Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, bůh má rád ty co si pomůžou sami.
    bez dvojsmyslu
  • Utři slzu chlapče. Sice nikdy nezklátíš tolik mařek jak já, ale možná se jednou najde nějaký větnamec, který bude ochotný tě připravit o panictví za nákup tří triček na stánku *5* *5*
  • walltar
    Jednu takovou kritickou poznámku si dovolím .... vypusť to okýnko s pohledem na tebe neplní žádnou funkci a videa budou hned vypadat mnohem profesionálněj.
  • walltar
    Co ten má společnýho s girls? .... možná kdyby měl GGB.
  • Samozřejmě tu je odkaz http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
  • http://www.gameware.sk/
  • Nazdar lidi, točím videa z nových i trochu starších her.Teď jsem se začal soustředit i na horrorové hry jako je Slender nebo Erie.Pokud máte chvíli a neublíží vám to, podívejte se na můj kanál a třebas vás mé videa donutí kliknout na Odběr.Diky
  • Jo, to je fakt. Hlavně u Valve, páč to CS:Go by mohlo s nějakými dalšími vylepšeními Source enginu vypadat na max o dost lépe *9*
    Blizz by pak mohl taky něco předělat a zkusit pčřijít s nějakým novým titulem...
    Ale spíš to vidím u těchhle firem v tom, že se snaží spíš zaměřit na hratelnost než vizuál, ikdyž, oni si to můžou beztak dovolit..... grrr *16*
  • Oba špatně, znamená to German Goo Girls. Kvalitní filmová produkce.
  • To musí mít teď hromadu peněz, když mají takovýho fanouška, jen tak dále! *4*
  • Tohle je to na co sem čekal a v tehle době nazval AAA titulek, ne stupid rpg typu diablo3. Proti tomuhle je zbytek her jen k smíchu...
  • Sui Generis vypadá nadějně ale zatím blbě. sledovat souboje je jak čučet na ožralé dědky co se řežou fofrklackama před kauflandem. zato to druhe rpg z takovejma soubojema vypada skvěle hlavně ad je to hodně těžky. slint
  • to je vykastrovany byk ... *9*
  • walltar
    Aha já sem si myslel, že to je Good, Giving, and Game.... vzhledem k jeho sexuální orientaci by to i sedělo.
  • 13_11
    Na okamžik jsem znejistil... Pak jsem si ale připomněl plný název tvé přezdívky (God's Glory Gospel). Tvůj nejapný žert tedy zeleným křížkem posvěcuji.
  • No já myslím, že na kostely se tento týden přispělo docela dost.
  • walltar
    Nechápeš, že to je záměr? Hra se nakonec bude menovat Pij Gambrinus a bude to vlastně reklamní akce. *1*
  • walltar
    Jo je to smutné, že studia s milionovýma rozpočtama dělají to samé dokola a inovovat musí člověk co programuje po práci. Holt to je ten mainstream inovaci nedovoluje a ovečky všude křičí že jsou to nejlepší hry protože je kupuje nejvíc lidí.
  • Malleth
    Já hlavně trochu naivně doufám že to nakopne další vývojáře k takovým pokusům. Je trochu smutný že něco takovýho vzejde od jednoho nadšence a velký firmy jako Blizzard nebo Valve na inovace v tomhle směru kašlou.
  • Neni to nijak zarazejici, kdyz si uvedomis, ze na kickstarteru rozhoduji popularita a duvera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit