Přejít na výpis diskuzí
Netrpěliví hráči se můžou podívat na prvních 15 minut ze třetího Zaklínače
7.4.2015 | Honza Konfršt
128 příspěvků
-
No to mně poser, když jsem tu x měsíců zpátky četl total hate na videa, která lákala na dragon age inquisition tak jsem se vsadil s kámošem, že ten samý hate tu nebude na Zaklínače 3 a já prohrál ???? Zdejší komunita je tak z padesáti procent samý troll nebo je to tu takto uměle řízené ?? Kýč jako prase, les moc zelený (nečekaně) a kotrmelce problém? Wau fakt se mi nechce věřit, že i na slavného zaklínače se tu bude házet hnůj a to s ním nemá nic společného EA.
-
-
Ja osobne zadny troll nejsem, fakt. Precti si moje jine prispevky k jinym hram. Do ted jsem nepochopil, co je na tom Zaklinaci, jak pises, tak slavneho. Me se druhy dil vubec nelibil, mam rad proste jiny typ RPG. Treba Risen 3 byl lepsi atd. A s hodne kritickymi prispevky co tu nekdo psal souhlasim. Napr. zbytecne a nudne animace atd...
-
-
Risen 3? Zabugovaná, tragický děj, opakující se chyby z 2. dílu, nelogické věci, graficky na úrovni 2. dílu. A ty řekneš, že nemáš řád Zaklínače 2/3 a pak dáš za příklad Risen 3, která je nejhorší z celé série?
-
risen 3 byl lepsi....oooookej...kebyze risen 1 alebo G2 tak pochopim ale R3???
co sa komu paci je individualne a co je lepsie je relativny pojem, beriem, ale troska sudnosti nezaskodi... -
-
No ja chtel udelat srovnani s nejakym novejsim RPG. Samozrejme Gothic 1,2 jsou the best. Risen 1 jsem cekal lepsi, Risen 2 byl hrozny a Risen 3 se mi z trilogie libil nejvice. Skyrim se drzel sve Arenovske linie, ale na me moc lehky a stereotypni, takze proto jako srovnani Risen 3.
-
-
To nebylo myšleno nijak osobně, psal jsem to obecně prostě ty samé hlášky jsem četl, když vycházel DAI a teď znovu. Jde mi o to, že se tyto firmy snaží dodat hru, která za litr přinese stovku hodin herní doby (plus mínu, spíše plus) a přesto se najde vždy něco co je prostě úplně špatně a podle toho je hra hned v loji. Hrál jsem DAI projeto dvakrát užil jsem si to a na Witchera 3 se také těším.
-
Risen 3 me bavi taky, ale nesrovnaval bych to. Hratelnost ma mozna o fous lepsi Risen, jenze Zaklinac trumfuje pribehem, postavama, dialogy.
Me animace v Zaklinaci nenudi protoze sou pribehove zajimav, nudit muzou jenom cloveka co si neumi uzot pribeh nebo na neho kasle..
-
-
-
BTW stále mám navíc jeden klíč na třetího Zaklínače a chtěl bych ho s někým vyměnit *2*
-
-
uz ted mas klic pro stazeni?
-
-
Ja ho mam taky. :-)
-
jj, z grafiky od Nvidie, ale mám objednanou sběratelku, takže ten klíč nepotřebuju a snažím se ho vyměnit za jinou hry *3*
-
-
nebo nahod nejakej kontakt.. treba se nejak dohodnem :)
-
pod na skype. ID soumrakosvit. tohle me zajima :)
-
-
Skype nemám *1* Steam, FB nebo ICQ...
EDIT: FB, Lukáš Ketner, svítící brýle -
-
tak FB. jak tam ses?
-
-
-
-
-
-
Ne! Nebudu se na to divat! Uz takhle staci ze sem si do mobilu nainstaloval Witcher 3 release countdown!:)
-
Když jsme u dabingu, mně by se líbíl dabing od Cilliana Murphyho. V Peaky Blinders má opravdu moc pěkně posazený hlas, krásně se ten člověk poslouchá...
-
-
Oi!, Tommy! We are focking Peaky Blinders!
-
-
:)
-
-
-
Zatím si vystačím herně s MOBOu HoTs, GTA5 a ještě znovu Divinity OS, ale na Vánoce si Zaklínače 3 určitě koupím. Je to prostě kus poctivé hry.
-
-
Chapu te, me nastesti vysly prachy jak na GTA tak na tretiho Zaklinace, pac CDprojekt si zaslouzi kazdou korunu o kterou si za svou hru rikaji! :)
-
-
husto-kruto-přísnej nářez. Libozní gamesa. Geroš zase zpátky na scéně a tentokrát snad konečně taky k tomu všemu přibude hustózní soubojovej systém. Pěkně tam ty nohy a ruce lítaj, tak jak to má strejda TheGGG rád.
-
Já si nemůžu pomoct, ale ten styl soubojů se mi moc nelíbí. Je to jako na speedu. Jinak to vypadá parádně.
-
Tyhle sandboxy jsou ze začátku bomba, po pár odehraných hodinách hodiných rutina a poté nastupuju demotivace a nuda.
-
-
Přesně na tohle se těším, až to zjistím.
-
-
Ten konzole sytem trojuhelnicku a ctverecku...Vypada to dobrem, to jo, ale ty souboje jsou divny.
-
zlatý Order 1866, to má aspoň hezkou a stylizovanou grafiku. Tohle je kýč jak prase, nic proti. Víc kýčové video jsem neviděl od dob Skyrimu... Že by Skyrim 2.0???
-
-
prosimte ty ani nevis co je kyc
-
Jojo, Skyrim byl krásnej...
-