Přejít na výpis diskuzí
Next-gen Hitman od Square Enix Montreal byl zrušen - UPDATE
6.1.2014 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Jako fanoušek celé série jsem zklamán. Na druhou stranu raději zrušit, než mít paskvil, který by se honosil názvem Hitman.
Pokud byl Absolution posledním dílem - s touto pentalogií byla setsakra dobrá jízda! Díky za desítky hodin zábavy. -
-
Já naopak jako fanoušek hlavně prvního a druhého dílu zklamán nejsem. To co předvedli v Absolution se mi vůbec nelíbilo a byla to po dlouhé době hra, u které jsem opravdu litoval koupě, i když to bylo jen sedm stovek. Takhle raději už ne.
-
-
Není to Hitman, ale špatná hra to teda rozhodně není, hlavně v plejádě neoriginální AAA titulů. Jakýkoliv odklon od konvence se cení. Jen to jméno mohli alespon změnit.
-
-
hej hej, lebo cover based 'stealth' action hra je priserne originalna, a tiez ten prostoduchy tupy beckovy pribeh nesrsi moc originalitou.
-
-
-
lol, sak absolution bol paskvil jak prase. velka cierna skvrna na celej hitman serii
-
-
Já si přes injector upravil AI aby byla podobná jak v HBM a na zábavnosti to přidalo dokonce si i konečně můžu vklidu vyslechnout z blízka plno rozhovorů co bych normálně neměl šanci vklidu vidět/slyšet .. a dokonce namě reagujou pozitivně že mě to sluší atd a né hned hey pal come back! *2*
-
Pro všechny, kdo hráli Hitmana na lehčí obtížnost. Zkuste si to dát na purist, pokud to budete chtít dohrát s pěkným score, tak zjistíte že je to úplně jiná hra. Neříkám lepší, ale úplně jiná než na lehčí obtížnosti.
-
Tady je perfektně zpracovaná recenze, která vám vysvětlí, proč byl Absolution sračka.
https://www.youtube.com/watch?v=UXmTyN-wtZg
Mimochodem, Thief reboot je další na řadě. Na řadě pro špatně reboot, kterej sérii zase uzemní. Ale osmičky v obyčejných recenzích dostane, to už je jasný. -
-
to, že se někomu nějaká hra nelíbí, ještě neznamená, že je to s*ačka. prostě měl někdo jiná očekávání.
-
-
Jo, já vím, v dnešní době se nesmí cokoliv negativně hodnotit. (Kromě několika speciálně vybraných vyvrhel-her.)
A když už někdo udělá recenzi ve které jasně popíše a přímo demonstruje, proč jsou některé hry sračky, tak se upejpavci začnou snažit to uhrát do autu kecama jako "měl jiné očekávání".
Takový kecy si strč někam. -
-
pouze nechápeš, co jsem psal. to, že se třeba ta hra tobě nelíbí, ještě neznamená, že se nikomu nesmí líbit... jsou lidé, kteří ty změny vítali. to máš stejné, jako s novým tomb raiderem. ta hra už taky neobsahuje prvky, které činily tomb raider tomb raiderem a někdo kvůli tomu nebude mít tu hru rád, to ale ještě neznamená, že je to špatná hra a že to nějakou skupinu lidí nebaví. problém tvého negativního hodnocení je ten, že pliveš na všechny s opačným názorem. já ti neberu, že se ti ta hra nelíbí. nic tě však neopravňuje k tomu, abys znevažoval názory ostatních, třebaže opačné. pak to z tebe dělá pouze negativistického hulváta...
-
-
No jo, zase sladká generalizace aneb různí lidi mají rádi různé věci... no nekecej, fakt? Pak výstřel mimo a já jsem zlej negativista.
Mimochodem na čí názory plivu? Plivu pouze na Absolution a dokládám to externím vysvětlením na videu. Jo a až teď na tebe, protože se pořád snažíš strhnout debatu jinam. No jo, už vám, ty budeš kovanej Redditor. To se pozná.
-
-
-
Ale houno, prostě udělali z geniální hry další akční výblitek
-
-
-
K těm očekáváním...to se musí pořád růst, růst a růst. Pořád víc. Pánové nechápou, že tahle země není nafukovací. Místo toho aby se spokojili s nižšími, za to stabilními příjmy, tak pořád skáčou zběsile a bez rozmyslu dopředu. To ať se pak nedivý, že sem tam skočí do pořádnýho h...vna.
-
-
Myslim, že to je obecnej problém kapitalizmu, tržní a globální ekonimiky. V očekávání neustálýho růstu je jakákoliv stagnace nebo nedejbože pokles označovanej za katastrofu, reorganizuje se, propouští se, snižují se ratingy zemí. Jenom aby probůh akcionáři, představenstvo a správní rada nedostali stejný nebo dokonce nižší odměny, než před rokem. Tenhle systém na to jednou dojede, protože, jak jsi napsal, země není nafukovací a růst nejde donekonečna...
-
-
Po Absolution sa práve bojím toho, že ešte žije a budú na nej robiť tí istý babráci
-
Upřímně od Hitmana 2 i přes některé dobré prvky šla kvalita dolů. Poslední díl i přes škálu obtížnosti mě štval tím, že neexistovala možnost ukládat limitový počet davu kdekoliv a musel jsem jít od checkpointu k checkpointu., což bylo frustrující a nezábevné... potrvdilo nezávisle 6 lidí.
-
-
Contracts mělo výborný mise a bavilo mne dost. A i když mi to trvalo dlouho než jsem si to přiznal, tak Blood Money byla hodně kvalitní záležitost.
-
-
to jo, jen ta znovuhratelnost je v bloodmoney nižší, nejvíc srandy jsem si zatím užil v codename 47
-
-
Od začátku musel člověk i v Blood Money a problém to nebyl...většinou se dají mise u hitmana dohrát od cca 3 - 20 minut, tak že v tom bych problém neviděl.
-
-
Tuhle hru jsem zkoušel a kupodivu to pro mě zabila grafika. Nechápu co an tom všichni tak opěvovali, nejnereálnější a nejhnusnější implementace lens flare a nejhorší implementace odrazů světla do té doby, kdy se od holohlavé 47mičky odráželo víc světla než od naleštěné kachličky nebo dokonce od zrcadla... assety nepotřebné pro hru byly vymodelované jen aby se neřeklo, textury takovýchto předmětů nebyly zrovna slušně zpracovány (jestli to bylo shaderama nebo samotnou texturou už je celkem jedno) a AI na bodu mrazu.
-
-
Ano, grafika byla lehce stylizovaná,ale při vypnutí některých efektů se zase až tak neblýskala. No a AI na netěžší obtížnost podle mého vypadala celkem dobře. Nepřátelé měli prakticky periferní vidění, což je v pořádku.
-
-
Mě teda Absolution dost zklamal....odklon od velkého volného prostoru, kde si člověk v převlecích v klidu může chodit a sledovat zvyky cílů a vymyslet jak je odpravit - místo toho rozkouskováno do menších levelů, z nichž v mnoha se jen pořád plížíte či zdrháte bez cílů k zabití, převleky fungují sice reálněji (tj. polda pozná, že tohle opravdu není jeho kolega) ale zrovna v tomhle případě myslím, že to na zábavnosti a hratelnosti ubralo. Za mě: zlaté Blood Money *14* Každopádně byla by strašná škoda kdyby tahle hra skončila, třeba se další díly vydají lepší cestou
-
-
Pod tenhle nazor bych se mohl podepsat.
Hru jsem si koupil ted ve slevach za 5€, po prvnim dohrani kampane sla hned z disku. Za tu cenu toho urcite nelituju, ale na Blood Money to v zadnym pripade nema.
-
-
Skoda to urcite je, na druhou stranu stesti ze to neni uplnej finis a Hitman se jednou vrati, v plne sve sile a bude treba jeste vice drsnejsi , nebo bude vice ke korenum ( nemyslim si spise bude na opomezi.)