Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Ani nahodou, fotbalovy hry sou mile pred hokejem to stejny basket. Hokej je na zpracovani tezke sport, muj nazor neni ani vytka, pouze fakt ze nhl je skvela hra, ale spatnej hokej.
  • Tak kdyby to vydávali třeba každý dva roky, aby ušetřili tak PCčkáři by byly "nadržený" si to koupit, ale 9 let je hodně
  • Vše co vidíš, cítíš, slyšíš jsou jen signály ze smyslových receptorů, které mozek nějakým způsobem vyhodnocuje a přetváří do obrazů známé reality, jinými slovy, realita vzniká až v tvém mozku
  • protoze v ea si mysli, ze na pc to chce jen mala komunita hracu. Pokud nevznikne napr. aspon 300 000 petice, tak je do toho nic nenuti, protoze i tak vydelavaji dost
  • Tak si ju nekupuj, koho to zaujíma?
  • Dal sis dneska už tabletu? Modra, nebo červená :D
  • Hrála slečna předchozí díl? Z verdiktu jsem pochopil, že má hra co nabídnout i majitelům '17, ale v textu žádné porovnání. Pouze výčet novinek jako je na ofiko stránkách. Od Games.cz očekávám kvalitnější recenze. Snad Herr Bach v gamesplayi lépe osvětlí, zda letošní ročník stojí za to.
  • Ten bordel mi prošel i přes AdBlock, musel jsem jej trochu poštelovat a je zase klid. :)
  • Mart9
    Jestli narážíš na mě, tak já hraju tu samou hru každý rok. Tečka. Hraju totiž NHL 16 *3* Od toho roku 2009, kdy poprvé nevyšlo NHL na PC jsem čekal do roku 2015 a byl jsem pak tak nadržený, že mě to NHL 16 baví i po téměř dvou letech hraní.
  • Mart9
    Takže se opět musím vrátit na začátek. U dražších a komplexnějších her se to evidentně vyplatí. U NHL pro pár set tisíc potenciálních kupujících ne.
  • To není brekot, ale racionální myšlení. Ale nečekám, že člověk který hraje tu samou hru každý rok v hezčím obalu a chrochtá si u toho, tohle pochopí.
  • Vzhledem k tomu, že PC porty se běžně dělají a to u her dražších a komplexnějších, než NHL, tak tvoje logika moc nefunguje. Spíš mají smlouvy s Mrkváčem/Sony.
  • Nic není skutečné, vše je jen iluze vyvolaná tvým mozkem
  • Mart9
    Takový názor nechápu. Má to s hokejem společného tolik, jako FIFA s fotbalem a NBA s basketem.
  • Lucka je skutecna nebo je to jen neci pseudonym?
  • *výdělečným titulu, pardón
  • Kromě Severní Ameriky, kde se NHL hraje skoro výhradně na konzolích, je trh malej. Denuvo není zrovna levná záležitost, takže i kdyby ho po celou dobu cyklu hry neprolomili, je tu stejně risk, že se jim to nevyplatí a kdyby korporátní Skaveni z EA prodělali na tak bezpečně výdělečným jako je licencovaná sportovní "simulace", tak budou padat hlavy, takže to hrajou na jistotu a na PC to prostě nevychází.
  • To nevíš, že ženský musíš chválit, protože když je kritizuješ, tak je jen znervózníš? S verdiktem rozhodně nesouhlasim, ale recenze je dobrá. Na jejím základě si hru nekoupím a to, že mi je v recenzi doporučovaná, je mi úplně jedno.
  • Lukass
    Az nato ze s hokejem nema nic spolecnyho je to skvela hra.
  • nová KIA RIO ! 10x

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit