Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde ta hudba někde stáhnout :-)
  • Celý tes by neobsahoval ani jeden normálny rébus, ani keby bol robený "vo štvorčekoch." Lebo je to tes (najlepie hádanky čo si pamätám boli nejaké chaoticky porozmiestňované páky a magické mreže z daggerfallu - ktoré som radšej obišiel cez anchor/recall) .
  • Ringwraith
    Steam Community znamená, že můžeš při hře chatovat se svými kamarády ze Steamu, vidíš co hrají atd.

Jenže co takhle si nainstalovat GoG verzi a přidat si ji do Steamu jako non-steam hru. Pak máš Steam Community i v GoG verzi.

Jo, archievmenty budou pořád chybět, ale na ty bych osobně kašlal, ještě pořád dokážu poznat, když jsem ve hře něco dokázal sám a hra mi to nemusí říkat.
  • máš se hodně co učit mladý padawane :)
  • no to bude hovadi*a nevím kho v dnešní době takový hry baví
  • Ak boli, tak boli primitívne (čo už je mi to za hádanku zaťažiť jasne vyvýšenú plošinu predmetom, aby sa otvorili/zavreli dvere, jama alebo zneškodniť pascu prechodom cez iluzórnu stenu, ktorá je jasne vyznačená na mape apod.).

Dm bol považovaný (a je) za akčný dungeon crawler, v podstate niečo ako dnes diablo (hoci bol o dosť obtiažnejší - teda ak sa hráč rozhodol nenagrindovať si postavu už na začiatku).

Inak predpokladať, že "štvorčekový" systém je lepší pre "hádanky" ako 3d... no škoda reči.
  • - pohodlnější instalace? možná jsem to ještě nevymyslel, steam mám jen krátce, ale hry se mi tam instalujou do složky se steamem, zatímco od GOGu můžeš instalovat, kam chceš
    - steam community - neznám, ok, beru
    - achievementy - k čemu to je???
  • Ringwraith
    Hmm, bez toho aniž bych jakkoliv hodnotil samotný Grimrock bych jen rád dodal, že možná není až tak velkým návratem "starých dobrých dungeonů", jak by si někteří rádi mysleli.

Ono totiž krokovacích dungeonů vyšlo celkem dost i v poslední době. Ale kde? No držte se - na konzolích. Zvláště na DS - tři díly Etrian Odyssey už stojí za to. A taky na PSN - několik japonských Wizardry - zdá se mi že jedno se dostalo i na západ.

Takže ne jenom Return to Chaos může posloužit na zkrácení čekání než vyjde Grimrock. Zkuste Etrian Odyssey v DesMume. *3*
  • Sám si obmedzenec.

Krokovanie patrí do prvej polovice 90. rokov, keby to bola free indy hra, ok. Možno by som za to dal aj 2.99$. Ale vydať v roku 2012 "štvorčekovú" hru a ešte za ňu pýtať 15$... na smiech.
  • No safra, myslel jsem, že dojde k společnému vydání iOS a PC...:-(
  • DeDy
    Doporučuji hrát DM jako Return to Chaos. Upravuje to systém kouzlení tak, aby jsi mohl sesílat kouzla až když najdeš svitek s runou. Prostě hned v duhém patře nebudeš moci seslat ohnivou kouli na ubohou mumii. Je to hodně dobré vylepšení.
  • Krásná hudba :)
  • filias
    Tak zrovna absence atuomapingu mě vždycky iritovala.
  • husty
  • Vubec jsem to neznal, naprosta parada a obrovske diky !!! :) moje tri nejoblibenejsi hry v jedny
  • :)) staré zlaté časy ,prebdené noci pri M&M VI,VII,VIII..:)))
  • Veskoslav
    Ty už víš příběh? Povídej, přeháněj:-D
  • :) Grimrock je DRM free:) Takže se steamem dostanu pohodlnější instalaci, steam community featury, achievmenty atd.
    GoG zbožnuji ale v tomhle si dám jeden Grimrock se steam keyem...

GoG varinta je lepší jen v 2 případech... 1. Pokud nesnášíte steam 2. Pokud steam vůbec nepoužíváte...

hezký den :)
  • No, zase nechci trollovat, ale ze by to byly nejaky vyrazny hadanky. ale ok. Kdyz v tech ostatnich ani takovyhle nebyly, tak se to ceni :) Mimochodem ve Skyrimu mas ale taky hadnky, kdyz tohle se da povazovat za hadanky. Taky tam musis dat spravnou kombinaci symbolu na dverich a tak, i kdyz je to trapne jednoduchy :)
  • Objednáno :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit