-
Ahoj, přemýšlím o koupi 18. Jsou zde znatelné rozdíly při hře oproti 17? Myslím rozdíly které ocení hráči vsimajici si detailů, např. zda je zde více variant jak dávat góly atd.Díky.
-
Pro chudé nekonzoláře tu je příležitost - NHL 18 na PC existuje :-)
http://filipbartos.cz/jak-si-zahrat-nhl-18-na-pc-navod-na-instalaci -
Měli dát obráceně ovládání vypichování Xkem a RB zvednutí hokejky takle je to samej zbytečnej fasul *2*
-
Pro všechny PC maniky.
O nic nepřicházíte, buďte rádi, že to není na PC, protože bu jste, každý den kupovali novou klávesnici, za ty nervy to nestojí... -
Tak díky moc, díval jsem se tam, že tam mají spoustu her za super ceny oproti konkurenci
-
Pokud chcete koupit levně počítačové hry, nebo na psko, nebo nintendo tak doporučuji sledovat eshop www.herni-svet.cz, mají téměř 99% her, i starší a to je velké plus :-) já tam nakupuji několikrát do roka
-
Treba vydela min, ale to co das do pc verze je absolutni minimum. Z amd64 na amd64. Tomu se snad ani neda rikat port. To zaprvy.
Zadruhy, je uplne jedno kolik lidi to zpirati. Uslej zisk to neni a drm nikdy nic nevyresilo, jen se sere beznym hracum do zivota. Clovek si koupi hru a aby si instaloval do pocitace spyware origin/uplay/steam a kdovijaky jiny botnety+nevis co samotna hra dela, kdyz je to v podstate blackbox bezici v blackboxu, proprietarni platforme. Ale to jsem odbocil.
Kazdopadne by o nic neprisli a jen by vydelali. Navic, trh je zejmena USA a tam jsou uz hodne dlouho komunisti przneny ISPs, blocklisty ti nepomuzou a VPN sotva. Takze tak. Jenom by vydelali. Ted zalez zpatky do diry, neznalku. -
Ty změny za stojí za 400Kč maximálně, počkám si na akci...
-
Jako myslíte přímo NHL18? nebo všeobecně hry na pc?
-
Nazdar, kde bych ho sehnal nejlevněji?
-
jo
-
Tam já kvůli NHL kdysi kupoval ps3 :-). Cena hraní na PC - nejlevnější xb1+NHL a hurá streamovat z xb1 na PC :).
Třeba budou nekdy i non-M/S hry v programu xbox play anywhere -
muzu si tedy vytvorit vlastni tym a pak v rezimu sezona za nej hrat?
-
Fifa má Denuvo, jinak Origin by jim moc nepomohl, to je jak steam
-
Asi... *3*
-
Reakce tohodle typu ve me vzdy vzbudi nutkani na to zareagovat.. ja mam taky primarne pc a konzole se vali zaprasena v rohu protoze nhl je proste srdcovka. Ted Ti dam priklad... Predstav si ze jsi vydavatel, ktery jen na fife a nhl pro konzole udela miliony dolaru a soucasne vi, ze za stejny penize ktery investujes do vyvoje nhl pro pc utrzis treba 1/4 protoze to 70% pcckaru proste stahne a neda za to ani kontrolu, coz je vec kterou u konzolovyho prodeje muzes temer plne eliminovat. Me tohle prijde jako hodne jednoducha matematika a i kdyz mi to taky vadi tak tomu naprosto rozumim. Fifa je na pc jen proto, ze fotbalovych samponku a fanousku je na svete radove miliony vice nez hokejovych fandu :D a tam se jim do pc i za cenu toho ze to nebude takovej prodej jit vyplati. Pokud by dnes vydavatele zajimali taky trochu hraci, tak bychom se urcite nhl dockali i na pc. Dnes uz je to je dirty byznys kde tohle jde uz davno bokem.
-
Jen tak mimochodem. Možnost vytvořit si tým se všemi těmi možnostmi (teda kromě maskota) byla už v NHL 17. Mohli jste si ho do režimu Organizace importovat namísto některého z třiceti týmů. Teoreticky dokonce je možné vytvořit si nespočet vlastních týmů a udělat si tak svou fantasy ligu. V NHL 18 je tato možnost obohacena jen tím, že si ho můžete importovat jako 32. tým, takže nemusíte nikoho nahrazovat. :-)
-
Proč by v tom nestrávil 1000 hodin za tři roky? Já mám těch 1000 hodin za dva roky a to to nehraju nijak extrémně. Pokud v té hře nestráví 1000 hodin za tři roky, tak ji snad vůbec ani nechce. To pak nechápu ty nářky.
-
Pochybuju, že průměrný hráč NHL u toho stráví 1000 hodin. Něco mi říká, že to bere podle sebe, tzn. že jeho argument jaksi nefunguje. Cena her se naštěstí nikdy neodvíjela podle toho, kolik hodin v tom někdo nahraje.
-
Ano, žádné kdyby není, takže není co řešit, EA má smůlu u PC hráčů, protože kupovat konzoli kvůli jedný hře je samozřejmě blbost. Tím se dostáváme na začátek...