Přejít na výpis diskuzí
Next-gen Hitman od Square Enix Montreal byl zrušen - UPDATE
6.1.2014 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
To je strašná chyba, když napíšu zkráceně jen "info" :-DDDD, zatím co ty si napsala jen "Mi" s měkkém i. nauč se pravopis, má tam bejt tvrdé a končím. Tohle je debata o ničem, ale plavím se nad tebou:-D, končím, měj se:-)
-
-
No to je konec tohleto. *15* Jo jo, taky se měj. *15* *15*
-
-
A já myslela, že Jacka1947 už nic nepřekoná. Vidím že jsem se mýlila. Ale pozor na něj. Narozdíl od většiny hráčů je vyfocený s ženou! To není asociální individum, jako my ostatní *3*
-
-
Příspěvek pro pana "(skrytá identita)". chtěl jsem původně odpovědět, tak jsem to napsal sem. Adios;-), nepotřebuju se tu hádat s děckem:-)
-
-
Poslední Hitman špatnej nebyl, ale doufám, že bude brzy vekolepé pokračování:-). Zatím se to vyvíjí správným směrem:-).
-
-
Jakym správnym směrem? Jako že to bude na mobilu?
-
-
Já si přes injector upravil AI aby byla podobná jak v HBM a na zábavnosti to přidalo dokonce si i konečně můžu vklidu vyslechnout z blízka plno rozhovorů co bych normálně neměl šanci vklidu vidět/slyšet .. a dokonce namě reagujou pozitivně že mě to sluší atd a né hned hey pal come back! *2*
-
Mohl by bejt další díl, podle dosud posledních info, to by z tohlo bejt výborné pokračování.
-
-
Mi neumnět čezky?
-
-
Vy taky neumět koukám, když vy psát "Mi", píše se snad "my" ne? Máte tam chyby.
-
-
No ty vole, jestli to myslíš vážně, tak končím. *15*
-
-
Nauč se psát chudáku :-D
-
-
Hustokrutas Přísný k nám zavítal, za svůj sloh by jsis políček lísknout mohl.
-
-
-
-
Neumět česky, já mluvit vietnamsky.
-
-
-
Kolegové povolanější a zkušenější prosím vás jaký je ten Absolution? Porád to nějak odkládám. Hrál a dohrál jsem všechny předchozí díly, ale k tomuto se pořád ne a ne dokopat.
-
-
Konzolová polívka. Jak tu někdo psal, zmizely rozsáhlejší nelineární levely, kde můžete sledovat zvyky cílů, plánovat akci. Něco takového bylo naznačeno v (asi) posledním levelu na vrcholu toho mrakodrapu a bylo to až k smíchu šablonovité a vykleštěné. Zrovna včera jsem vyhrabal návod, který jsem sám kdysi psal k Hitmanovi 2 a to byla jiná káva. Ono z toho zmizela úplně taková ta vnitřní satisfakce z dohrání levelu...
-
Podle mě to za zkoušku určitě stojí, ale mě osobně třeba dost vadí věčné plížení...spousta levelů jen o tom dostat se z bodu A do bodu B... Svým způsobem mi to oproti dřívejším Hitmanům přišlo v mnoha místech jako úplně jiná hra.
-
Nemuze to hrat clovek (asi) ktery bral odjakziva Hitmana jako ten pomalu vrchol Stealthu, hlavne ne diky konzolovym a Fisherovskemu z Convictionu mechanika "mark & kill", kdy sam vystrili cely zasobnik do vsech nepratel nebo 3 nepratel behem par sekund (v jedne mistnosti). Akcnejsi, je to uz od zacatku, zalezi na kompromisu mezi hracem a hrou jak moc je ochoten zajit za sve limity toho... pak se to myslim hrat da jen necekat dalsi Stealth, spise takovy kompromis mezi akci/tichym postupem s celkem brym (akcnejsim) koncem. Hitman je drsnejsi a s neprately se moc nepare, jo ale je to urcite Stealthovejsi nez SC Blacklist. Me to bavilo, asi ze mi to vyhovovalo tenhle styl.
-
Podle mě super, ale nejsem velký fanoušek dřívějších dílů. Líbí se mi že to nebylo tak HC jako staré díly. Ale ani na ty náročné nezapomněly, vypneš instinkt, dáš velkou obtížnost a bude to jako "za starých časů".
-
-
"Jako za starých časů" ... k smíchu, za starých časů byly otevřenější levely a hráč musel čekat na akci v určitý moment. V novém Absolution se jen cestou pokusů / omylů učíš na zpamět celý level...
-
-
Nepřeháněj, ty levely dřív nebyly o nic otevřenější jako v Absolotion. Třeba level na poli byl dost otevřený.
-
-
-
Jak jiz napsal Ronox na nejtezsi obtiznost je to opravdu vyzva, zkusit urcite
*3*
-