Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, ale na druhou stranu nechápu proč se vůbec s těma lidma bavíte. Evidentně jim záleží na čísle u hodnocení. Známej mi řekl, že nechápe proč je na CSFD u jednoho fimů tak nízký/vysoký hodnocení. Nic jsem mu ki tomu neřekl, jen ... "nojono". A myslel jsem si svý. Pokud orpavdu někdo dvá na čísla, tak je chudák. A zvlášť když řeší objektivitu, která neexistuje.

No a abyste si udělali trochu obrázek o tom, proč třeba indie hry získávají vyšší hodnocení. Až vám bude přes pětadvacet a budete mít něco nahráno, už vás opravdu nebudou bavit genericky vytvořený hry. Vytvoříte si nějakej vkus na základě vlastních zkušeností, osobnosti a přesvědčení. Mám teď chvilku volnýho času, tak jsem přemýšlel, že bych si zahrál nějakou fajn hru. Všechny aaa tituly mě vůbec nebavily. Je to jedno a to samý - vizuálně generický p@rn@ bez špetky originality s naskriptovanými událostmi a qte momenty. Dead Space 3, Tomb Rider atd...atd...Puštěno, zahrána hoďka. Smazáno. Hotline Miami jsem projel dvakrát.
  • V tom že číslo jsi vyjádřil ty, řekl bych dle příspěvků.
  • janchor
    Vzhledem k tomu, že "indie" věcí do roka zrecenzuju jen pár z toho kvanta, co vychází, je celkem logický, že natrefím spíš na lepší kusy. Hodnotím každopádně to, jaká hra je - ne to, jak vznikla. A už vůbec ne to, jak někomu přijde od letmýho pohledu.
  • janchor
    A v čem je problém, že je totéž vyjádřeno číselně?
  • anarchisto
  • No tak to je pěkně hovadské přirovnání. Každopádně ty a indie hry, pod 7 to nejde řekl bych - samej skvost, co?
  • Ono by stačilo jedno, bez čísel. Pouze graficky vyjádřená forma toho, jak moc redakce/recenzent doporučuje koupi.
  • A kolik těch měřítek bys musel mít ?, jak chceš porovnávat plošinovku a MMO, nebo RTS a třeba Dear Esther ?
  • Pseudoargument, zkus něco lepšího. A dej odkaz na autoserver, co takhle známkuje všechno dohromady.
  • janchor
    Jak píšu v textu, ve více lidech je to - a to mluvím z vlastní i převzatý zkušenosti - sranda velice příbuzná hrám typu Worms nebo Mashed. Tedy sranda, která vydržela nikoli hodiny, ale léta.
  • kubi-wan
    Asi se nikdy nedožiju toho, abych se tu kouk do ňáký diskuze a nikdo se tu jak jouda nedohadoval o čísle v hodnocení... *7*
  • MidnighT91
    Jo tak ve více lidech to může bejt sranda. Tak hodinu, než vám někdo ze zůčasněnejch rozbije klávesnici o hlavu...
  • janchor
    Když automobilovej server ohodnotí nějakej sporťák nízkou známkou, protože je to mizernej sporťák, zatímco rodinnej kombík dostane známku vysokou, protože je to výbornej rodinnej kombík, taky jde o důvod vyšilovat, že se známkuje společnejma známkama?
  • No kdyby byla dvě měřítka na AAA a indie zvlášť, nikdo by myslím nemusel vyšilovat. Bohužel dvě měřítka tu nejsou, je jen jedno společné pro všechno.
  • janchor
    To víš, sledovat a hrát, nota bene s dalším živým hráčem, jsou dvě různý věci.
  • Tak ještě jednou pro všechny retardy co hodnotí podle počtu pixelů nebo budgetu hry.

martin.mares.984 :
    Myslim, ze kazdy rozumny clovek pochopi, ze tahle hra je indie a tedy v kategorii indie her ma hodnoceni 8 a urcite to nebude nikdo srovnavat s hodnocenim 8 v ramci stupnice pro AAA tituly... je snad jasne, ze 8 pro Nidhogg neni srovnatelna s 8 treba prop Hitmana apod.
  • Hra má však super soundtrack třeba Nidhogg OST - Castle http://www.youtube.com/watch?v=oQHqgaupbJw http://www.youtube.com/watch?v=oxLI5Mjs_Wk Je to takový hudební syndrom neklidných nohou.
  • davidBray
    tak to bych si ho koupil, kvůli plné hře !! *5*
  • MidnighT91
    Už 10 minut sleduju gameplay a čekám, kdy se konečně objeví ta osmičková část...
    Šermovací hra kde vaše nejlepší varianta je zahodit meč.

Někdy si musím pro drogy zajet do Prahy, protože to co máme tady musí bejt evidentně totální shi*...
  • davidBray
    pokud vím, tak tě nikdo nenutí, nebo jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit