Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yenda1
    Kolegové povolanější a zkušenější prosím vás jaký je ten Absolution? Porád to nějak odkládám. Hrál a dohrál jsem všechny předchozí díly, ale k tomuto se pořád ne a ne dokopat.
    • palcov
      Konzolová polívka. Jak tu někdo psal, zmizely rozsáhlejší nelineární levely, kde můžete sledovat zvyky cílů, plánovat akci. Něco takového bylo naznačeno v (asi) posledním levelu na vrcholu toho mrakodrapu a bylo to až k smíchu šablonovité a vykleštěné. Zrovna včera jsem vyhrabal návod, který jsem sám kdysi psal k Hitmanovi 2 a to byla jiná káva. Ono z toho zmizela úplně taková ta vnitřní satisfakce z dohrání levelu...
    • LionelHutz
      Podle mě to za zkoušku určitě stojí, ale mě osobně třeba dost vadí věčné plížení...spousta levelů jen o tom dostat se z bodu A do bodu B... Svým způsobem mi to oproti dřívejším Hitmanům přišlo v mnoha místech jako úplně jiná hra.
    • Jack1947
      Nemuze to hrat clovek (asi) ktery bral odjakziva Hitmana jako ten pomalu vrchol Stealthu, hlavne ne diky konzolovym a Fisherovskemu z Convictionu mechanika "mark & kill", kdy sam vystrili cely zasobnik do vsech nepratel nebo 3 nepratel behem par sekund (v jedne mistnosti). Akcnejsi, je to uz od zacatku, zalezi na kompromisu mezi hracem a hrou jak moc je ochoten zajit za sve limity toho... pak se to myslim hrat da jen necekat dalsi Stealth, spise takovy kompromis mezi akci/tichym postupem s celkem brym (akcnejsim) koncem. Hitman je drsnejsi a s neprately se moc nepare, jo ale je to urcite Stealthovejsi nez SC Blacklist. Me to bavilo, asi ze mi to vyhovovalo tenhle styl.
    • Erien
      Podle mě super, ale nejsem velký fanoušek dřívějších dílů. Líbí se mi že to nebylo tak HC jako staré díly. Ale ani na ty náročné nezapomněly, vypneš instinkt, dáš velkou obtížnost a bude to jako "za starých časů".
      • "Jako za starých časů" ... k smíchu, za starých časů byly otevřenější levely a hráč musel čekat na akci v určitý moment. V novém Absolution se jen cestou pokusů / omylů učíš na zpamět celý level...
        • Erien
          Nepřeháněj, ty levely dřív nebyly o nic otevřenější jako v Absolotion. Třeba level na poli byl dost otevřený.
    • Jak jiz napsal Ronox na nejtezsi obtiznost je to opravdu vyzva, zkusit urcite
      *3*
  • x_ander
    Na jednu stranu to není moc povzbudivá zpráva, na stranu druhou je dobře, že Hitman zůstane ve svém mateřském studiu. Přeskakování značky mezi dvěma studii a chrlení nových dílů každý rok (s nevyhnutelně se snižující kvalitou) bych opravdu nechtěl.
  • Pulka_lahve
    Můj instinkt mi říká, že za malé prodeje může zmrvení hry odkloněním od základních principů série.
    • Ronox
      Já ti nevím, ale na nejvyšší obtížnost to byla stejná výzva jako ostatní díly.
      • Nemůžu soudit komplet hru, hrál sem asi 2 mise po tutoriálu na nejtěžší obtížnost a připadalo mi to jako procházka růžovým sadem.
      • Kolik ti je mlíčnáku? Zvyšovat obtížnost tím, že do místnosti místo 1 NPC narveš rovnou 4? Přitom AI je pořád stejně hloupá?! (slepá, hluchá...) Aby jsi se učil nazpamět každou místnost, to je frustrující, ne zábavné.

Já se u Hitmena Absolution bavil, ale víc na nižší obtížnost s méně NPC. Už to není Hitman, takhle nějak měl vypadat asi Splinter Cell.

Beru ale jako + že se zlepšila akční část, až na to přivolávání posil. Úplně mě ale v poslední době dostal Rage. Má skvělou AI tak se ptám, proč taková není v roce 2013 všude?
        • Ronox
          24 eso Rimmere. Bavím se o hratelnosti. NPC byla stejně slepá a hluchá jako v ostatních dílech. Namátkou jsem si dával maraton Hitmanů než vyšel Absolution a krom focusu, při vypnutí ukazatelů jsem cítil stejnou hratelnost jako u původních. Rozhodně tam nebyly tak obrovské rozdíly jako u jiných značek. A ano RAGE se povedla a je to hrozně přehlížená hra. Přestřelky tam mají šťávu a NPC se libově pohybujou. Jinak nevím jestli ta vyšší obtížnost přidávala nebo ubírala npc v místnosti. Od začátku jsem to pustil na profesionála nebo jak se jmenovala ta obtížnost.
          • A her to tak, že chápu změnu některých mechanik kvůli pokroku a většímu zájmu hráčů. Neber to doslovně, ale přihlížej na "obvious" změny.
        • Jack1947
          Me vadilo ze Stealth by clovek musel fakt jit stylem, ze by nevystrelil ani jednou pac jakmile ho zmercily tak uz nemel sanci... trochu podobne jak AC dokud byl v pokleku a ve krovi a vzdy byl zmercen a nastala mela HITMAN byl razem docela uchazejici strilecka s omezenymi moznostmi.
          • Tak holt čistě Stealth hry nejsou pro tebe, já s tím problémy neměl a tak jako můj kamarád sem prošel Splinter Cell (tuším Chaos Theory) bez jediného výstřelu.
            • Jack1947
              Hlavne ze ses pobavil. Ja si to taky nekdy dam konkretne 1 Splintera co se mi tu vali na LEVEL DVD. At vidim jak dnesni hry klesli.
            • Kdybych tak tušil co meleš za bláboly ? "Btw rec byla o Absolution" já použít přirovnání nesmím ale ty můžeš ?;)
              "Asi proto ze jsem to jeste nehral, koumaku." "Me vadilo ze Stealth..." dafuq ? máš to v hlavě v pořádku ?:D
            • Jack1947
              Asi proto ze jsem to jeste nehral, koumaku. *3* Btw rec byla o Absolution taky bez vystrelu ? ( do trenek se nepocita).
  • Hitman s Larou byly jedny z nejlepší her za poslední rok a Sleeping Dogs mě bavilo taky moc.... to je hodně špatná zpráva a co hůř, místo aby dělali na jiné hře budou dělat kravinky na telefonky ... to snad ne :(
    • je to bussyness, pokud nebyla hra ztrátová (jako že určitě nebyla) tak tyhle kravatáky nechápu....spíš začínám nenávidět. Zničí vše, co bývalo krásné a dobré.
  • neuspokojive prodeje? tohle byl prvni Hitman ktereho jsem koupil a dalsi dil bych 100% koupil zas, holt mel asi nekdo zase velky voci hra je to skvela a prodava se dobre ikdyz se nikdy nebude prodavat tak jako gta...
    • Přesně jak říkáš..mě Absolution bavil moc a po časem sem si to chtěl dát na velké TV tak sem si pořidíl originálku na Xbox a nelituju :)
    • Vinu dávej skupině lidí jménem Analytici. To jsou ti kdož hýbou světem a určují kolik se čeho má prodat, tím přím ovlivňují očekávání akionářů a samozřejmě když to nevyjde tak budou akcionáři nakrknutí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit