-
A co kdyz tam tech 1000 hodin nestravi
-
ale vyplatí já si to pořídil ps4 právě pro Nhl 17 a hraju to furt a ted 18 masaker takze pokad si fanda tak doporučuji si pořídit ja byl taky jen PC a kvuly nhl jsem přešel na ps4 *3* *3* *3* *3*
-
Jenže žádné kdyby není *2* Vůbec tady není, co řešit.
-
Ano. Stojí to 6x tolik, než kdyby to hrál na PC.
-
Ale vyplatí... Když v tom NHL za tři roky od koupě stráví dohromady 1000 hodin, tak za každou hodinu hraní své vysněné hry zaplatí 8,5 Kč. To je hodně?
-
Fifa, která vychází na PC, se spouští přes Origin. Stejným způsobem by se muselo spouštět i NHL na PC. Takže piráti by asi měli smolíčka.
-
Dát 8500 za to, aby si člověk mohl zahrát jednu hru, se fakt nevyplatí.
-
A oni si to jako podekovani vsichni vstricne upirati *3*
-
Pokud si chce NHL zahrát, tak je naopak hloupost si tu konzoli nekoupit. Jinou možnost nemá. Neřeknu, kdyby to stálo 20000, ale PS4 aktuálně stojí snad pod 7000 Kč.
-
Brání. Brání mu v tom zdravý rozum. Kupovat další zařízení kvůli jedný hře je samozřejmě hloupost, bez ohledu na cenu.
-
Mám PS4, takže mně absence PC verze NHL žíly netrhá. Ale pokud vychází NHL na Xbox, tak udělat port na PC by snad nemusel být takový problém. Aspoň jako takové vstřícné gesto PC hráčům.
-
Mně se neptej:
1) je mi to fuk
2) jestli si chceš zahrát hokej, nic jiného ti nezbývá *14* -
Nikdo ti nebrání koupit si za pár tisíc konzoli.
-
"Realita je pouhá iluze, i když velmi vytrvalá."
- Albert Einstein - -
co to meleš za lejna ? budu kupovat konzoli kvůli jedné hře ne ? a proč by se jim to nevyplatilo portovat... dnes už je to easy...
-
Smutné, že EA stále mé peníze nechce... PC hráč.
Rád bych si NHL opět zahrál... -
Raději využij svého práva koupit si konzoli.
-
NHL = diskriminácia PC komúnity... to čo si dovolují už nieje možné... bratia, mosime demonstrovat a vydobyť si svoje právo
-
Udelej pokus. Zavaz si oci a rozbehni se oproti stene. Az si rozbijes cifernik zjistis ze realita existuje i mimo tveho mozgu.
-
Já to takhle nevidim.