Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník: od božského RPG k Ďáblu
11.11.2012 | Marek Král
101 příspěvků
-
Jo, na kameru jsme tehdy ještě neměli mody, které teď už používáme (zkus se mrknout na pátý díl WoM, pokud teda máš pořád chuť to risknout :)
Ale máš pravdu, scénář nebyl žádný zázrak.
Vážně jen tak zběžně shlédni ten pátý díl WoMka. To byl speciál taky se scénářem. Třeba bude o něco málo stravitelnější :)
Díky za to že sis udělal alespoň čas zareagovat. -
Tezko rict co je spatne, kdyz je spatne vpodstate vse... Od toho hereckeho "vykonu" kterej jsi uz sam vytknul, po kameru po samotnej scenar...
Na druhou stranu se asi bavite u delani a o tom to je *3* -
Nemám důvod nesouhlasit, ale u toho speciálu bych byl raději, kdyby mi konečně někdo přiblížil co všechno je na něm špatně :)
Člověk, který něco takového dělá poprvé tam přece bude mít chyby, to je snad jasné. Jak to ale máme do budoucna zlepšit, když nikdo nenapíše jedinou konkrétní výtku? -
Jo, to je možné. Jenom jsem chtěl znát názory ostatních lidí.
Každopádně díky za názor i když jsem se z něj zrovna moc nedozvěděl. -
Jezis to je hovadina...
-
Jistě. Obsidian v životě nepředvedl jedinou kvalitní hru.
-
Sice sem to neviděl, ale stojí to za p*ču.
-
U Wasteland 2 ani Projektu Eternity o engine vubec nejde. Jim jde o obsah a nemaj cas ani penize na vyvoj vlastniho.
Sui Generis ma sice zajimavej engine, ale vubec to neznamena, ze z toho udelaj dobrou hru po strance obsahu a hratelnosti. -
Ja jsem za lets playe rád. Když není demo, nebo je nicnříkající, tak se podle lets play rozhoduju o nákupu hry.
-
Nic většího jsem ani nečekal že uděláš Walťáku, přiznat si porážku omluvit se a zdrhnout tak to má být.
-
to abych pořád jenom hrál a hrál a hrál. a času není. chtělo by to pár životů navíc
-
Tak z toho textu je snad každému jasné, co tím UI myslel, ne? *4*
-
Nepletu: UI coby umělá inteligence je rodu ženského, tudíž předcházející přídavná jména (společné a chytrou) dle toho náležitě skloňuji. Kdybych napsal UI ve významu user interface (uživatelské rozhraní), skloňoval bych daná adjektiva dle neutra v singuláru.
-
UI a AI se nám pletou. Vždy záleží zda je to myšleno česky nebo ne.
-
Nemůžu se zbavit dojmu , že třeba takový Wasteland 2 se po stránce enginu prezentuje dost rozpačitě . Zato ve "zvláštního druhu" je vidět přesně ten potenciál co B.Fargovi chybí .....
A ten editor .... nádhera . Šoupátka a posuvníky jako v Bibble umí udělat každý , ale editor který bude bez studování desítek stran automaticky generovat terén podle základních pravidel , to se dneska moc nenosí . A přitom kolik ,věřím že i hodnotného, obsahu by dokázali vytvořit zapálení amatéři a fandové s intuitivním nástrojem .
Sui Generis nesmí zapadnout ! -
No musel jsem se strašně když toho hrdinu ten obří obludák seřezal jak psa :D
-
Proč? Jen AI přeložil do češtiny.
-
Zda se mi to, nebo si autor clanku plete UI a AI?
-
Právě to má uplné parádní barevnou paletu ... není to omalovánka a ani to není do hněda.
-
Nějak v tom Opilej Fighter: Generis zapoměli na barvy.