Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
na závodění je nejlepši hrát na myši, zeptejte se hráču Live for Speed.. ani volant se nechytá
-
Neboj, zdejsi minus parta Te uz nalizite ocenila. Co na tom, ze mas ohledne titulu na PS4 pravdu.
-
FPS na konzoli nepatří, udělali nám z nich brutálně lineární koridorovky, tento žánr by měl zůstat u PC
Jinak kdysy jsme hrávali po Lance formule. Volant je naprosto bezkonkurenční, zvládnout to na šipkách bylo umění. -
Zopakuji to znova. K čemu je mi v Tracmanii to, co jsi popsal jako výhody u gamepadu? Tam mě nějaké vibrace akorát rozruší;) Jak říkám, dokud nebudete rozlišovat, že existují různé žánry závodních her, je naprosto zbytečné vést diskuzi. A přesnost u FPS nemá ani smysl řešit. Kdyby byl gamepad o něco pomalejší, tak ho asi někdo používá v e-sportech atd. Bez AA a podobných fičur je to pomalé jak učení Jacka češtinu.
-
Kdyby byl gamepad a nebo klávesnice přesnější než volant a pedály, tak už tak 20 let řídíme auta v RL na nich. Ještě je otázka jak který volant reaguje na kterou hru, ale pořád platí že je volant po desítky let nejlepším ovladačem pro auta.
To že sem chodí 90% dětí co maj "odřízeno" víc na klávesnici než v opravdovém autě je věc druhá. -
Úroveň této diskuze je obrazem nás všech.
P.S.: Tigere, úplně s tebou souhlasim. -
No, s tim otocenim jasne presnejsi je a gamepad je omezenejsi i kdyz se da rychle otacet neni to ono no. ve FPs... Zavodni hry o tom ani nemluve, souhlas.
-
Vzhledem k tomu, že už dnes je nextgen asi 5 let zastaralý na ministerstvu tuhle generaci odepisujeme a netrpělivě očekáváme generaci novou a doufáme, že bude lepší, než 20% výkonu 5 let starého herního PC.
-
Na pc žádná pořádná závodní hra jako jako gran turismo nebo forza není, proto jsem si já osobně konzoli koupil a chtít ovládat závodní hru na klávesnici?? Ať mi se někdo napíše nějaké klady klávesnice ???
Klady gamepadu: díky vibracím máte větší požitek z hraní, cítíte prokluvání kol i to když vyjdete třeba jen o kousek z tratě a mnohem líp se dá vycítit kam až s autem můžete a kam už ne ,chtěl bych tohle vidět na klávesnici.
Na druhou stranu u fps je klávesnice a myš podle mě jasně lepší, přesnější a navíc se s ní rychleji otočíte než u gamepadu pokud na to není tlačítko jako u Crysis 2, takže každý má svoje pro a proti.
V závodech by klávesnice dostala na prdel, a u fps by to možná klávesnice a myš vyhrála ale ne o moc
Ale pokud je hráč levej tak mu nepomůže ani jedno *1* -
Článek (resp. hlavně linky v něm uvedené) mě přesvědčil o jedné věci. Upozorňuji rýpaly, že opravdu jde o imho, tak si to uvědomte než začnete mínuskovat. No prostě, že v tuto chvíli nemá smysl si pořizovat konzoli nové generace. Zkrátka proto, že na ně je zoufalý nedostatek her. Pro mě tam není jediná, která by mě zaujala (výjimkou je nové Uncharted, ale to bude kdoví kdy). Takže jsem velmi rád, že jsem si před vánoci pořídil PS3, kde si v nejbližších 2 letech dám dobrých 15-20 her (starších i nových), PC taky něco obstará a za tři roky začnu řešit nějakou "next generation".
Btw. opravdu se nesnažím o nějaký flame nebo hate, ale zkrátka ani PS4 ani XOne v roce 2014 nenabízí nic, co by mě donutilo vůbec uvažovat o pořízení konzole. Což je možná trochu smutné. -
To je ale stejný tvůrce a engine jako Secret World :-) Svět R.E.Howarda nemusím, ale to ani mainstream elfy a trpaslíky.... pandy? To už jsme v herní žumpě.
-
Ty voe, jdi se vyhodit do povětří s tou tvou PS4kou i...
-
Já argumentuji jen nejlepšími argumenty.
-
Radši dojdi do stádia, kdy budeš psát jako člověk. To ti bude užitečnější něz ignorace svojeho problému.
-
Já argumentuji zásadně pomocí mínusů.
-
Neni dle verejneho minei zde je lepsi dat minus a neargumentovat... prestan brecet nad minusy ... (dekovat) nebo budes podezrely. *3*
-
Jacku, pokaždé když něco napíšeš, jedna češtinářka se zabije. Nebuď tak krutý
-
Jen potrebuji dojit do stadia kdy na takovehle prudy prestanu reagovat. Zkusim to a budu se hodne drzet. Pac se zbytecne prasi normalni diskuze. I mym pricinenim. A to nechci.
-
Děkuji místní fanatické buňce za mínusy, že nedokáže překousnout fakt, že i na závodní hry není nejlepší řešení gamepad/volant. Chápu, že napsání argumentu je poněkud složitější a těžší, ale zkuste to:)
-
Ano, úroveň klesá, protože píšeš jak neandrtálec.