Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při hraní týhle hry si řikám, jakou mám kliku že jsem se nikdy opravdu neztratil v divočině, nejspíš bych byl do dvou dnů mrtvý, protože bych umrznul první noc, snědl otrávené bobule, zemřel na průjem po požití nepřevařené vody, infekci z nesprávně ošetřených ran, požití nespravných léků nebo by mě roztrhali vlci, případně žízní či hlady *1*
    • metoda léčení "pošlu tam jednu modrou, jednu bílou a jednu červenou pilulku a to by bylo aby mě to nevyléčilo" tady docela naráží *1*
  • No hral som Long Dark a je to pekná blbosť. Sedíte v miestnosti s drevenými bedničkami a zamrznete , lebo nemôžete v hre rozlámať debničku a urobiť si oheň v peci , ktorá je v miestnosti a pritom máte zápalky. Alebo zomriete od smädu ,pretože si nemôžete nad ohňom roztopiť sneh a vypiť ho. Takže väčšina týchto tkzv. Survival je krajne nefér a s realitou a schopnosťou prežiť má málo spoločného. Predpokladám , že toto nebude o nič lepšie. Aspoň podľa prvých reakcíí.
    • bud si nehral posledni build, nebo nepochopil mechanismy a Neo Scavenger je ve svym zanru klenot
  • Jeste pridavam wallpaper pro ty kteri vedi *3* http://4.bp.blogspot.com/-Q7qZjkEvmjQ/VKQTvmpopGI/AAAAAAAAF54/oDUrYYaQBxw/s1600/neo_scavenger_wallpaper_2560x1440__fan_art__by_ivanstroganov-d6optkn.jpg
    • Morraw
      Hah to je boží *15*
  • Pusti se nekdo do cestiny? :)
    • MOŽNOST A - Chceš to zadarmo - Je to malá hra, cílovka pro pár hráčů a na 97% se s tím nebude nikdo dělat, překládají se hlavně větší a významnější hry. Nemluvě o tom, že updaty můžou rozes*at texty.

MOŽNOST B - Nabídneš prachy - Seženeš buď někoho levnějšího třeba z amaterskáých překladatelů her anebo zaplatíš profíkovi. Pokud budeš mít více zájemců o překlad, náklady si můžete mezi sebou rozdělit.
      • Chim
        MOŽNOST C - Nebudeš zdechlý a naučíš se konečně alespoň základy angličtiny.
        • No uprimne texty tyhle hry jsou dost barvity, prestoze na filmy koukam v originale bez titulku, tak tady u delsich popisku neceho casto alt tabuju do translatoru *15*
          Ale v cestine bych to asi nehral, rad se naucim zbylej slang.
  • victor
    V trvním traileru jste asi tři minuty jen koukali na tečky , kruhy a pár čar .... Ovšem všichni kdo přistávali letadlem v noci si uvědomí , že tenhle zážitek byl naprosto totožný - k navození zájmu to dostačovalo .
    Hru jsem koupil také v debut bundlu a přiznám se , že s grafikou problém tedy nemám . Naopak tohle byla první hra , kterou jsem si nechal Steamem sledovat už kvůli několika obrázkům inventáře , který vypadal na to , že pokud se autor nevzdá svých ambicí , tak tahle hra bude sahat do hloubky (narozdíl od sterilních očekávatelných orgií typu COD ,a posledních Battlefield , Crysis i Far Cry .
    Sice jsem ji od launche plné verze okusil jen jednou a trochu si povzdechl právě nad vyprávěním ve stylu nalajnovaných starých tahovek které jsem měl rád tak před patnácti léty , ale pokud tam alespoň nějaká míra generování obsahu zůstává tak to zas tak nudné být nemusí . No doufal jsem v tahovou strategii na dlouhé večery , poskvrněnou RPG systémem . Teď se tedy hra prezentuje jako občasně náhodně generovaná textovka (klasické adventortury rád nemám , právě pro neměnný příběh a prakticky nulovou znovuhratelnost ) .
    Ještě jí dám šanci ukázat jak moc je propracovaná , ale přítomnost permadeath´s mne možná neskutečně rychle opět odvane do tenat prostoduchých FPS s barevnými tygry , slony , a zkouřeným himalájským průvodcem .
  • Chim
    Nějako nefunguje galerka *9*
    • blixa
      Už to běží, díky za upozornění.
      • Chim
        I já děkovat *3*
    • o nic si neprisel
  • Je mi 14 !!!! a hru si užívám :D
    • Jedna z mála her, která dokáže udělat tolik úžasných příběhů až by se z toho dal sepsat i nějaký román! Pro lidi, kteří mají malou představivost a nedokáží se do toho pohltit NEDOPORUČUJI! Hra je převážně o představivosti. Jen nedokážu pochopit, že tahle hra to dokázala a kdyby si z tohohle nějaký (bohatý) herní programátor vzal příklad a udělal pořádnou propracovanou, graficky pro dnešní děcka přijatelnou a multi-player funkční... Dal bych za to i 2000 kč!

PS:(narážka na DayZ) Kdo by si v troufl zaútočit na slabého člověka, který by někde sehnal alkohol, AVŠAK by ten slabý člověk byl nakažen a daná osoba by mu sebrala jeho alkohol,oblečení a přitom riskovala nákazu? Myslím, že by se tohle v DayZ nestalo :D
  • I kdyz obvykle do diskuse neprispivam, tak u teto hry udelam vyjimku, tak moc me ta hra uchvatila. :)

Jenom dve hry jsem byl schopen hrat do 7 do rana a tahle je jedna z nich... ta druha je WoWko v dobach my nejvetsi zavislosti. :)

Narážim zde na naprosto absurdni (v dobrym slova smyslu :)) situace jako kdyz po mne chteli nejaky straze neco cenneho, aby me pustili do nejakyho komplexu. A ja jsem jim dal svou jedinou cennost v te chvili, coz byla moje prava bota :D
  • chvála pánu bohu, tých odrobiniek zo smetiska herného priemyslu je stále viac a viac (minulý rok bol na ne bahotý) :)
    inak s tebou do bodky a písmenka súhlasím
  • Chim
    Testováno cca půl hodiny na cracknuté verzi !!!

Hra bohužel není určena pro dnešní mainstream, takže lidé bez fantazie, většina dnešních dětí a takzvaní konzoloví hráči (pozor nezaměňovat s "hráči vlastnící a hrající na konzolách") a vůbec celkově nějakým způsobem retardovaní jedinci si tuto hru neužijí.

Pro nás ostatní to může být zábava a hlavně výzva. Kdybych měl na hraní víc času, tak do téhle hry určitě jdu.
    • Moc se mi nelíbí ten konfrontační tón příspěvku, musím říct. Mně osobně nevadí obtížné hry, ačkoli obtížnost je dost relativní pojem, ale neshledávám nic špatného na tom, když si někdo pustí nenáročnou hru čistě na odreagování. Já dost často po těžkém dni v práci nemám chuť ještě stresovat se hrou, u které bych se měl především bavit.

Věřím, že se najde spousta lidí, které to baví, ale urážet a shazovat ty, které to z jakéhokoli důvodu nevábí, mi přijde poněkud ubohé.
    • Dalsi socialni pripad!! A na takove mi slusni lide delame. *11*
      • MickeyMutant
        Dobrý. A teď zpátky k lopatě, ať máme v kavárnách co chlastat.
    • Tak debilní přísvěvek jsem dlouho nečetl a to tu máme Veskoslava, Dela0, Walleta a další idioty
      • Ale za posledni tyden jsi tu nejvetsi hlupak ty.
      • victor
        Nesouhlasím : Až na narážku na cracknutou verzi je jeho příspěvek jedním z mála přímo ke hře a hratelnosti . Chcete li soudit podle toho že přiznal zdroj potěšení - suďte . V každém případě já jím neopovrhuji , protože vidím jak to chodí ve světě okolo a tím jediným čím skutečně opovrhuji je falešná morálka .
        • Chim
          K té cracknuté verzi bych si dovolil dodat, že nevidím nic špatného na tom, když si hru nelegálně stáhnu, otestuji a po půlhodině hraní opět smažu z PC.
          • A jeste si zapomel dodat,(jak mate vy zlodeji ve zvyku) ze kdy te ta hra bude bavit, tak si ji koupis. *1*
            • Ja to tak delam taky a prakticky porad. O prachy nemam nouzi, ale demicka nehraju, protoze do nich autori podstrkujou jenom to co se nejvic povedlo. Ja si chci hru doopravdy zkusit a potom se rozhodnout jestli ji chci vlastnit.
              Tady jsem to udelal taky, prestoze jsem to nechtel resit a psal jsem o demu. Hral jsem NEOS z torrentu celej den a nasledne ho koupil za plnou sobe a za par dni jeste kamosovi, jak jsem z toho byl nadsenej.
            • Chim
              Ano přesně tak. Používám tento přístup již delší dobu a nemám s ním žádný osobní-morální problém.
            • Tak třeba já tenhle přístup používám u her, kde si nejsem stoprocentně jistý a nemají demo. 10-15% her, které vlastním jsem nejdřív vyzkoušel a pak teprve koupil..

I když uznávám, že byl i případ, kdy jsem si hru nekoupil... (max 10 titulů)
    • tadi policje česke republiki jste zatčen za kradeny softwer mate pravo vipovidat vsechno co nereknete bude pouzito proti vam
      • Bacha Chim, podle gramatiky by to fakt mohl být policajt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit