Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
Ono, uz vetsiho blbce z jejdaska delat ani nelze. Takze vlastne je jedno ze ma sve stoupence co i nadale pokracuji v jeho tradici kdyz zde zrovna neni. *4*
-
Tady je sestava,článek je o nejočekávanějších hrách příštího roku a vy tady řešíte,klávesnice + myš vs. gamepad.Diskuse o ničem.
-
Mé oči krvací, když čtu ty tvoje příspěvky. Je to jako mor. A ano řeší se +-, protože pokud je tady a nefunguje správně a během nocí jsou zde diametrálně měněny hodnocení, tak je lepší to naprosto zrušit.
-
Já nikdy neflamuju, vždy píšu fakta.
-
Dělá ti dobře vidět pod každým příspěvkem své jméno? Jsou chvíle, kdy se za svůj národ stydím...možná by mu bývalo bylo pod Habsburským karabáčem lépe.
too much freedom breeds the chaos -
přesně, ťukat :D
já mám doma G25 a nemůžu si vynachválit, to žádný gamepad ani klávesnice nenahradí -
"Cirkus začal, když jsem tě v silně podnapilém stavu stvořil, Veskoslave..."
-
Ja nevim proc to resit minusy jsou byly a budou. Pak se tu roztahuji nesmyslne diskuze atp... tedy krome flamu co byl vyvolany . (Ostatne neni ly tomu vicemene u kazde novinky na konzole nebo clanku).
-
To je dobře, že ty máš sebereflexe dostatek.
-
sipecka alias justinbeaber alias GGG alias Trisska, no a všechno to řídí trol.diskuzni
-
musel jsi opatrně tukat :-) ... jezdili jsme NFS i colina McRaye...ale zážitek z volantu je někde jinde. Jako k lítání patří joystik.
-
A redakci je to evidentne u prdele, ze si z toho zdejsi part udelala verejny cirkus.
-
To "já mám ve všem pravdu" je moje věta, prosím nepoužívat bez souhlasu.
-
Jo taky jsem Veskoslav. Debilita zdejsi komunity dosahla vrcholu.
-
Když to je pro někoho lepší, proč by to nemohl tvrdit? Já například nenávidím gamepad na nic. Ale pochopím lidi, kterým se na tom hraje cokoliv lépe. Jinak taky preferuju na auta šipky. Je to čistě o zvyku.
-
Jen na poslední stránce 7 komentářů označených pluskem a 25 mínuskem. Tomu se říká hater, to nejsou normální lidi. To jsou lidi "všechno špatně" a "já mám ve všem pravdu"...
To je přemoudřelost, co připomíná stařeckou demenci :-) -
Promiň, ale připadáš mi jako rodina, která po revoluci vyjela do Německa pro nový počítač, třebas jak ve filmu slunce seno... Ještě že máme ty vibrace na tom gameodpadu. Volant, jedině kvalitní volant!
-
formule na klávesnici je nesmysl, jak nemáš analogový plyn ale jen šipku dopředu která to bere jako kdybys plyn rovnou sešlápl na podlahu, tak se s vypnutými asistenty jenom rozočíš na místě
-
Zdejší minus parta je jeden člověk (Sipecka alias kdovíkolikdalšíchnicků), takže to mě fakt netrápí :)
-
"Aspoň sis tentokrát zvolil správný nick, Veskoslave..."