Přejít na výpis diskuzí
Nenechte ležet ladem 15 minutové video z The Last of Us
5.9.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
Ohó, tak to vypadá, že stávající generace konzolí se s námi rozloučí ve velkém stylu se vší parádou. Thumbs up
-
-
Ostatně jako každá generace.
-
-
Ze začátku sem byl skeptickej, ale čím víc toho z tý hry vidím, tím víc mě začíná zajímat.
PS3 doma mám, takže stačí už jen počkat :) -
Jak and Daxter, trilogie Uncharted a ted The last of us - Naughty Dog je pro Sony rodinny stribro.
-
-
Jo.... jasně.... A co tak zmínit motherfu*king Crash Bandicoot?
A jo, většina dnešních hráčů nemá ponětí, co to je. -
-
Prosím tě, když vycházel CB, tak ty jsi ještě tahal kačery příteli, takže opatrně s tou minulostí.
-
-
True Story :D
-
-
-
-
jo, presne tohle je moje krevni skupina. presne takovejhle pohled *14* budu mit pri koupi a pri hrani trojnasob.
-
Vypadá to parádně. Kdyby to vydali i na PC, tak jasná koupě. Snad si zahojim rány na I am Alive, ale to sem slysel ze neni tak kvalitni.
-
No to mě poser, atmo že mi to trhá koule. Dofám že mě to nedonutí koupit si konzoli. Rád bych se ale u týhle hry taky trošku zamyslel aby se navodila ta správná beznadějnost. Podle videa to vypadá na projdutí na první dobu. Zajímalo by mě jak fungují scény typu "našla jsi něco?". To se na tu holku hráč musí podívat, nebo je to celý skript. Vsadím boty že po minutovém "bloudění" přijde věta typu "hele tady je postel".
-
vyměnim xbox *1*
-
-
Počkej až po Halo4 *1*
-
-
Tohle vypadá tak parádně, že možná koupim hned za plnou (což se mi tak často nestává). Naughty Dog s citem použili uplně všechno, co mám rád na TPS. Na Uncharted mi vadilo, že to byla jen akční filmová jízda, i když skvělá akční filmová jízda. Tohle je i víc hra. Jsou tam adventurní prvky, je tam trochu rozvaha, jak situace vyřešit, trochu jako v posledním Alone in The Dark a přitom si hra ponechává parádní filmovou atmosféru, se skvělým vizuálem a hlavně zvukem a dabingem. Last of Us má našlápnuto na pořádný hit.
-
Vypadá to fakt parádně ,ale bohužel only PS3 :-( takže ,mě se to netýká . Doufám že se takovejch her bude vyvíjet více !!
-
Musím se přiznat, že tohle vypadá moc dobře ... pohyby postav sou parádní a to jak na sebe nepřátelé volají je taky super. Škoda, že tohle nebude na PC protože konzoli kvůli jedné hře určitě nekoupím.
-
-
ved to bolo naskriptovane
-
Kvůli jedné hře? Ale no tak...
-
-
Ano je to zatím první hra co bych si vážně zahrál .... ostatní hry co sou jen na konzole mě zatím nějak nezaujali.
-
ved co, ta jedina ho zaujima, mna osobne zaujima niekolko, ale stale uvazujem, ale asi uz podlahnem a kupim :)
-
-
Jako kdyby na konzolích byla jediná dobrá hra
-