Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popravdě já teď hraju ještě spec ops, heroes 6 a drivera... Navíc jsem ani nedohrál Batmana a ACčko, ačkoliv mě ty hry bavily. Prostě není čas. Takže já mám roční sklus + zase tu je škola....

PS: Až vyjde Zaklínač asi se vykašlu i na školu...
  • To jste tady všichni sjetí nebo co? 2013 nic nevyšlo a byl to chudý rok na hry?

Takže, co nám v roce 2013 vyšlo a rozhodně stojí za to věnovat tomu pozornost: Bioshock Infinity, Pay Day 2, Rayman Legends,Saint Row IV, Rome Total War II (nyní už dobře hratelné), F12013 (vidím posun oproti 2012, lepší jízdní model),Fallout 1.5: Resurrection, Assassin's Creed IV: Black Flag, Batman: Arkham Origins, LEGO Marvel Super Heroes, The Walking Dead: Season 2 - Episode 1: All That Remains,Magicka: Wizard Wars, DmC: Devil May Cry, Dead Space 3, Crysis 3, Tomb Raider (2013), Dead Island: Riptide, Metro: Last Light, Call of Juarez: Gunslinger, Deadpool, Splinter Cell: Blacklist,Outlast či Arma III. A to jsou pouze hry, co zaujaly mě, nikoliv vše, co vyšlo. Navíc tam není nic z konzolí (majitelé prominou, nemám ani jednu). Tudíž mlít sraččky o tom, že v roce 2013 nic nevyšlo může akorát retardovaný Jack a spol.

A rok 2014? Vážně nic? Tak namátkou: Titanfall, The Elder Scroll Online, Watch Dogs, Tom Clancy’s The Division, The Witcher 3: Wild Hunt, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Thief "IV",Dark Souls 2,Might & Magic X: Legacy, Diablo 3 Reapers of the Soul,X.04. - C.A.R.S.,IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Planetary Annihilation,Mad Max a další. To se Vám zdá málo? A to jsou jenom hry, o které se nějak zajímám...
  • SMutné to není, to je běžná praxe. Kdybych už chtěl koupit PS4 nechtěl bych tam ty nejlepší tituly už od začátku ze dvou důvodů: optimalizace a potom bych se už jen nudil. Na druhoou stranu víš že ty hry budou jak říkáš třeba za pár let, horší by bylo chtít nějakou exotickou konzoli (například PS Vita měla dost problémy se prosadit).
  • Ty tomu rozumíš jak cikán práci. Meleš totální kraviny. Výkonostně jsou nové konzole významný posun a nic, co tu píšeš, není ani trochu pravda.
  • To je kolosální kravina. Další zbraně si vůbec nemusíš kupovat - naprosto bez problémů se na ně dá vydělat prostým hraním. Já jsem do PS2 nedal ani korunu a hru si užívám naprosto bez problémů. Žádný pay to win, jak někteří imbecilové píší, ani tenhle model f2p není špatný, protože mě nic nenutí grindovat - prostě hraju, hraju a postupně si kupuju lepší věci.
  • Ale taky argumentuji k veci :-).
  • Optimalizace ti z karty lepsi kartu neudela, ale umozni ti efektivneji vyuzivat vykon te karty. Vysledky te optimalizace jsou karsne videt treba na PS3 hrach. Zkus si predstavit, jak by bezel treba AC4 na PC s hw ekvivalentnim PS3. Ten rozdil, to je vysledek optimalizaci na vsech urovnich. Jsou vyznamne, nelze je zanedbat.
  • Dobre to dela mym fanouskum, kteri se za me vydavaji :-).
  • wenceslaus
    Na Zaklínače se taky těším, ale stejně nemyslím, že by byly poslední roky nějak vydatný. Doufám, že se to teď změní, ale krom tanků do War Thunder a toho Zaklínače mě nic nenapadá. Snad Kingdom Come, ale to až 2015...
  • Jack1947
    Oprava: Minuly rok byl slaby na hry.
  • Kozy
    Zabíjí? Nevim, já si to dost užil i bez toho aniž bych do toho vrazil jedinej cent.
  • kennyB
    Mě zase přijde, že ty hry z 90 let měli něco, co těm dnešním dost chybí *9* Nebo jsem se her už "přežral" a začínám být naročnější a náročnější.
  • Že je tento rok slabší na hry? teda nechci se nikoho dotknout, ale Watch dogs a Zaklínače 3 si JÁ osobně líbit nechám... A to je jen začátek...
  • wenceslaus
    Rok 1996: Duke Nukem 3D, Resident Evil, Quake, Tomb Rider, Diablo, ES:Daggerfall...

Rok 1997: Fallout, Dungeon Keeper, GTA, Quake II, Tomb Rider 2, Hexen II, Ultima Online, MDK, Carmageddon, Myth: The Fallen Lords

Rok 1998: Half-life, Starcraft, Unreal, Rainbow Six, Fallout 2, Thief, baldurs Gate, Age of Empires, Metal Gear Solid

Tak nevím, jestli jsme jen sentimentální, nebo mi ty 90' přišli prostě plodnější :-)
  • Hodně lídí odešlo ale po všech těch server mergech je to ted na těch zbylých pekně narváný a vzhledemo ktomu že už nejsou žádne EU/US servery ale jenom jeden pro každý ruleset (PVE/PVP/Blood&Glory) tak jsou servery aktivní 24/7 kdy přes den jsou to vesměs evropští hráčí a nad ránem amíci takže pro no lifery jako já nejlepší možná situace :P
  • I když ma TSW stejnej engine (prej vylepšen) tak osobně mi přide více oku lahodicí právě AoC ale co mě totálně sere jsou animace postav v Secret Worldu. Jelikož nejsou dělány přes Motion Capture jako v Conanovi tak vypadaj strašně uměle a nedá se na to dívat. Když je člověk zvyklej na to nejlpší (AoC) tak mu vše ostatní případa strašně nedomrdlé po technické stránce.
  • kennyB
    Nejenom na konzole toho vyjde dost. Dark Souls 2, South park: the stick of truth, Watch dogs, Metal gear solid 5, Infamous second son, Sniper elit 3 atd. A na pc Grand theft auto 5.
  • I ty konzole nic moc
  • Volnomyšlenkářství není to samé jako uvolni mysl. Kdyby jsi uměl tyto dvě veci rozeznat, tvoje reakce by nezačínala tím, že nás Rakousko dostalo mezi průmyslové velmoci. O tom nebyla vůbec řeč.
  • JustinBieber
    Tento rok je slabej na hry *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit