Přejít na výpis diskuzí
Nemilosrdně krásný trailer na Legend of Grimrock
27.3.2012 | Aleš Smutný
151 příspěvků
-
husty
-
:)) staré zlaté časy ,prebdené noci pri M&M VI,VII,VIII..:)))
-
Objednáno :)
-
No myslím, že si udělám na poličce místo:)
-
-
retail zatim neni ohlasen.. vis on to je malej team 4 lidi.. jeste ze mame ty digitalni distra, co? ;)
-
-
Tak aspoň vytislnout obal:-D
-
-
-
Vypadá to velmi pěkně,ale to to krokování se se mi moc nepozdává,a příběhově to asi taky bude stát za starou belu.Kdo si chce zahrát "moderní" dungeon rpg možná by bylo lepší znovu oprášit úžasný arx fatalis...
-
-
Ty už víš příběh? Povídej, přeháněj:-D
-
-
Velmi se těším na iOS verzi! To bude pecka, zase mi nějakou dobu nebude vadit jezdit MHD... *4*
-
-
Si ale pockas:
Is there a Mac/Linux/iOS/Android version?
Not at the moment but we will look into other platforms after the launch. -
-
No safra, myslel jsem, že dojde k společnému vydání iOS a PC...:-(
-
-
-
Zrovna jsem naistaloval Eye of the Beholder. Snad mi usnadní čekání.
-
Upozornuji že hru lze předobjednat i na officialnim webu http://www.grimrock.net/buy/ kde s objednávkou dostanete Steam key, rozhodně lepší varianta než GOG (nic proti GOGu)...
-
-
Prenositelnost GoG verze je pro me mnohem vyhodnejsi nez Steam, vzhledem k tomu, ze se Steamem clovek stale nema jistotu, ze ho v pripade odpojeni od internetu v offline modu skutecne spusti. A achievementy? Na ty sere pes.
-
Proč je to "rozhodně lepší varianta"? Možnost stáhnout instalačky bez DRM mi přijde oproti Steamu maximálně flexibilní (jakkoliv osobně nemám se Steamem problém).
EDIT: A, mea culpa, už to vidím. Krabice + steam key. Jasný. -
-
krabice?
-
:) Grimrock je DRM free:) Takže se steamem dostanu pohodlnější instalaci, steam community featury, achievmenty atd.
GoG zbožnuji ale v tomhle si dám jeden Grimrock se steam keyem...
GoG varinta je lepší jen v 2 případech... 1. Pokud nesnášíte steam 2. Pokud steam vůbec nepoužíváte...
hezký den :) -
-
- pohodlnější instalace? možná jsem to ještě nevymyslel, steam mám jen krátce, ale hry se mi tam instalujou do složky se steamem, zatímco od GOGu můžeš instalovat, kam chceš
- steam community - neznám, ok, beru
- achievementy - k čemu to je??? -
-
Steam Community znamená, že můžeš při hře chatovat se svými kamarády ze Steamu, vidíš co hrají atd.
Jenže co takhle si nainstalovat GoG verzi a přidat si ji do Steamu jako non-steam hru. Pak máš Steam Community i v GoG verzi.
Jo, archievmenty budou pořád chybět, ale na ty bych osobně kašlal, ještě pořád dokážu poznat, když jsem ve hře něco dokázal sám a hra mi to nemusí říkat. -
máš se hodně co učit mladý padawane :)
-
-
-
-
no teď otázka, taky jsem se rozhodoval: Steam vs GOG :) a přestože mám Steam rád, tentokrát jsem podpořil GOG :)
-
No asi si jen tak z nostalgie zahraju Brány skeldalu, ať si trošku zkrátím čekání. *5*
-
-
Sry to měl být samostatný příspěvek, sem z toho grimroku nějakej zmatenej. *1*
-
Zrovna nedávno jsem je hrál. Došel jsem do půlky a bohužel mě to přestalo bavit. Ale kvality to pořád má :)
-
-
-
ja sa tesim, ze si budem zasa sam kreslit mapky na kostickovy papirek, dufam, ze sa bude dat vypnut automaping ak tam nejaky je, dodnes mam niekde v skrini mapy starych dungeonov s mojimi zapiskami, to je fakt sila to citat s odstupom casu, a kreslenim si aspon predlzim cas hrania ;]
-
-
Tak zrovna absence atuomapingu mě vždycky iritovala.
-
-
absence automapingu bya uzasna v tom, ze jsme hrali ve 2 a jeden hral druhy mapoval do zelenyho sesitu na ctvereckovanje papir + k tomu psal poznamky, no a po chvili jsme se prohodili a nikdy se ten co nebyl zorvna u klavesnice nenudil. vlastne to melo takovej socialni rozmer navic :)))
-
-
Automaping půjde vypnout.
-
automapa tam bude
-
Vlastni kresleni map mi zrovna nechybi, ale jinak jo, na oldschool ctvereckovy dungeon mam chut jak remen :-).
-
A hrat textovky uz si zkousel? Tam by sis uzil ;)
-
-
tam nejsou žadne samopaly a neda se tam jezdit v tanku takova pyčovina *11* *12*
-
-
ale volnost pohybu to ma stejnou jako cod s bf dokupy neboj.
-