Přejít na výpis diskuzí
Nenechte ležet ladem 15 minutové video z The Last of Us
5.9.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
njn jenze porad je mi tam ta mala holka jak pest na oko, protoze mluvi a chova se jako holka nejmene o 4-5 let starsi.
-
No.
Vypadá to semtam dost retardovaně (například když hlavního reka chytne padouch a zvolá ,,Střel!" na svého kumpána. Ten jen vykřikne ,,Drž ho pevně!" v odpověď a dívá se, jak hrdina přepere onoho padoucha, podchytne si ho ze zadu pod krkem jako živý štít a v tu chvíli, když je dílo dokonáno, se kumpán rozhodne vyprázdnit do padoucha půl zásobníku.
A hlavní hrdince je kolik? Má sexy zadek, ale ta její výška a hlas mi moc nejdou dohromady. Dal bych jí nějaký více teen, nebo jemnější.
A tak by si mohla odpustit všechna ta fu*k a sh*t. Kdyby to byla moje post-apo dcerka, hned by dostala výchovnou. -
-
Imho to neni jeho dcera.
-
Jo určitě by si v post-apo situaci hleděl na to jak dcerka mluví ,ježiš prober se !
-
-
No, určitě by mě nebavilo poslouchat někoho, jehož každé 3. slovo je ku*va apod.
Alespoň trochu té kultůry by v sobě člověk měl mít i v post-apo světě.
Lidi jako ty jsou důvod, proč jsou většinou takové obrazy budoucnosti plné pankáčů a chuligánů. -
-
Ale tak se mezi mládeží mluví už dneska. *1*
Ale s tím, že se k ní hlas moc nehodí souhlasím. Zní hodně starší.
Já sem vždycky přemýšlel jak se k takové bandě chuligánů člověk připojí. Já bych si hned po konci světa podal přihlášku. *5* -
-
No a jak to pak vypadá, když jde člověk po ulici? Všude samé ku*va, p*** apod. Hrůza.
Já bych se o svoje dítě pořádně staral, ať z něj nevyroste takový malý hovádko.
Neřeknu, když se člověk naštve, to si pak musí ulevit. Ale když se normálně titulují p... k...., místo toho aby si řekli třeba: čověče, man, nebo i to vole, je to hrůza. -
-
Je to holt vývoj ... já so pamatuju dobu kdy sme se divili i tomu vole. A dneska by sme byli rádi kdyby se používalo, protože je to už mnohem horší.
-
-
-
-
-
-
Stačí si pořídit XIM3. Tam už nakonfigurujete vše potřebné a jde se pařit. Já to sehnal přez eBay.
http://www.youtube.com/watch?v=MObrSKjY_S0 -
HAHA, PCčkáři, tuhle hru si nezahrajete. MucQ :-*
-
-
Neboj, my si zase zahrajeme Starcraft. A pokud nemáš PS3 tak si ji taky nezahraješ, ale kdo ví, třeba udělají port na PC.
-
-
WOW, gratuluju, máte Starctaft. Co je na něm tak úžasného?
-
-
To je docela dobra strategie. Jeden z duvodu mit na hrani i pc.
-
Dobrý příběh, dobře to vypadá, dobře se to poslouchá, dobré filmečky, .. jakou podobnou hru máte jen vy na konzole?? Jéžiš, pardon nemáte, vy RTS hrát nemůžete.
-
-
nemůžeme ? A co takový Halo Wars, které předčí starcraft filmečky, vypadá taky dobře a příběh... no co říct je to prostě Halo, takže jeden z těch nejlepších. *3*
-
Jen k tém filmečkům. Metal Gear Solid seie je na tohle expert.
-
-
-
-
si radšej pozriem film...
-
-
Určitě nějakou slovenskou sračku.
-
-
ani nie, u nás moc filmov nevzniká.
-
-
-
Já bych radši aby bylo všechno na všechny platformy ... jinak jsem rád, že si taková hodná ovečka a stavíš se proti spotřebitelům.
-
-
Aby hra vypadala takhle, nemůže být multiplatformní. Když si vezmeš na jak zastarlým běží HW a jak přitom vypadá, tak optimalizace musí být fakt kruté :-) Tj. jendoduchý port není možný a dělat tuhle hru od nuly se pro PC nevyplatí. PC platforma je totiž pořád bohužel ráj zlodějů... . A to přitom jsou tam hry proti konzolím znatelně levnější.
-
-
Já nepotřebuju vysvětlení proč to nejde ... já sem reagoval na toho vola a jeho infantilní post.
Podle mě je škoda, že není konzole která by byla zaměřená na klávesnici a myš. Já prostě nejsem schopný hrát na gauči u televize s gamepadem. A s tou optimalizací máš pravdu je to jedna z nevýhod PC ... díky tolika kombinacím je optimalizace mnohem těžší.
-
-
-
Ale uvidíme ji na svých PCčkách z videí, jak ji hraje někdo jinej. :D
-
-
:D dobrej výser +1
-
-
-
Hodně lidí zde zmiňuje, že zvažuje koupi PS3. Pokud je to tak, neváhejte, teď je velmi vhodný čas k jejímu nákupu. Zde jsem se pokusil shrnout důvody: http://spokojeny.blogspot.cz/2012/09/ps3-vhodny-cas-k-nakupu.html
-
To je to samý, na který sem stál tu skoro 3 hodinovou frontu na GC *9*
-
-
To nás těší, ale ne všichni stáli skoro 3 hodinovou frontu na GC....
-
-
A dobře ste udělali. Kdybych věděl že to tam nebude hratelný, tak bych se na to vykašlal šel hrát Wonderbook.
-
-
-
Jedna z her, pro kterou se vyplatí koupit PS3. Fakt krása! Ale zůstanu silnej a PS3 si nekoupím (zatim?) *15*
-
-
To je chyba, dobrých her je na PS3 dost...
-
-
vim, některé jste tu už zmínili *4* silně o tom uvažuju, ale zatim bez něho přeživam. Takže tak
-
Pár těch hlavních je hodně zajímavých. Třeba Uncharted 3 nebo Heavy Rain.
-
-
Nebo God of war. A nejenom těch hlavních. Dark souls, Demons souls, Journey, Infamous, ICO/Shadow of the Colossus (i když byly už na PS2) atd.
-
-
Furt lidi zapomínáte na metal gear solid.
-
God of War mě nezajímá, Dark Souls mám na PC a jediná další vyšlá konzolovka only, kterou bych opravdu bral (asi aktuálně nejvíc), je Red Dead Redemtion. A u té se teď spekuluje, že ji Rockstar snad konečně převede taky na PC. Takže pár titulů by mě zajímalo, ale je to málo. A ani na to nemám televizi.
-
-
Red dead redemption je ted pro majitele psn+ k dispozici zdarma ke stazeni. Je to casove omezena nabidka kup si ps3 co nejdriv.
-
Dark Souls? A co Deamons Souls? *5* *1*
-
-
-
-
-
-
No co na tej hre vidite, grafku to ma peknu, ale typicka konzoloidna kravovina. Jeden kordor, jedna cesta, drz tlacitko v pred a nemusis nic riesit, radoby logicke hadanky. AI na smiech. Devcina vzdy zazracne za prdelou, vobec ci ju boti vnevsimaju. Press
Nedavno som si mal moznost skusti Splinter Cell posledny, ktory mimochodom vyzera upne rovnako co sa tyka ovladania. A bol to des, hnus, sa to nedalo hrat. Toto je to iste.
Nemoc konzoloidum sa siri dalej. -
-
Kladivo,nedostal si tím kladivem po hlavě náhodou. *15*
-
Tohle je zcela jiný pruchod tou samou herni lokaci, tudiz moznosti a postupu je jednoznacne vice...
-
jedno fakt, že hry sa pomaly obmedzujú iba na presúvanie sa z miesta na miesto, všetko je v nich vysvietená ako pre retardov, takže človeku stačí presúvať sa z bodu A do bodu B a manipulovať s tým čo mu hra vysvieti alebo rovno mu to tam napíše. Samozrejme dobre sa na to pozerá, pozlátko je pekné, dobre sa to hýbe a pekne sa to počúva ale inak je to iba jedno plytké divadelné predstavenie.
Proti týmto interaktívnym filmom nemám nič ale dúfam, takto nebude vyzerať celá budúca herná scéna.
-
-
Scripted as fuck.
-
-
Kde dnes nejsou hlavo?.
-
-
No dyt to píšu:-) To radši sedim v pohodlnym křesle u PC a když mam občas chut pujčim si xbox a rozvalenej na gauči hraju fotbal.