Přejít na výpis diskuzí
Nemilosrdně krásný trailer na Legend of Grimrock
27.3.2012 | Aleš Smutný
151 příspěvků
-
No myslím, že si udělám na poličce místo:)
-
Vypadá to velmi pěkně,ale to to krokování se se mi moc nepozdává,a příběhově to asi taky bude stát za starou belu.Kdo si chce zahrát "moderní" dungeon rpg možná by bylo lepší znovu oprášit úžasný arx fatalis...
-
1. Krokování po nášlapkách aby se otevřely dveře.
2. Hodit předmět přes propast na plošinu aby se propdalo zavřelo.
3. Vypínání mlhovin aby byl klid od ohnivých koulí.
4. Nápis na zdi "I ARCH YET HAVE NO BACK" nebo "I AM ALL I AM NONE"
Těch kombinací mlhovina > nášlapka > propdalo > dveře = bylo mraky. Je jen jedna hra která mi splnila sen řešit podobné rébusy, jmenuje se Trine 1 + 2. Třeba Eye of Beholder neměl hádanky jako DM, Black Crypt se v tomto DM jen přiblížil. Proto je DM tak ceněný. -
Si ale pockas:
Is there a Mac/Linux/iOS/Android version?
Not at the moment but we will look into other platforms after the launch. -
Vzhľadom na to, že náš právny poriadok predmanželskú zmluvu nepredpokladá a ani nepovoľuje, bola by absolútne neplatná už od jej spísania :)
-
Velmi se těším na iOS verzi! To bude pecka, zase mi nějakou dobu nebude vadit jezdit MHD... *4*
-
Zrovna jsem naistaloval Eye of the Beholder. Snad mi usnadní čekání.
-
Proč je to "rozhodně lepší varianta"? Možnost stáhnout instalačky bez DRM mi přijde oproti Steamu maximálně flexibilní (jakkoliv osobně nemám se Steamem problém).
EDIT: A, mea culpa, už to vidím. Krabice + steam key. Jasný. -
Dungeon Master jsem hral o neco pozdeji, co jsem dohral Lands of Lore, takze me DM zas tak neoslnil, jako kdybych to hral v dobe vydani (asi). Tudiz si na to tak dobre nepamatuju. Zabij me za to ;). Ale me by fakt zajimalo, co za uzasny hadanky v tech dungeonech byly. Nechci trollovat, proste me to zajima :)
-
Sry to měl být samostatný příspěvek, sem z toho grimroku nějakej zmatenej. *1*
-
Nechci se vyhýbat odpovědi, ale jak popsat slovy hádanku ze čtverečkovaného dungeonu. Raději napíšu že mi tě je líto když si napamatuješ na tak úžasnou hru jakou DM byl. A ještě navíc ti s tím musel nekdo pomáhat *1* "DM jsme hrali"
-
Mozny neni dobry RPG (nevim, nejsem znalec RPG), ale hra je to fajn :)
-
no teď otázka, taky jsem se rozhodoval: Steam vs GOG :) a přestože mám Steam rád, tentokrát jsem podpořil GOG :)
-
Zrovna nedávno jsem je hrál. Došel jsem do půlky a bohužel mě to přestalo bavit. Ale kvality to pořád má :)
-
Automaping půjde vypnout.
-
No asi si jen tak z nostalgie zahraju Brány skeldalu, ať si trošku zkrátím čekání. *5*
-
Upozornuji že hru lze předobjednat i na officialnim webu http://www.grimrock.net/buy/ kde s objednávkou dostanete Steam key, rozhodně lepší varianta než GOG (nic proti GOGu)...
-
automapa tam bude
-
No tak napis co je to ta hadanka. DM jsme hrali, to je uz takova doba, ze si z toho nic nepamatuju :)
-
Jo taky by tim mohl rict, ze pohled shora je pro RPG vlastne take uz pase, protoze muzeme mit pohled prvni osoby. A co takhle 'vyrobit' sachy, kde muze kazda figurka kam se ji zachce a zdrtit koho chce. Rychlejsi vyhrava.:-D