Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se Xboxu týče, tak u mě jednoznačně vede Halo 4. Na PC pak Max Payne i když jsem slyšel, že si PC hráči budou muset počkat o chvilku déle.
  • Začínáš být konstruktivní. Divný *1*
  • *vývoj
  • Ty jsi opravdu schopnej začít tuhle diskuzi i pod tímhle článkem??? Probíralo se to tady snad tisíckrát! Ano, konzole brzdí technologickej vývov...bla..bla... Pojďme se o tom dohadovat znova pod článkem, který se toho absolutně netýká! Kurv@, napiš si to 1000x pod sebe na papír, jestli tě to uklidní - tady to už všichni ví. Můžem teď tedy laskavě začít v diskuzi řešit to, čeho se týká článek? Tedy jestli jsme pro pokračování nebo bychom spíše uvítali nové značky...
  • Přesně: něco není v pořádku *1*
  • Nejlepší FPS roku 2012, to je jasný.
  • Umaroth
    Dost mi tam chybí Bioshock Infinite...to je divne....
  • trolo
    co to vidim. uz 2. jindrov prispevok co je v +. koniec sveta sa blizi
  • dávám plus Jindro, jsi všímavý mladý hoch :D
  • Phillios191
    To už je normální, samý pokračování(kterym většinou zasypou předešlý díl do písku) a žádnej originální projekt. Když už něco vytvořej tak na pojebaný konzole a stálí čekatelé v čekárně (PC hráči) se dostanou o pár měsíců ubohému PC portu.... Takto dopadla éra dosavadního vývoje her. *11* Ať žijou 90. léta...
  • Mechwarrior_bw
    u mňa je to asi nová Amnesia, Carmageddon, Ravaged ale som zvedavý aj na nový Bioshock, Tomb Raider, MP3 a Colonial Marines i keď moc od týchto hier neočakávam... od FC3 alebo D3 som upustil.
  • Ja sa najviac teším na PC konverziu Dark Souls, Risen 2 ma zatial nepresvedčil a tie ostatné srá*ory idú mimo mňa. http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp
  • posila
    Mne to moc neprekvapuje. Sam jsem minuly rok kupoval za plnou cenu (kdyz nepocitam indie hry) jen 5 her a krome L.A. Noire to byly vsechno pokracovani. Jak se mam tesit na hru, o ktere vubec nic nevim, a jak za ni mam pak vyplaznout tisicovku, kdyz se na ni netesim?
  • Deus ex HR, Zaklínač 2, Total War Shogun 2 ... pokračování maj svůj smysl, alespoň v některých případech.
  • Ja se nejvice tesim na Dragon's Dogma, GTA 5 a RE6.
  • Ono je celkom možné že najúspešnejšiu novú značku tohto roku vydá paradoxne EA (Kingdoms of Amalur: Reckoning)
  • jindra.veliky
    pristiho roku? *12* *12* ja myslel ze ted je rok 2012
  • Shaker
    Tak ja jedu jen na PC a tesim se na Maxe, Assassina a GTAcko... to sou takovy pomerne jistotky. Dal taky sleduju Far Cry a Aliens: colonial marines, ale u tehletech dvou si radsi pockam, jak dopadnou. Co se diabla a starcraftu tyka, vim, ze Blizz odvadi skvelou praci ale neni to uplne salek myho caje.
  • Veskoslav
    Neřekl bych univerzální výstup. Pro mě osobně jsou nejčekávanější hry od společnosti Blizzard a ani jedna zatím nemá vyjít na konzole. Tudíž žebříček nevypovídá o očekávání na platformu pc.
  • Další z mnoha nejlepších her, které nikdo nehrál... Taky se těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit