Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník: od božského RPG k Ďáblu
11.11.2012 | Marek Král
101 příspěvků
-
Naopak už to co předvádí na videu je docela velký krok od běžné heroické utopie k reálným soubojům . Samozřejmě na fatality jednou ranou zatím nehrají , ale ten kdo měl možnost vidět i jiný než šarádní historický šerm ví , že ke konci dlouhého souboje znavení protivníci logicky opilce připomínají .
Já jsem nadšený z toho co udělali snad i bez mocapu . -
Pokud se na ta videa někdo podívá, tak bych byl rád, kdyby mi řekl svůj názor.
Vím, že to není žádné výjimečné dílo a proto bych ocenil, kdyby někdo napsal, co tomu podle něj chybí, co by změnil a co se mu naopak líbí :) -
Větnamec jako vět znalec ... jen tak do nich .
-
Ten soubojový systém u Sui Generis vypadá hodně zajímavě. Trochu ho ještě poladit, aby to občas nevypadalo jako opilecká rvačka v závěrečné fázi taneční zábavy a bude to dobrý.
-
Doufám,že to vyberou.Zatím to nevypadá.Nevím sice jak moc jím to naskočí za den,ale asi to nebude taková rychlovka.Doufám,že dají o sobě nějak více vědět.
- Asi tam budou nějaká HP.Kostlivec měl asi meč ,sekl hrdinu a ten se vážně nezranil.
- Je tam tedy stála smrt?Jestli ta hra je dlouhá tak to bude dost zajímavé a věřím,že když vysvětli na začátku hry co a jak funguje tak pak i logické a zábavné.
Nemám rád machrování se stálou smrtí ve hře a pak člověk chcípne protože neví jak se něco dělá co by měl vědět.
- Př. Zaklínač 2. Nebyl tam tutoriál a hned se bojovalo.Logika a styl boje jiný než první díl.Pak to dopadlo ta,že než si hráč zvykl, tak chcípl.Logicky by hrdina měl umět ovládat svůj meč atd...No snad tohle udělají dobře pak se těším. -
Takovýhle soubojový systém jsem hledal už dlouhou dobu. Doufám, že se vyvede.
Někdy bych s něčím podobným možná rád viděl i strategii. -
Ten Sui Generis...to je prvotřídní mrda. Smekám a držim palce, ať takhle luxusně dopadne celá hra.
-
Vážně nevím jestli to sem mám psát, ale za zkoušku snad nic nedám :)
S několika kamarády točíme "seriály" za použití Minecraftu (možná to je pro někoho trochu divné spojení :)
Kdyby měl někdo čas a náladu, ať si vyhledá "Improshow WoM" na Youtube a napíše, co si o tom myslí.
První díly stály za houby. Je to improvizované a ze začátku jsme pořádně nevěděli co si s tím počít, ale postupně jsme se snažili zlepšit a zatím poslední (šestý) díl je snad o něco vydařenější.
Je to tvorba lidí mezi patnácti a dvaceti lety a tomu odpovídá i humor, takže spoustě lidí to nejspíš nic neřekne.
Pro lidi které by i poté zajímalo co jsme schopní stvořit, když si předem napíšeme scénář, ať se podívají na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=MfOoRX7CfdI
("herecké" výkony jsou přinejlepším hrozné a doteď se o moc nezlepšily, ale snažíme se to napravit) -
Nevypadlo: mně nepřišlo, že bych ztrácel čas :-)
-
A sakra, to komentování mí nějak vypadlo :D díky, pak to berte trochu s nadsázkou :)
-
V tom je ten um: hrát a komentovat tak, aby bylo na co koukat a co poslouchat, a divákovi tak nepřišlo, že ztrácí čas.
-
Nevite co davaj v televizi nemuzu najit program ? A jeste kdy budou novy dily doktorky Quinovy ?
-
No hej, to dělají proto, aby měli ostatní lidi co dělat. Budou čumět další hodiny na to, jak hraje někdo jiný, bomba co *1* Ale tak některé jsou super, třeba od Matrixxxl007, jako pro obhlédnutí hry dobré, ale furt je to hloupost celkem.
Jen další rozříření pro kdejaké lenochy, kteří se nechtějí učit "moviemaking", asi tak bych to popsal. (sestříhané scény jdou daleko, daleko lepší, přitom to zabere minimum času) -
To máš jako s trollama, jindro: někteří to umí, jiným to moc nejde.
-
Taky mě to napadlo, ale na druhou stranu... obě firmy chcou vydávat asi jen podle svého stylu (hraní)... resp. Valve chce hratelné hry, do turnajů, muťáky nebo vyladěný singl, zatím co EA, šak známe. Přece by si nekazili reputaci tím, že budou prodávat skvělé cizí nápady *4* *15*
-
jinak...uz delsi dobu nechapu, proc Valve nebo EA nezaplati par projektu z kickstarteru a neudela si z nich exkluzivity pro svoji digitalni distribuci... *7*
-
Jsem jedinej komu pripada ta moda tocit let´s play videa trapna?
-
Před minutou mi psal Vince D. Weller, vedoucí designér Age of Decadence, s tím, že hra by měla vyjít v říjnu 2013. Věřme mu.
-
Tak mařky a vietnamci? Dobře ty *4*
-
No přiznám se, že slova jako "zklátit" nebo "mařka" bych nikdy nevypustil z huby ... nemluvím jako troglodyt. Takže v tomhle ohledu asi budeš daleko předemnou.