Přejít na výpis diskuzí
Nejočekávanější hry roku jsou všechno pokračování
11.4.2012 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Prej nudná jednička, navíc v porovnání s Halo *1* BioShock nikdy nebyl prostá FPS, vždycky měl něco navrch, RPG prvky, vychytanější bojový systém, originálnější nepřátele. Halo není špatný, ale v porovnání s BioShockem působí jako chudý příbuzný. Chudý na nápady.
-
Nudná jednička. NUDNÁ jednička? NUDNÁ JEDNIČKA?! To nemůžeš myslet vážně! Jedna z nejlepších her posledního desetiletí a on o ní řekně, že je nudná. To je neskutečný. :D
-
Ano, Diablo s těmi novými "features" není vůbec braindead.
-
hehe, dobre ty :D
-
tak robia to ti isty tak asi to uz lepsie ani byt nemoze ked vsetky AC su na jedno kopyto
-
Nejočekávanější hra roku Diablo 3. End of story. Pak jsem zvědav na ty keci o pirátech, malých prodejích a rentabilitě u PC. Kdo umí, tomu se dělat na PC vyplatí. Kdo neumí, musí patlat nedodělky pro konzolisty, který berou všecko co se jim naservíruje a je to dostatečně braindead. Viz. COD, HALO, Gears Of War....
-
"protože originalita,"... obě dvě jsou střílečky s jinou omáčkou a Halo má rozhodně více nakročené být o třídu lepší titul. Neříkám, že bioshock je špatný, ale opravdu nudná jednička mě odradila od hraní dalších dílů.
-
Já dal dislike protože konce světa je jedna velká blbost...
-
Max Payne ale není FPS! Max je TPS! Stejně tak GTA.
Pokud jsi ale nemyslel Halo 4:)To máš jinak pravdu;) -
Osobně mi pokračování nevadí, pokud nový díly nevycházejí moc často a každý díl přináší dost změn (Bioshock infinite a Dark souls - pozitivní příklad a negativní třeba MW3 když už CoD musí být v každý diskuzi pod čímkoliv) ... taky mě připadá trošku ujetý když vidím co má každý rok vyjít a jediný, co se v těch seznamech mění je číslice...ale ono se to jednou zase změní až to lidi omrzí ... teď frčej retro hry a pokračování no:)
-
Na žebříčky se*e pes. Call of Duty je nejprodávanější FPS a co? Nic. BioShock - Infinite strčí Halo 4 do kapsy levou zadní. Proč? Protože originalita.
-
ja maxovi moc nevěřím. Myslím is že Bioshock je uplně jinde nez max payne (ano je to muj subjektivni nazor a nestydim se za nej)
-
hups tady někdo tvrdě narazil do hlavy... přečti si znovu článek a uvidíš, která fps bude kralovat :)
-
nebo se tu taky můžeš pochlubit že pirátíš hry a pak samotného šéfredaktora přesvědčovat, že máš ''novinářskou verzi'' *5*
-
A ne? Proberte se *7*
-
kdyz pokracovani,tak ja se osobne tesim na Hitmana...jen doufam ze zachovaji puvodni koncept rozhodovani(blood money byl vazne skvelej) v provedeni mise a ne ze se nechaji unest dnesnim trendem”go to the blablabla and press X to kill"....no uvidime.
-
V pořádku *1*
-
Uvidíme no.
-
Nj, chtěl jsem zkusit, kam až to lze zahnat. Teď už se můžeme bavit úplně normálně..:)
-
a co chces ? PC proste neni rentabilní tak moc jako konzole a nikdo nechce riskovat ze prodelá velké prachy, tak radsi pockaj nez Pc verzi vydaji (nebo nemaj koule a neportujou to vubec). Mel bys byt rad ze ty porty se delaj, misto toho nadavas ze je to port, co bys chtel.... Takovou pozici PC má, tak to tak proste je. Pokud ti to vadi tak vem 4000 a kup si konzoli. Ty byt na pozici toho co neco prodava, tak se taky venujes vic lidem, ze kterych mas vetsi zisk...a nerikej ze bys na ty co ti sypou prachy ve velkém kaslal a misto toho se radsi venoval zakaznikum kteri ti prinesou minimalni zisk ( v porovnani s tema druhyma) *16*
PS: Ale nechápu co tady tento komentář delá, není relevantní k článku