Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Ono to vetsinou funguje tak ze kdyz na ten konicek nemas prachy tak ho proste neprovozujes :)

Nechci te nijak urazit, ale tak se tim alespon takhle verejne nechlub ne?

To je jako rict ze ty si jidlo kupovat nemusis pac u vas v Tescu nemaj kamery takze to tam muzes v klidu krast.

ps.: libi se mi ta tvoje veta "lidi s mozkem je fact malo, ja mezi ne spadam", tvoje ego mi tece z monitoru
  • Nasrat. FP pohled k GTA nepatří. Jako na půl hodinové vyzkoušení možná dobrý, ale celou hru bych tak dohrát nemohl. Nesedí to k tomu.

Ale zvědavej na to jsem, to jo...
  • to je pro ty kteří si zapomněli vyndat hlavu z té své zadele . Tak až jí vyndají aby byli v obraze
  • Jako PC hráč říkám, že nemají. Jen mizivý procento, kam spadám já. Ale je pravda, že mají možnosti, kterých jako zástupce svý komunity využívám a u GTA, až se uvolní, plně využiju taky (aneb Johó a peníze na důležitější věci), což je třeba přiznat, a proto mě zaráží kdo to teda zaplatí. Sice kolegové z konzolí můžou být považování za různý ty narážečky o podřadnosti a podobný výpichy jistých klávesnicových onanistů, ale pravdou je, že po té finanční otázce se jim nic vytknout nedá, čímž je jejich vrstva mnohme sympatičtější (zvlášť pro kravaty). Jenže většina znich si svoje v případě GTA 5 už zaplatila a pochybuju, že všichni budou kupovat znovu i na novější konzole. A od nás PC hráčů se toho moc očekávat po téhle stránce opravdu nedá, takže problematika zaplacení portu na PC zůstává. Aby se na nás R* do budoucna už nevykašlal úplně, víš co.
  • species
    Ja znam osobne cloveka co ma ps3 verzi, bude kupovat urcite PS4 verzi a pak si jeste koupi PC aby mohl s nama hrat MP.

Myslim ze krasna ukazka ciloveho zakaznika Rockstaru
  • tak kazdej rozumnej clovek vedel ze R* se jen snazi vyzdimat z toho co nejvic to jen naivni konzoovce necekali a porizovali oldgenverze a ted si mnoho z nich koupi tu samou hru jeste jednou *1*
  • species
    Ja si snad myslim ze nekdo uz udelal i first person mod na ps3 ne? :D

edit - http://www.youtube.com/watch?v=fBdXbRIWgZw

aha tak jen "glitch"
  • protože to vyjde na PC *3*
  • species
    Asi krmim trola ale z tvych "nazoru" je mi smutno....

Delas bohuzel ostudu nejen sobe ale i nam ostatnim PCckarum
  • Tohle samozřejmě vím, ale teď mluvím spíš jako PCčkář. Konzole mě nezajímají. *15*
  • zaplatil to uz plebs z konzoli, zaplati to znovu plebs z next genu.

Pc hraci maji mozek
  • Když si budeš chtít v klidu prohlédnout v garáži své nadupané sporťáky, přijde vhod. Alá TDU 2.
  • next gen jsou hlavne konzole a tam je jakykoli zasah do softwaru nebo nedej boze hardwaru trestan smrti.

Neco jako apple, zakaznici jsou tak tupe ovce ze to radsi vse zakazem nez porad resit stiznosti blbu jako GGG ze si modama dodelali savy....
  • Však až bude, tak bude. Hlavně mě zajímá, jak se to zaplatí.
  • U GTA 5 mi tento pohled přijde docela zbytečný. u auta fajn, ale u chození? blbost.
  • To by vyřešily módy...
  • XorxoxTalarius
    Protoze rozlisovat to jako Current-old-gen a old-last-gen neni dostatecne PR cool
  • TubewayArmy
    Pro zájemce tady je screenshot té stránky

http://i.imgur.com/3rY4ohW.jpg
  • Jediný navíc, co od PC portu vyžaduju, je stabilní framerate 60fps.
  • TubewayArmy
    Hlasuji pro "New Gen"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit