Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jestli mám vůbec reagovat na člověka z konzolové sekty. Ale toto je multiplatform web. I hlupák může vyjádřit svůj názor, za to děkujeme. Nuže názor si vyjádřil, tedy pokud se ti zde nelíbí, tak s pozdravem.
  • Není korektní se zaměřovat pouze na jednu skupinu hráčů a vylučovat přitom skupinu druhou.
  • Rhulad
    Pokud si chceš hrát na Jejdáska doporučuji zvýšit IQ a ještě něco Jejdásek píše bez diakritiky.
  • nekromant33
    Já se divím, že se nad tím hádáním pcčkářů a konzolistů ještě někdo pozastavuje. Funguje to tak jak v týhle diskuzi, tak i obráceně, elitářství je na obou stranách. A bylo tu dávno před restartovaným games a na jiných webech. To jen poslední dobou se místními "nejhlasitějšími" diskutéry z toho tolik dělá. Můžete za to stejně vy, co na to reagujete jako vy, kdo píšete nesmysly.

A propó svýho času na hrej.cz PS3 vs. Xbox 360 byla zhruba stejnej odpad, jakej se tady snaží vykouzlit jiní a tam až na vyjímky psali jen zastánci těch svejch milovanejch korporací, ve kterých ani neměli koupenej podíl, což jim nebránilo si nadávat do č*ráků.
  • Jack1947
    Provokace ne, ja jsem si pozdeji uvedomil ze vlastne jsou to clanky z KONZOLISTA.cz a tak logicky tam nebude nic na pc. Mimochodem by me vubec nenapadlo ze se vytvori takoveto pekne velke vlakno. Fakt jste opet prekvapily (nejen) me. Omlouvam se vsem zuscastnenim za pripadne nedorozumeni. Nemyslel jsem to zle.
  • Jsem rád, že souhlasíš s mým patentem na pravdu. Jinak bys totiž byl tupec.
  • Celá diskuze je jen o flejmu, tak taky přihodím od ohně.

Když se slušně baví pcčkář s konzolistou a oba mají argumenty, proč ne? Proč by si nemohli pokecat o tom jak se jim hraje a navzájem si vyměnit herní příhody. Proč by nemohli porovnat ovládání. JENŽE slušně... a to je problém u některých individui tady. Neustálé napadání, vulgarismus, spam. To že se závodní hry hrajou lépe na gamepadu? Klidně. FPS žánr jen určený pro myš? Ano. Každý má svůj názor, ale proč ho nevyjádři bez zbytečné agresivity?

A nechápu proč se do každé 2. diskuze vede válka tro(t)lů- Viz spam o tom, že každy 2. příspěvek je od Veskoslava a neustálé arogantní tvzení tupců, že jen oni mají pravdu a kdo není s ním je tupec.
  • kubi-wan
    Dámy a pánové, tady je to ale zas blitkařina...
  • Správně, jen tak se na ně musí. Tvrdou cenzurou a zajistíme, že si nikdo nedovolí říct jediné zlé slovo o skvělém hardwaru nových konzolí. A nesnažte se oponovat, moje argumenty jsou nejlepší na světě a ve vesmíru.
  • Staci mi precist si par nejaktualnejsich prispevku z teto diskuze a na zbytek uz ani nemusim koukat, nepodstatny nic nerikajici flame jako prakticky vzdy.
    Na clanek kouknu z trochu jine stranky. Kdyby mel podobny clanek vyjit na Konzolistovi, tedy o tom, co se psalo na Games ve svatecnim obdobi, nebylo by o cem ho psat. Pozorne sleduji jak Konzolistu, tak Games a souhrnny clanek o novinkach na Konzolistovi dava dukaz o jednom nepopiratelnem faktu: zatimco tam se i pres vanoce a silvestra porad neco delo, aktivne pribyvaly novinky a clanky, tady bylo mrtvo.
    A je to jeste horsi. Mnou uz zminene caste zdejsi flamewar diskuze, diky kterym se jejich informacni a inteligencni hodnota blizi k nule, na Konzolistovi prakticky neexistuji. Proc tomu tak je? Napadaji me dva duvody. Za prve konzoliste nemaji potrebu se trapne hadat, jedou si proste na sve vlne a PC je jim u zadku, nestoji jim za placani nesmyslu. Za druhe administratori se o stranky Konzolisty opravdu staraji, takze veskere pokusy o pokleslou flame zabavu jsou trestany prakticky v zarodku a lide pokousejici se o podobny styl psani dostavaji nejdriv upozorneni, potom ban. Zdejsi proflakli hateri by si na jejich strance ani neskrtli.
    Vysledek? Konzolistu vnimam jako nejlepsi cesky herni portal vubec, najdu tam spousty zajimavych aktualnich clanku a uzitecnych rad od hracu v diskuzich. I stranky hrej jsou fajn se svymi hernimi videotesty. Games obema nesaha ani po kotniky. Clanku malo, diskuze o nicem, jednoznacne se tady o to nikdo nestara, adminum je to tady u prdylky.
    Skarohlid by mohl napsat, ze soucasna situace, tedy vzkvetajici konzolove zamerene stranky a upadajici PC stranky parafrazuji obrazek o soucasne situaci na hernim trhu :)
  • Nech jim to, ať žijí v bludu. Celé roky se těšili, až jim vyjdou nové černé krabice, tak teď chvíli můžou ze své vlastní pomýlenosti se těšit z nabitého výkonu. Kdežto Pc má výkon konstantně na výši, předčíc konzoli nekolikanásobně.
  • Mě je smutno z lidí, kteří nechápou, že jenom já mam pravdu. *9*
  • cumpi3
    Na druhou stranu některé hry jsou dobré a já si je užívám na PC a s volantem, například Richard Burns Rallye, NFS:Porsche 2000 a je to moc v pohodě *4* Jinak u mega arkád typu novodobé nfs a další shity mám občas pocit, že je to jedno, protože hratelnost a obtížnost to má na nule. Člověk jen zmáčkne směr a ručku a to je celá hratelnost. *4* Ale celkově věřím tomu, že gamepadu je moc příjemný *4*
    A říkej si, že mohl vypustit třeba totalbullshit typu "fotbal na klávesnici je lepší než na gamepadu" *1*
  • Žádný mmorpg v grafice nepřekonalo Age of F*CKING Conan. Můžete si o te hře myslet co chcete ale na to že vyšla v roce 2008 po grafické stránce ji ještě nic nepřekonalo. Viz tohle video http://www.youtube.com/watch?v=gF3AqaCQUVA#t=31 Podle mého názoru jedna z nejlepších mmorpg co kdy vyšlo. A co podle mě tento opomíjený klenot dělá tak vyjmečným? Unikátní combo meele combat system a stím spojené fatality, setting v low fantasy světě R.E. Howarda - Hyboria (Ano! žádní přiteplení elfové a trpaslíci, orcové, kravičky, pandy a jiné zhovadilosti). Na dneční poměry levelení a endgame je výzvou a vůbec celá hra neni moc pro casualy. Howgh
  • maros.goc
    Ja som cisty PCkar ale hrať zavodne hry na šípkach klávesnice a este tvrdiť ze je to lepsie ako gamepad? LOL FAIL... Osobne hravam TPS gamepadom, plosinovky taktiez, ci sokonca najnovsie Skyrim, proste sa mi toci v hlave ked sa sustredim na 3D hru a mam oci nalepene na monitore.. Ale cisto fps hry len klavesnicou
  • Čistě osobní preference
  • Duuku
    Nemusel hrat ani jednu a snad kazdej pochopi ze ovladat zavody analog packama na gamepadu je nesrovnatelne lepsi nez na klavesnici
  • Tady na games neexistují normální lidé. I ty jsi toho důkazem
  • Posílám odkaz pro ty, kteří si pořád myslí, že na POČÍTAČI nejsou kvalitní závodní hry. Ta vaše upocená forza a gt se můžou jít zahrabat. Nechci vyvolávat konflikt, ale je to tak! A jestli někdo bude argumentovat tím, že většina je hardcore simulátor, tak i v něm pro lemply se dají zapnout pomocníci.
    http://www.virtualr.net/
  • Rhulad
    Tak jsem přelouskal diskuzi a sám nevím, co poradit konzolovým hráčům. Ano, jsem na novince o konzolích a přece tu nejvíc píši pc-fanatici a řeší klávesnici. Asi vám poradím tohle, vůbec to s nimi neřešte- tahle sorta pc-chudáku, v životě neměla holku, prostě nic, jsou to asexuálové žijící v temné kopce a ukájí se pouze tím, že si myslí, že jsou něco víc, když hrají na klávesnici. Ikdyby jste napsali tisíc argumentů, oni odpoví tísícemi polopravd. Na Veskoslava je hloupost reagovat(Volavko) on ti nikdy normálně neodpoví, vytvoří si anonymní nick a píše ty svoje zamindrákovany kecy dál. Ten člověk je bez sebereflexe. Opravdu jen ignorace pomůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší