Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja prave postoupil v NHL16 v BE a PRo z CHL do NHL :-). Takže ziskani Stanley Cupu bude ve stejný čas jako vydání NHL s Frostbite enginem
  • Mart9
    Kdyby se jim to vyplatilo, tak by to dělali. Asi to nebude tak jednoduchý, když ještě loni PESko vyšlo na PC prý úplně tragické. Ale naštěstí už se mě to netýká, já mám své PS4 a všem těmto nářkům se směju.
  • Mart9
    Tak ať zároveň nikdo nebrečí, že to neni na PC. To je každý rok snad už 8 let pod každou recenzí.
  • Možná nemá cenu to portovat na PC, ale pro nás zas nemá cenu si kupovat konzoli kvůli tomu.
  • Samozřejmě, že se nevyplatí portovat hru vyrobenou na PC na PC. Chce to totiž armádu raketových vědců a náklady deset milionů dolarů.
  • Mart9
    Protože pro pár set tisíc zákazníků se jim to nevyplatí jakkoliv portovat. Už se všichni konečně smiřte s tím, že NHL na PC nebude a kupte si konzoli. Já jsem to pochopil v roce 2015 a už to bylo pozdě.
  • SalemCZ
    Kam zmizel ten příspěvek o tom že to zas neni na PC?

Nevíte proč to teda vlastně nevydávají na PC, když i fifa má denuvo, ovládání na klávesnici a konzole jsou vlastně dneska PC?
  • Na tych platformach od roku 2009 nieco nesedi...
  • Taková blbost jako chtít dostat do NHL Spartu, Kometu nebo Vervu by mě fakt nenapadla, co to je za stupidní nápad?
  • on očekáva revoluci a ty mluvíš o evoluci.
  • Tenhle ročník má právě změn hodně.
  • Je tam letos opravdu hodně novinek.
  • Jack1947
    Není to to samé má to jednu zásadní zato parádní novinku *3*
  • "O tom, že ho musí mít i všichni stávající fanoušci ani nemluvě."
    Jak toto někdo může napsat? Přece nebudu kupovat každý rok tu stejnou hru. Hru, která má minimální změny a třeba i od předposledního dílu se ničím speciálním neliší. Takový díl je určen buď pro blázna, někoho kdo NHL ještě nemá a nebo někoho kdo naposledy hrál NHL 10. To stejný FIFA a jiný podobný hry.
  • bukrr
    To bude chyták! Games zaplatili Lucii Jiříkové.
  • Mart9
    A co jako, že vypadá stejně jako NHL 17? Pro nového hráče to je skvělý hokej. Já už téměř dva roky každý den hraju NHL 16 a je to prostě vynikající hra. Tu známku si jednoznačně zaslouží i tenhle ročník.

Dát výborné hře nižší známku jen kvůli tomu, že je stejně výborná jako před rokem, je naprosto zvrácené uvažování.
  • http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuilt/index.php?s=55379496ff3a9a4becb001961faa16e6&showforum=17

https://vk.com/unrealhockeyproject
  • 8/10?? Jako vážně? Za aktualizovaný soupisky? Vždyť ta hra vypadá úplně stejně jako NHL 17 a ty "revoluční" změny nejsou téměř poznat :D Kdo vám za tuhle recenzi zaplatil?? :D
  • Mart9
    Takže Jarda tam teda je? V recenzi na bonuswebu psali, že není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit