-
Jen malá poznámka pro vlastníky xbox360. Není pravda že se nic nezměnilo. Co se týče menu, nastavení apod. zde je to stejné, ale co se týče samotného zápasu,tak to je nebe a dudy. A to pripominam, že NHL hraji od jejího vzniku ještě na PC. Fyzika je úplně někde jinde. Srážky, vzájemné pády, hra u mantinelu, zohlednění fyzických vlastností hraců jsou znát dost. A můžu pokračovat dál. Asi nejrealistictejsi hokej který prozatím je. Takže toto není jen na ONE. Verzi na ONE jsem nehrál,ale podle toho co psal recenzent, tak si xbox360 verzi ani jednou nezahrál
-
Nhl 14 je nej.....)))
-
panove to je NHL !!! Nepotrebuji hrat za farmu proto jsem si koupil NHL HRU ne klacikov Ligu. Hraju na Xbox 1 grafika je uzasna, hratelnost skvela, roster je aktualni a atmosfera uzasna. jak na pravem zapase kam obcas zajdu nebot ziji 15 let v Chicago. Je to nejzabavejsi a nejrealistejsi NHL co kdy vyslo.
-
Nevím jestli jsem to pochopil správně... Ona tam opravdu není sezóna?
-
-
Není.
-
-
Hlavne jsem prolezl cely nastaveni a nemuzu prijit na to,jak se tocej strany.hraju furt smerem nahoru.poradi nekdo?mam ps4
-
Čaute prosím vás je v NHL 15 slovenská Extraliga?
-
Porad je HUT mrtvej v NHL 14 nebo to zase ozilo ?
-
Nesmyslne vlajici dresy jak ve vichru - ANO. EASHL a dalsi herni mody a vylepseni - NE. EA si to letos posralo neskutecnym zpusobem a nedivil bych se, kdyby o NHL 16 byl tak maly zajem, ze NHL 17 uz ani nevyjde...
-
Prosim napiste mi co vylepsil update pls pls
-
Ahoj. Při hraní NHL 15 v módu Be a GM na PS3 se mi vždy stane, že po odehrání několika zápasů (cca 7) se mi anulují veškeré odehrané výsledky a stejně tak i všem ostatním týmům v lize. Nevíte čím to může být?
Díky