Přejít na výpis diskuzí
NfS: Most Wanted vypadá v novém videu jako Burnout
12.10.2012 | Adam Homola
81 příspěvků
-
Pokud jsi hrál Burnout tak víš, že nejde jen o rozbíjení billboardů. Pokud jsi ho nehrál, tak to logicky vědět nemůžeš :)
-
Kupodivu letošní Forza Horizon je podstatně více NfS než Most Wanted, které je spíše Burnout Paradise 2 (pozor Burnout 2 byla poněkud jiná hra).
-
Hrál jsem demo na ForGames a je to skutečně spíše Burnout 2 než NfS. Cítím ve vzduchu velké zklamání jako u The RUN...
-
Poslední díl neberu jako FlatOut. Jen první dva.
-
R.I.P. starýmu MW, kde byl parádní tuning, nabušenej Soundtrack, skvělej příběh, traťě, auta, postavy a lokace....
-
takze autor clanku nech si da facku....to, ze sa tam daju rozbijat billboardy z toho este nerobi burnout...a zvysne sceny vyzeraju ako klasicke zavody, tak neviem, co z toho robi vedu...no ale ano, autorovi sa skratka nepaci nove NFS most wanted a tak ho ociernuje, ako sa len da
-
Need for |we will fuck! your brain from head in 10 minutes| speed most wanted.
-
"Nechápem ako sa to môže niekomu nepáčiť"
Ja zas nechapu jak se muze cokoliv z toho (krom grafickeho zpracovani nerikam ze je spatny, naopak) co je napr. na tomhle videu komukoliv libit. Naprosto iracionalni zvrhlost. Hra skvele vystihujici "vytribeny vkus" masy. -
Toto neni need for speed most wanted *9*
-
Koment měsíce *1*
-
bohuzel i era rychle a zbesile jiz je pokroucena slatanina... my co vzpominame na prave NFS se divame jeste mnohem dal do hisotorie :) Muzu vedet jake bylo tve prvni nfs ktere jsi hral s takovym nazorem ?:)
-
most epic, drift, jump, flight, points, level, xp... humus. aby som si znova nainstaloval nfs 3 ked si chcem zajazdit NUDNE a NEZAZIVNE zavody na kolo.
-
NFS série už prošla tolika zásadně odlišnými směry, že tohle pro ni už žádnej velkej krok mimo není...
(to neznamená, že se mi to líbí, ale pro mě šla série do kopru už od Undergroundů) -
Myslím, že bohužel tak jak to vypadá, tak to i bude.
-
NFS je NFS, Burnout je Burnout. Proč se ksakru nedrželi tohoto pravidla?
-
Mám tam chybu vo vete Éra Rychle a Zbesile už dávno skončila a neviem si predstaviť koho s tých "pravých fanúšikov" NFS bavilo. Malo to byť správne Éra Rychle a Zbesile už dávno skončila a neviem si predstaviť koho s tých "pravých fanúšikov" NFS by to bavilo.
-
Poslední díl tvořil nějaký úplně jiný team, který má na kontě samé budgetové tituly. Původní tvůrci o značku přišli.
-
Nechápem ako sa to môže niekomu nepáčiť ale každý máme predsa svoj názor inak by bol svet veľmi jednotvárny :D som rád že NFS prebral Criterion pretože je to aspoň osviežujúci krok pre sériu ktorá mala tak dlho krízu identity. Mne tam skoro nič nepripomína Burnout. Nie sú tam vymyslené autá, nereálne rýchlosti a hlavne Crash mód ktorý bol veľmi zábavný. To že sú tam nadmerné skoky, nejaké tie výzvy, bilboardy, rozbíjateľné brány, easy drive a autolog s toho nerobí burnout ide proste len o vizitku vývojárov ktorú predstavili už v Paradise City. Napríklad keby Naughty Dog prebral Resident Evil nemohli by ste sa čudovať že sa dá liezť po stenách atď. Hlavne veľmi nechápem hráčov ktorých uchvátil Underground na toľko že chcú tretí dieľ. Éra Rychle a Zbesile už dávno skončila a neviem si predstaviť koho s tých "pravých fanúšikov" NFS bavilo. NFS bol vždy o exotických vozidlách, krásnom prostredí neskôr aj o polícií. Nový NFS vyzerá ako správny krok vpred ale samozrejme by som tiež rád v budúcnosti videl inováciu skôr k štýlu prvého TDU alebo Forzy Horizon.
-
Tak tenhle novy dil nfs most wanted uz do slova nic nema spolecnyho s need for speed serii *11*
-
Pch stařešina *6* *6* NFS1 *15* *15* *15* *15*