Přejít na výpis diskuzí
Nezávislí vývojáři se bojí nového systému vracení her na Steamu
3.6.2015 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Uhm...hlavne ze sa hry blokuju na ucet...nech dovolia hry dalej po prejdeni predavat ako je umoznene master race konzolistom a nemusia vymyslat vracanie hier co uskodi hlavne vyvojarom uz i pri tak chabych pc predajoch
-
-
Tak hlavně že přeprodejem her nepřichází výrobce o zisk... *7*
-
Ty vies predat digitalne kupene hry cez PSN? To si frajer ;-)
-
-
Tak kdo si stěžoval na vymizení demoverzí, tímto krokem je to efektivně vyřešeno.
-
-
Akorát se můžeme těšit *11* na novou vlnu rádoby letsplayerů. Natočit video, vrátit a hop na další.
-
-
on te to nekdo nuti sledovat?
-
-
-
na Foxtrote, placeny mody do nejakyho skajrimu drtivou vetsinu uzivatelu steamu vubec nezajimaj
-
Jasne, oni ti "nezavisli" vyvojari maj rit v loji z toho, ze kdyz si nekdo calne ten jejich smejd, kterej ani nespusti, ze bude chtit prachy zpet ... lol
Kolik jen za posledni rok probehlo prave na steamu podobnych aferek ... takze to neni rozhodne ani tak dobra vule steamu, jako spic bic na podobny zlodeje. -
Že by si Valve chtělo vyžehlit svoji reputaci u zákazníků po tom fiasku s placenými mody? :)
-
Obavy tvůrců jsou podle mě zbytečné. Měli by si uvědomit, že kupování her je a vždycky byla dobrovolná záležitost. Když lidi nebudou chtít platit, tak platit prostě nebudou a obstarají si to jinak. Existuje ale nemalá skupina, která ocení skvělou hru, oblíbenou sérii nebo známého autora a zaplatí. Tihle lidé jistě nebudou nový reklamační systém zneužívat. A těm ostatním jsou nějaké benevolentnější reklamace u zadku, protože by pro ně bylo zneužívání podobného systému jen zbytečnou komplikací.
Možné nájezdy na Metacritic jsou už jen detail. K nim stejně dochází i v současnosti a tohle drobné riziko za další férovou ochranu poctivého zákazníka v podobě rozšířené reklamace určitě stojí. -
Journey se dá dohrát za 2 hodiny, ale nikdy bych nepřemýšlel o tom, že bych ji vrátil
-
MMM skoda, ze jim nemuzu nahradit Bulletstorm kterej sem diky zavreni GFWL nemoch nikdy zpustit dal nez na "prihlaste se do GFWL" screen...
-
-
to si asi krapet lemra. BS funguje pořád. Stačí offline mod u GFWL.
BTW: hra je stejně sr**ka. -
-
Ano i nie. Kupim si nejaky produkt tak by mi mal minimalne fungovat out-of-the-box a nie ze to treba este doladovat aby sa to vobec spustilo. Chapem ze toto hlavne pos*al MS a dotklo sa to viacerych titulov, na druhu stranu co by sa talo Valve keby presli hry co pouzivaju GFW a proste ich fixly ?
Ostatne takto ma problemy aj Fallout 3 alebo ,nie koli GFW, je problem rozbehat Vampire:Masquarade Bloodlines, co je celkovo problematicka hra ale mala by sa dat aspon "zahrat" ked uz ju ponukaju. -
-
to je holt hraní na PC. Já si taky na steamu koupil pár her, které jsem následně musel dle rad z fora opravovat, aby vůbec slušně jely. Prostě sranda.
-
-
-
-
jen ať se bojí...donutí je to dělat kvalitnější hry a eliminuje se tím počet srač*k...že by se blýskalo na lepší časy?
-
"Stačí, když někdo programově nesnáší jistou značku nebo firmu, a zfanatizovaný dav hře nakliká 0/10 - čistě z hlediska ideologie, bez ohledu na skutečné kvality hry."
A kolik "profi" redaktorů dává hrám 9/10 a 10/10 hrám které s sebou táhnou lživou reklamní kampaň, nesplněné sliby, bugy, glitche a problémy?
Já jenom že ten "zfanatizovaný dav" bývá docela často protireakcí právě na takové manýry.