Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Rikam, to jako rict ze nemusis kupovat jidlo pac "vyhodou" Tesca v tvym okoli je ze nema kamery takze to muzes krast.

Prijde ti to ok?

Jak se neda nic delat? tak ty hry nehraj ne kdyz na ne nemas penize?

Jinak sorry ale kladna recenze tve vlastni osobnosti tebou sama bude vzdy pusobit arogantne a egoisticky.

Opet, nechci te urazet ale clovek jako ty se mi vubec nelibi, zlodej a jeste je na to hrdy.
  • species
    ja mel docela brzo, docela rychlej internet :) tata do toho byl blazen
  • species
    "harant" muze byt urazka jen pro dalsiho haranta, kdybych mohl vratil bych se treba do 15ti let, velice rad
  • species
    typo
  • Zacina to davat zmysel, na pohlad z oci treba velmi dobru grafiku. Na ps3 a xbose by to vyzeralo hrozne.
  • Tak pohyb ve hře určité postavu před kamerou ale ve střílení si myslím že to bude dobrý i když mě vetšinou stačí přiblížení ale rovnou přepnutí do fp proč ne
  • Mart9
    Pravda, byla to past na konzolisty. Gratuluju ti, už se houpeš hlavou dolů. Ostatní chválím, čekal jsem horší odezvu.
  • Pohled z vlastních očích mi v novějších GTA vždycky tak trochu chyběl. Bylo by to volitelné, takže není důvod tohle nepodporovat.
  • Co bych se nechlubil. Jsem Pcčkář? Jsem, takže jisté možnosti, co nám tato velkolepá platforma volně nabízí prostě využívat budu. A hrát si chci, takže GTA sosákem a prachy zůstanou na podstatný věci. Což je politika, která se prostě vyplácí. Zvlášť na PC. Přes deptající morální barikády se nějak dostanu. Autorů hry je mi líto, ale nedá se nic dělat...

PS: To není ego, to je upřímná a střízlivá recenze mé osobnosti. Vidíš tam tu nuanci. Mozek, kolego, mozek to chce...
  • kennyB
    Jo, užil jsem si jí parádně *3*
  • No ja teda nevim internet sem v te dobe jeste nemel, ale vetsina lidi v mym okoli byla s 3d GTA nadsena.
  • Hrál jsem všechny díly, fetno.
  • Pamatuju až moc dobře, harante.
  • tak hlavně, že sis užil svou GTA V beta verzi *2*
  • kennyB
    Post-apo asi těžko někdo oznámí *3*
  • PS4 = NEXT-GEN
    PS3 = OLD-GEN
    PS = PREHISTORIC-GEN

neboj do 10 ti let možná oznámí POST-APO-GEN *1*
  • kennyB
    Zatímco pc elita pořád hov.o, co??? To jednoho nas.re *1*
  • Tupino hral mozna tak San Niggeras a ted tu hazi rozumy o tom co kam patri nebo ne
  • TubewayArmy
    Je to jen další funkce navíc. Nemusíš to vůbec na 1st person přepnout.
  • species
    Stejne lidi rvali kdyz GTA3 prechazelo z isometrickyho pohledu na 3rd person.... ale to ty nemuzes pamatovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit