule roky a pak nadavej leda sobe i minuly podzim byl silnejsi.
2014: Ocekava se ze toho bude vice, takze si vyjmenoval par her. Muzes tedy se vratit zpatky na Kryptonit. Surfermane. *4* -
A já už si myslel, že někdo dělá na online verzi skyrimu. Elder Scrolls Online je P2P hra = nezajímá mě automaticky. Nehodlám platit za to, abych se vůbec podíval do herního světa. Nehodlám platit, když nehraju... *7*
-
Amen. Jen je problém, že na Zaklínače si ještě tak víc jak půl roku počkáme. Je to k nevydržení. *13*
-
Řekl to špatně. Myslel Elder Scrolls Online.
-
Nic se nefarmí. Prostě hraješ a za pár dnů si koupíš, co chceš. Certy se získávají hodně rychle.
-
Má vyjít Skyrim online?
-
Ja nerekl ze si musis neco kupovat. Nafarmit 1000 certu na rocket pody mi ale bude trvat tak dlouho, ze ME hra prestane bavit, stejne jak farmit tiery ve WoT. A rekl jsem, ze vsechno koupit a mit vse odemceny by me stalo vic, nez platit krabici+mesicni sub a farmit to normalni rychlosti. Coz je fakt.
Samozrejme, pokud tebe bavi neco grindit x desitek hodin, tak prosim. Ja si radsi zaplatim plnou cenu, mam to castecne bez otravnych deti a muzu hrat co me zrovna bavi a nemusim grindit kazdej kver/vehikl atd.