Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani ne radši si počkám než hrát nedodělek *11*
  • blbost pro wanabbe gangsta teenagery. z toho jsem už vyrostl . dirty peasants nad tim pohoní my ostatní jdeme dál
  • lepší nestahovač než pirát, ale taky nevím co tu dělá. 4ku si plánuju zahrát, za necelý 3kila se vším všudy mi příjde v pohodě, ale mnohem radši mám sérii saints row, škoda že na PC nevyšla jednička. Nejlepší GTA bylo vicecity, protože mělo mimo jiné i skvělé ovládání helikoptér a letadel, což později zprasili v SA, v té době jsem neměl gamepad a na klávesnici dost hrůza
  • species
    Nvm no, ses tady v diskuzi u clanku exkluzivne o GTA, na to ze te to nezajima ....
  • A ja ne, nestahl jsem 4ku nestahnu i toto, neb me to co? Nezajima. *5*
  • Ale já myslím že tohle bude za to čekání na pc nejstahovanější ha všech dob :) a taky přidám želízko ohně ale ne kvůli čekaní ale nenávidím rockstar club
  • 970ka to jisti
  • Ano, v GTA5 a její mizerné grafice (modely aut rozhodně nejsou nic úžasného) si budu prohlížet auta.
  • deridon
    fotr tě vyhodil z baráku do pouště.. ale my za to nemůžem víš?
  • Myslím, že "current-gen" by znělo jako ještě větší kktina :D
  • Mato1987
    Už nech len to tu konečne je :)
  • Jack1947
    Už jsem to psal předtím že permanentní pohled by mi z FPS, vadil GTA by mělo mít možnost volby ale zase je to vítaná změna - GTA3 mělo i klasický TOP DOWN ala GTA1/2 což bych uvítal víc už třeba z důvodu nostalgie.

ty brdo,bez mínusů i plusů a jinak desky atalk všecko brý jo? *4*
  • sem s tim celkem smirenej :) Uz tak zivime 300tisic cikanu, jeden he/he navic uz se strati ;)
  • Musíš se s tím smířit. Třeba uděláš dobrej skutek a odkoupíš pár kusů i za mě, aby se vykompenzovalo. PC mistři vpřed.... se stahováním..
  • to mi nedava smysl, ale kazdeho vec
  • Aspon budu mat modderi o starost menej. Len dufam ze 1st person v autach bude aj bez interieru ako v GTA:SA nie ako pri zprasenej GTA IV kde bol 1st len z kokpitu (aj to iba vdaka modderom) ktory zaberal
    3/4 vyhladu takze hrac ledva videl na cestu.
  • to aby si zacal setrit na nove PC, 60 FPS na ultra neda hocico, ved vieme ako "optimalizovane" byvaju porty z konzoli
  • species
    >San Niggeras :D:D

to me poslalo do kolen :D
  • species
    jo no :D nas*ere :D nevim co jinyho na to rict :D ma pravdu kluk
  • species
    no vis ja jsem asi holt zvykly na jinou uroven trolleni nez "haha ja sem predstiral ze sem blb a vy ste uverili ze sem blb!! trololol 10/10 masta trolla" ..... nevim no.... dobre ty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit