Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky vám příde ta UI na vysoký úrovni?
  • VYpadá to prostě skvěle...škoda, že nemám PS3
  • Vzdyt tohle video uz jsem videl na E3
    • ZvacA
      Je to zcela kompletní ukázka jinak rozkouskovaných gameplay videí, které se před E3 a během E3, objevily. Je tam rozhodně vidět několik nových momentů, plus gameplay se liší - evidentní je to při soubojích v místnostech, kde je zase ukázaná možnost situaci vyřešit jinak. Takže, rozhodně 15 minut tohoto videa v pořádku.
  • Acindards
    Autoři se hodně inspirovali od McCarthyho, což rozhodně není špatně, jeho Cesta je jedna z nejlepších knížek kterou jsem za poslední roky četl. Co se mi na téhle hře líbí tak je to že má potenciál stát se hodně role-play a takových her je minimum. Jenom snad aby hluché pasáže příliš nenudili. Každopádně zatím to vypadá úchvatně. :))
  • Prislo mi trosku komicky, jak si tam oprel zebrik o to leseni. To bych vylez i ja a to nejsem nadprirozena herni postava. Ale jinak to vypada super.
    • ten*
    • To žebřík byl spíše pro Ellie než pro něj ;)
      • Pro Ellie? Vzdyt to je hotova opice, viz ten jeji seskok na vytah. Kdo dokaze jen tak seskocit dvojnasobek svoji vysky?
  • nedabujeho ten samy borec co dabuje Matta Bakera v Brothers in Arms?
    • ZvacA
      Yep, Troy Baker. Od BiA se stal na poli dabingu videoherních postav docela vyhlášeným. Jeho repertoár zahrnuje slušnou dávku herních titulů, včetně dodatečných hlasů do her. Osobně si ho taky nejvíce spojuju s Bakerem z Brothers in arms, ale například nejnověji třeba dabuje taky Jakea Mullera v Resident evil 6.
  • stejna pasaz jako na E3 ale hrano uplne uplne jinak,normalne cumim jako pero z gauce :-).naughty dog se opravdu snazi posunout latku o neco dale,pro me jasna volba
  • skrecok
    skript za skriptom...
    • Což nemusí být nutně špatně, pokud je to poskládáno s citem.
  • To bude mazec kéž by někdy udělali port na Pc
    • to je jedina vec ktorú ti u Last of Us možem garantovať že sa nestane:)
      • ZvacA
        Ale je to škoda, je opravdu majitelům PS3 co závidět. Naughty Dog umí rozhodně zaujmout a odvádět slušnou práci. :)
  • ale to video je už tak půl roku starý, ne?
    • Tohle video má jiné walkthrough než to staré.
    • ZvacA
      Jóóó, kdyby tak někdo uměl číst a myslet, tak by se nemusel ptát....
      • P.S. videl jsem to na youtube asi pulrok dozadu
        • To není to video. Tohle je jak se to dá projít jinak. Tady je to video o kterém mluvíš http://www.youtube.com/watch?v=kbLOokeC3VU&feature=fvwrel
      • vždyt ma pravdu...
      • Jóóó, kdyby byly v p*deli ryby, nemusely by být rybníky ..
        • Chces tim rict, ze ty a myslet je stejne jako mit v p*deli ryby?
        • ZvacA
          Ale za to si můžeš pří vší úctě sám kolego, občas to chce opravdu míň žvanit a více zapojit mozek, nebo alespoň ve správným pořadí a budeme všichni spokojení.
          • Ale já mám pocit, že jsem ti dal příležitost se trochu seberealizovat, takže mě to tak úplně nežere ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit