Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
PS2 ma dobrou grafiku, atmosferu, bitvy. Ale f2p model to zabiji. Stejny jak ostatni f2p odpad. Daleko drazsi nez platit plnou cenu za hru. Lol.
-
Škoda ze doba herní platformy spíše uzavírá, než aby umožnila uživali volbu vlastních ovládacích prvků.
-
No je fajn, že nepřišel nějaký exot, který by pronesl, že se hry hrajou nejlépe pouze na kinektu... pohleďme, zástupci všech platform, buďme rádi, že nám doba umožňuje hrát na tom, na čem chceme, ať je to klávesnice nebo gamepad, nebo volant, čí joystick. horší by bylo, kdyby nás někdo omezoval a dělaly se hry pouze na klávesnici nebo pouze na gamepad (jakkoliv to tak bohužel občas vypadá). Osobně bych byl rád, kdyby nějak šlo připojit k PS3 myš a klávesnice aspoň na ty FPS tituly (jsem původem PC hráč), ale co naděláme... vše je výsledkem politiky firem a doby, která jde stále dál a zkrátka kolikrát klávesnice nestačí aby mohla ovládat všechny aspekty hry (myslím hlavně u sportovních her, kde je prostě páček potřeba)
-
Mám ho rozehraný, jsi hnup, jestli tvrdíš že to koridorovka je. Doom a Doom2 se odehrává v otevřených arenách.
-
Dobře vypadá i Newerwinter, na které se fakt těším *14*
-
Copak jsi tím chtěl říct? Chceš vědomě popírat fakt, že nás Rakousko dostalo mezi průmyslové velmoci? (po Německu a Británii), že jsme byly asi 7. nejsilnější ekonomická síla světa?
tot k tvé hladomorně, volnomyšlenkářství se pak zvrhuje k sadismu inteligence, jako je to k vidění tady. -
To jo no, dementni zjevne budou oba dva takze je celkem fuk jestli pise tak jak pise. Original je jen jeden a castokrat jeho klony neurazi. I kdyz nedokonale. *3*
-
*Píše
-
Proč by zvyšoval IQ? Píš jiným stylem, ale výpovědní hodnotu to má stejnou jako všechno co napíše skutečný Jejdásek.
-
Zavolat můžeš, protože kdyby jsi jí psal, všimla by si první tvých háčků a čárek.
-
Přesně tak.
-
Doom nebyl koridorovka? Akorát kecy.
-
Konzole vs. Konzole to uz tedy je poradna DEMENCE. Takze je to tady vlastne jeste celkem dobre no.
-
Nesouhlasím. Kolikrát je diskuze Konzolisty.cz ještě horší, hlavně když se na něm objeví článek o Xbox One. Tamní fanatici do Play Stationu si nevidí do huby a jejich výplody a nadávky kolikrát (svou tupostí) převyšují zdejší trolly, jelikož oni to myslí smrtelně vážně, ale zdejší trollové se sem chodí primárně bavit na úkor citlivých jedinců, což se dá ignorovat, jenomže na konzolistovy by vám pak nezůstal nikdo s kým by se dalo diskutovat. A hádka PC vs. Konzole má pořád větší smysl (v rámci možností), než Konzole vs. Konzole...
-
ááá jéje, to tu dlouho nebylo.. Uvolni mysl a bude ti dobře i v hladomorně.
-
No jelikož kromě Planetside 2, které už mám na pc, mi to přijde jako nezajímavé i pro mě, jako majitele PS4 (dárek na Vánoce), tak se nedivím té diskuzi.
-
Co pravnik netusim, ale asi zavolam ja tvemu uciteli cestiny.
-
Ať tvůj právník zavolá mému právníkovy.
Nicméně ti můžu s klidem říct, že "tvoje" věta byla použita v souladu se zákonem a jedná se o výňatek z díla, využitý pro nekomerční a informační účely. Tzn bez souhlasu a nevztahuje se na něj autorské právo. Ve státech se zákon jmenuje "Fair use" a u nás to spadá do "bezúplatné zákonné licence".