Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
4.1.2014 | Redakce Games.cz
222 příspěvků
-
Osobně bych strašně chtěl Last of us na pc nebo nějakou podobnou hru.
I am alive se mi moc nelíbí a the walking dead není o akci ale. -
-
ta hra je z gameplay hlediska pekne onicem, podivej se na 3hodinovej sestrih cele hry jako "film" a mas to to same. a zadarmo
-
-
JJ jenže je lepší si to zahrát a odzkoušet na vlastní kůži.
Já jsem jeden lets play dokoukal do konce a Loa se mi strašně moc zamlouvá už jen kvůli tomu že se inspirovali filmem Cesta.
Proto bych chtěl nějakou podobnou hru na PC nebo ještě lepší port.
Já vím že I am alive je podle Cesty taky ale jak jsem říkal, moc se mi to nezamlouvá.
-
-
-
Staci mi precist si par nejaktualnejsich prispevku z teto diskuze a na zbytek uz ani nemusim koukat, nepodstatny nic nerikajici flame jako prakticky vzdy.
Na clanek kouknu z trochu jine stranky. Kdyby mel podobny clanek vyjit na Konzolistovi, tedy o tom, co se psalo na Games ve svatecnim obdobi, nebylo by o cem ho psat. Pozorne sleduji jak Konzolistu, tak Games a souhrnny clanek o novinkach na Konzolistovi dava dukaz o jednom nepopiratelnem faktu: zatimco tam se i pres vanoce a silvestra porad neco delo, aktivne pribyvaly novinky a clanky, tady bylo mrtvo.
A je to jeste horsi. Mnou uz zminene caste zdejsi flamewar diskuze, diky kterym se jejich informacni a inteligencni hodnota blizi k nule, na Konzolistovi prakticky neexistuji. Proc tomu tak je? Napadaji me dva duvody. Za prve konzoliste nemaji potrebu se trapne hadat, jedou si proste na sve vlne a PC je jim u zadku, nestoji jim za placani nesmyslu. Za druhe administratori se o stranky Konzolisty opravdu staraji, takze veskere pokusy o pokleslou flame zabavu jsou trestany prakticky v zarodku a lide pokousejici se o podobny styl psani dostavaji nejdriv upozorneni, potom ban. Zdejsi proflakli hateri by si na jejich strance ani neskrtli.
Vysledek? Konzolistu vnimam jako nejlepsi cesky herni portal vubec, najdu tam spousty zajimavych aktualnich clanku a uzitecnych rad od hracu v diskuzich. I stranky hrej jsou fajn se svymi hernimi videotesty. Games obema nesaha ani po kotniky. Clanku malo, diskuze o nicem, jednoznacne se tady o to nikdo nestara, adminum je to tady u prdylky.
Skarohlid by mohl napsat, ze soucasna situace, tedy vzkvetajici konzolove zamerene stranky a upadajici PC stranky parafrazuji obrazek o soucasne situaci na hernim trhu :) -
-
Nesouhlasím. Kolikrát je diskuze Konzolisty.cz ještě horší, hlavně když se na něm objeví článek o Xbox One. Tamní fanatici do Play Stationu si nevidí do huby a jejich výplody a nadávky kolikrát (svou tupostí) převyšují zdejší trolly, jelikož oni to myslí smrtelně vážně, ale zdejší trollové se sem chodí primárně bavit na úkor citlivých jedinců, což se dá ignorovat, jenomže na konzolistovy by vám pak nezůstal nikdo s kým by se dalo diskutovat. A hádka PC vs. Konzole má pořád větší smysl (v rámci možností), než Konzole vs. Konzole...
-
-
Konzole vs. Konzole to uz tedy je poradna DEMENCE. Takze je to tady vlastne jeste celkem dobre no.
-
-
Přesně tak.
-
-
-
Nevím jestli mám vůbec reagovat na člověka z konzolové sekty. Ale toto je multiplatform web. I hlupák může vyjádřit svůj názor, za to děkujeme. Nuže názor si vyjádřil, tedy pokud se ti zde nelíbí, tak s pozdravem.
-
Já se divím, že se nad tím hádáním pcčkářů a konzolistů ještě někdo pozastavuje. Funguje to tak jak v týhle diskuzi, tak i obráceně, elitářství je na obou stranách. A bylo tu dávno před restartovaným games a na jiných webech. To jen poslední dobou se místními "nejhlasitějšími" diskutéry z toho tolik dělá. Můžete za to stejně vy, co na to reagujete jako vy, kdo píšete nesmysly.
A propó svýho času na hrej.cz PS3 vs. Xbox 360 byla zhruba stejnej odpad, jakej se tady snaží vykouzlit jiní a tam až na vyjímky psali jen zastánci těch svejch milovanejch korporací, ve kterých ani neměli koupenej podíl, což jim nebránilo si nadávat do č*ráků. -
Správně, jen tak se na ně musí. Tvrdou cenzurou a zajistíme, že si nikdo nedovolí říct jediné zlé slovo o skvělém hardwaru nových konzolí. A nesnažte se oponovat, moje argumenty jsou nejlepší na světě a ve vesmíru.
-
-
Osobně mě zajímá, jak bude PS4 zvládat Planetside 2 ve více lidech. Včera jsme dobývali jednu laboratoř a 15 družstev po 8 lidech na jedné straně a pak další dvě frakce s podobným počtem, do toho cca 12 výsadkových Galaxy člunů+Harriery a jejich obdoby na obranu svých lodí, něco přes 30 tanků, co se odstřelovali v pozemním boji. Protože jestli to bude mít nějaké omezení na počet osob, hra pak bude naprosto postrádat smysl.
-
-
Tohle co popisuješ v ULTRA nerozhejbá ani příští (de) generace krabiček, toť fakt
-
S přehledem, protože to na HW konzole bude přesně optimalizované.
-
-
No zase bych si tak jistý nebyl. Nepochopitelné omezení u Killzone na PS4 mi přijde docela divné, tak se bojím i toho, že by to mohlo potkat i PS4. Jinak asi nevíš, jestli nebudou propojené servry napříč platformami?
-
-
To netuším spíš bych řekl, že ne. Killzone jsem nehral, tak to nevím, jak to tam je omezené.
-
-
-
Přehlídnu ten očivní pokus o flame od trollího pcčkáře a odpovím ti. PS4 za 10k to bude zvládat lépe než PC za 20.
-
-
Další debílek, co neumí odpovědět normálně. Dneska se Vás tu ale sešlo. Jinak přestaň měnit nick a piš pod jedním. Není to ani zajímavé, spíše trapné.
-
-
Píše Veskoslav lol :DDDDDD
-
-
Co to mektáš? Vzal sis prášek debílku? *7*
-
-
-
-
-
Napadlo některé z Vás, že prostě některé závodní hry prostě nejdou hrát na gamepadu? Taková Tracmania na gamepadu by byla jedno veliké fiasko, kdy člověk potřebuje přesnost, čehož naprosto nedocílí gamepadem....Proboha rozlišujte také, že existuje více druhů závodních her a ne na všechny se hodí řízení gamepadem či volantem. Ale takové tvrzení, že gamepad (klávesnice) je na danou věc to nejlepší (u FPS a RTS to neplatí) je nesmysl. Takový AC série je toho jasným důkazem. 1. a 2. díl je perfektní na gamepadu. Ale IV. díl? To už je jiné maso, obzvlášť na pc bez AA Vám budou střelné zbraně tak prospěšné jako zimník tučňákovi. Je tedy nesmysl tvrdit, že gamepad je ideální na hraní závodních her. Je ideální, ale pouze na určitou část, nikoliv na celý žánr.
-
-
Kdyby byl gamepad a nebo klávesnice přesnější než volant a pedály, tak už tak 20 let řídíme auta v RL na nich. Ještě je otázka jak který volant reaguje na kterou hru, ale pořád platí že je volant po desítky let nejlepším ovladačem pro auta.
To že sem chodí 90% dětí co maj "odřízeno" víc na klávesnici než v opravdovém autě je věc druhá. -
To je vec osobnich preferenci me se treba zdalo ovladani na gamepadu treba o dost citlivejsi nez na klavesnici. U hry kde zalezi na kazde spravne projete zatacce tak to je celkem zasadni.
-
-
Co to zase mekotáš Jacku? Zrovna u Tracmanie je ti analogové ovládání naprosto o ničem, protože přesnější je ovládání na klávesnici. O volantu ani nemluvit. Tracmanie je o přesnosti, rychlosti a dobré paměti. Gamepad není ani rychlý a ani přesný....Na NFS je skvělý, na Tracmanii otřesný. Pochop to a přestaň psát jako dvouleté dítě, co se naučilo používat pc a umí abecedu.
-
-
V klidu, me se s nim hraje lepe ale sou to kecy ze. Napsal jsem vlastnich preferenci, ne bude me nekdo utvrzovat o vlastni pravde. Hlavne ze neumim psat, abych na to nahodou nezaopomel. BTW Trackmania... Tracmania neznam. *3*
-
-
Být tebou, neopravoval bych cizí chyby ve slovech...
-
Ano, od člověka co neumí napsat větu tak, aby dávala smysl je kritika jednoho vynechanýho písmena víc než úsměvná. *15*
-
-
Radši dojdi do stádia, kdy budeš psát jako člověk. To ti bude užitečnější něz ignorace svojeho problému.
-
Jacku, pokaždé když něco napíšeš, jedna češtinářka se zabije. Nebuď tak krutý
-
Jen potrebuji dojit do stadia kdy na takovehle prudy prestanu reagovat. Zkusim to a budu se hodne drzet. Pac se zbytecne prasi normalni diskuze. I mym pricinenim. A to nechci.
-
Ano, úroveň klesá, protože píšeš jak neandrtálec.
-
Aspon to davam najevo normalne, ne tak podrazdene. ( co neni, muze byt).
Hlavne ze se pisou blbosti, odchazi se od tematu jak trefne podane. Pak jak muze uroven stoupat kdyz jen zde klesa.
-
-
-
-
-
Nenapadlo, jsme omezení lidé používající omezené stroje. A fanbójujem ve jménu Sony a MS. A dokonce nás za to neplatí.
-
-
Rok 1996: Duke Nukem 3D, Resident Evil, Quake, Tomb Rider, Diablo, ES:Daggerfall...
Rok 1997: Fallout, Dungeon Keeper, GTA, Quake II, Tomb Rider 2, Hexen II, Ultima Online, MDK, Carmageddon, Myth: The Fallen Lords
Rok 1998: Half-life, Starcraft, Unreal, Rainbow Six, Fallout 2, Thief, baldurs Gate, Age of Empires, Metal Gear Solid
Tak nevím, jestli jsme jen sentimentální, nebo mi ty 90' přišli prostě plodnější :-) -
-
Letos take vysla rada dobrych her.
-
Mě zase přijde, že ty hry z 90 let měli něco, co těm dnešním dost chybí *9* Nebo jsem se her už "přežral" a začínám být naročnější a náročnější.
-
-
Jen vsichni starnem. To je cely...
-
-
-
to sou zase Hov.. vždy je to članek z Konzolista.cz ... tak proč se tu pobuřují PCčkáři ??? games.cz začíná dobře žumpovatět
-
-
Pokud sjedeš na začátek, tak si povšimni, že volavka začala vyvolávat nenávist a pak už to nakazilo celou diskuzi. Jinak nevidím nic divného, když se ke konzolové hře vyjádří i pc hráči. To by jinak Jejdásek a spol měli mít zakázané se vyjadřovat k čemukolic, co se týká pc scény.
-
-
Na pc hraju nekolikanasobne dele nez na konzoli a hraju na nem do dnes i kdyz uz vyrazne mene. Clovek by se mel vyjadrovat pokud mozno k tomu o cem aspon neco vi, primo mit to nemusi.
-
-
Začíná? Vždyť je to tady stejné už roky...
-
-
Děkuji místní fanatické buňce za mínusy, že nedokáže překousnout fakt, že i na závodní hry není nejlepší řešení gamepad/volant. Chápu, že napsání argumentu je poněkud složitější a těžší, ale zkuste to:)
-
-
Já argumentuji jen nejlepšími argumenty.
-
-
Ale taky argumentuji k veci :-).
-
Ty voe, jdi se vyhodit do povětří s tou tvou PS4kou i...
-
-
Já argumentuji zásadně pomocí mínusů.
-
Neni dle verejneho minei zde je lepsi dat minus a neargumentovat... prestan brecet nad minusy ... (dekovat) nebo budes podezrely. *3*
-
-
Osobně mě letos zatím nejvíc dostaly Dark Souls II (mám na Xboxe - http://www.gameshop.cz/xbox360-dark-souls-2.html ). Jinak se asi nejvíc těším na Watch Dogs.
-
Článek (resp. hlavně linky v něm uvedené) mě přesvědčil o jedné věci. Upozorňuji rýpaly, že opravdu jde o imho, tak si to uvědomte než začnete mínuskovat. No prostě, že v tuto chvíli nemá smysl si pořizovat konzoli nové generace. Zkrátka proto, že na ně je zoufalý nedostatek her. Pro mě tam není jediná, která by mě zaujala (výjimkou je nové Uncharted, ale to bude kdoví kdy). Takže jsem velmi rád, že jsem si před vánoci pořídil PS3, kde si v nejbližších 2 letech dám dobrých 15-20 her (starších i nových), PC taky něco obstará a za tři roky začnu řešit nějakou "next generation".
Btw. opravdu se nesnažím o nějaký flame nebo hate, ale zkrátka ani PS4 ani XOne v roce 2014 nenabízí nic, co by mě donutilo vůbec uvažovat o pořízení konzole. Což je možná trochu smutné. -
-
SMutné to není, to je běžná praxe. Kdybych už chtěl koupit PS4 nechtěl bych tam ty nejlepší tituly už od začátku ze dvou důvodů: optimalizace a potom bych se už jen nudil. Na druhoou stranu víš že ty hry budou jak říkáš třeba za pár let, horší by bylo chtít nějakou exotickou konzoli (například PS Vita měla dost problémy se prosadit).
-
-
To jo, kdyz si vezmes ze ta zakladna exkluzivnich her je pomerne slaba, kdyz jsou zde silnejsiho mobilni zarizeni a NDS 3D/2D a to ma sirsi spektrum vyberu puvodnich her nez ViTA.
-
-
Neboj, zdejsi minus parta Te uz nalizite ocenila. Co na tom, ze mas ohledne titulu na PS4 pravdu.
-
-
Ja nevim proc to resit minusy jsou byly a budou. Pak se tu roztahuji nesmyslne diskuze atp... tedy krome flamu co byl vyvolany . (Ostatne neni ly tomu vicemene u kazde novinky na konzole nebo clanku).
-
-
Mé oči krvací, když čtu ty tvoje příspěvky. Je to jako mor. A ano řeší se +-, protože pokud je tady a nefunguje správně a během nocí jsou zde diametrálně měněny hodnocení, tak je lepší to naprosto zrušit.
-
Já nikdy neflamuju, vždy píšu fakta.
-
-
Ono, uz vetsiho blbce z jejdaska delat ani nelze. Takze vlastne je jedno ze ma sve stoupence co i nadale pokracuji v jeho tradici kdyz zde zrovna neni. *4*
-
-
-
Zdejší minus parta je jeden člověk (Sipecka alias kdovíkolikdalšíchnicků), takže to mě fakt netrápí :)
-
-
sipecka alias justinbeaber alias GGG alias Trisska, no a všechno to řídí trol.diskuzni
-
A redakci je to evidentne u prdele, ze si z toho zdejsi part udelala verejny cirkus.
-
-
"Cirkus začal, když jsem tě v silně podnapilém stavu stvořil, Veskoslave..."
-
-
-
-
Vzhledem k tomu, že už dnes je nextgen asi 5 let zastaralý na ministerstvu tuhle generaci odepisujeme a netrpělivě očekáváme generaci novou a doufáme, že bude lepší, než 20% výkonu 5 let starého herního PC.
-
-
Ty tomu rozumíš jak cikán práci. Meleš totální kraviny. Výkonostně jsou nové konzole významný posun a nic, co tu píšeš, není ani trochu pravda.
-
-
-
Na pc žádná pořádná závodní hra jako jako gran turismo nebo forza není, proto jsem si já osobně konzoli koupil a chtít ovládat závodní hru na klávesnici?? Ať mi se někdo napíše nějaké klady klávesnice ???
Klady gamepadu: díky vibracím máte větší požitek z hraní, cítíte prokluvání kol i to když vyjdete třeba jen o kousek z tratě a mnohem líp se dá vycítit kam až s autem můžete a kam už ne ,chtěl bych tohle vidět na klávesnici.
Na druhou stranu u fps je klávesnice a myš podle mě jasně lepší, přesnější a navíc se s ní rychleji otočíte než u gamepadu pokud na to není tlačítko jako u Crysis 2, takže každý má svoje pro a proti.
V závodech by klávesnice dostala na prdel, a u fps by to možná klávesnice a myš vyhrála ale ne o moc
Ale pokud je hráč levej tak mu nepomůže ani jedno *1* -
-
Promiň, ale připadáš mi jako rodina, která po revoluci vyjela do Německa pro nový počítač, třebas jak ve filmu slunce seno... Ještě že máme ty vibrace na tom gameodpadu. Volant, jedině kvalitní volant!
-
FPS na konzoli nepatří, udělali nám z nich brutálně lineární koridorovky, tento žánr by měl zůstat u PC
Jinak kdysy jsme hrávali po Lance formule. Volant je naprosto bezkonkurenční, zvládnout to na šipkách bylo umění. -
-
Doom nebyl koridorovka? Akorát kecy.
-
-
a doom byla jediná FPS na světě nebo co *7* co třeba far cry, stalkeři, flashpointi a další? Koridorovost viz všechny nové díly COD je důsledek toho, že se primárně vyvýjí FPS na konzole což je chyba, protože gamepad na ně nikdy nebyl designovaný a můžete si prskat jak chcete ale je to objektivní pravda, proto jsou fps na konzole pomalejší a crossplatformový multiplayer bez handicapu PC hráčů nemožný. Jako platícího hráče mě tohle zprimitivňování her fakt štve, mentální koridory s QTE a samá cutscéna jak v hrách pro děti
-
Mám ho rozehraný, jsi hnup, jestli tvrdíš že to koridorovka je. Doom a Doom2 se odehrává v otevřených arenách.
-
-
formule na klávesnici je nesmysl, jak nemáš analogový plyn ale jen šipku dopředu která to bere jako kdybys plyn rovnou sešlápl na podlahu, tak se s vypnutými asistenty jenom rozočíš na místě
-
-
musel jsi opatrně tukat :-) ... jezdili jsme NFS i colina McRaye...ale zážitek z volantu je někde jinde. Jako k lítání patří joystik.
-
-
přesně, ťukat :D
já mám doma G25 a nemůžu si vynachválit, to žádný gamepad ani klávesnice nenahradí
-
-
-
-
Zopakuji to znova. K čemu je mi v Tracmanii to, co jsi popsal jako výhody u gamepadu? Tam mě nějaké vibrace akorát rozruší;) Jak říkám, dokud nebudete rozlišovat, že existují různé žánry závodních her, je naprosto zbytečné vést diskuzi. A přesnost u FPS nemá ani smysl řešit. Kdyby byl gamepad o něco pomalejší, tak ho asi někdo používá v e-sportech atd. Bez AA a podobných fičur je to pomalé jak učení Jacka češtinu.
-
-
na závodění je nejlepši hrát na myši, zeptejte se hráču Live for Speed.. ani volant se nechytá
-
-
No, s tim otocenim jasne presnejsi je a gamepad je omezenejsi i kdyz se da rychle otacet neni to ono no. ve FPs... Zavodni hry o tom ani nemluve, souhlas.
-