-
Zajímalo by mě, kolik z vás, co tu rozjíždíte ty hejterský orgie, by něco z toho řekli samotnýmu autorovi recenze...
Ani se mi tyhle věci nechce psát, protože to nemá cenu, ale prostě musim. Spousta normálních lidí, co si nepotřebujou zanadávat na hru/recenzi/Lukáše Grygara/web/velikost svýho pinďoura, by si tu docela rádo v klidu zadiskutovalo. Jenže tady je to samej chytrák a očividně špatnym vývinem postiženej mameluk, takže se tu z toho rázem stane žumpa, která spoustu lidí, redaktory webu nevyjímaje, už vážně unavuje. Je to furt to samý: Vyjde recenze -> všichni začnou brečet, že je redakce buď podmáznutá, nebo hrám vůbec nerozumí -> začne se tu nadávat a jistý jedinci ukážou svou "inteligenci" v plný svý kráse -> všichni jsou nakonec otrávený... a takhle je to pořád dokola. A nikoho normálního to prostě už NEBAVÍ! -
to jsou zase blitky. když se vám něco nelibí tak to ignorujte nikdo vám to nenutí. pozéři jsou spíš ti co furt nadávají u něčeho kde ani nemusí být tak táhněte
-
ano, spravne pises, ze neco nechapes. a pochopil bys treba, kdybys nejakou tu recenzi cetl. protoze se v nich docela jasne vysvetluje, co je na te hre dobre a zabavne.
-
nepotrebuju si cist dalsi recenze. beru prumerne hodnoceni 82/100. Osobne nechapu ten retro styl ala 8bit ZX Spektrum v grafice i hratelnosti. Jsme o 30 let dale. To za chvili do her zacnou implementovat i blikani monitoru jako za starych dobrych casu CRT 60Hz a budeme tomu davat automaticky 10/10?
-
8 z 10 je uchcavani z gati? z gati tu uchcavaji jen hateri. prectete si ty dalsi recenze ve svete! lukas hodnotil niz, nez velky weby...
-
Bral bych to tak ze hlavne tech co hejtuji Autora.
-
Taky jem čekal spíše diskuzi nad hrou samou, ale sešlo se tu příliš mnoho pózérů co neradi indie, ale lezou na diskuze o nich, a taky mnoho těch co nemají rádi autora ....
-
a pisou tam, jaka je "znovuhratelnost" a jak dlouho to vydrzeli hrat? chapu to dobre, ze kdyz to bude hrat 10 lidi, porad bude na obrazovce souboj 1vs1 a dalsi nastoupi az nekdo chcipne?
Jako zahrat si to behem cekani, nez dorazi vsichni z tymu k hrani opravdove hry to mozna bude dobra kravina, ale uchcavat z toho do gati? Vazne? -
Tady je v diskuzi zase nablito. Hru jsem sice nehrál, ale stačilo kouknout na Metacritic, kde má ta hra průměrné hodnocení 82/100. IGN a PC Gamer dali 9/10. Takže si laskavě odpusťte ty vaše úzkoprsý maloměšťácký kecy směrem k redaktorovi a přiznejte si, že vám něco důležitýho uniká a bohužel nemá asi cenu to vysvětlovat.
-
Výborně napsaná malá recenze. Normálně bych to nepsal, protože to tak bývá u Lukáše Grygara standardní, ale když už mám příležitost nasr@t kupu blbců, tak si jí přece nenechám ujít.
-
Hotline Miami je pro mě novodobá klasika. Projel jsem to už ani nevim kolikrát a čas od času si rád střihnu jeden dva levely, abych z toho nevyšel *4*
-
Presne tak Hra a Autor 2odlisne veci, tady je v hledacku celkova nelibost k Autorovy.
" Co sakra si odvazi, "recenzovat" a jeste psat INDIE Hram vysoka hodnoceni pch "
"Kdyz AAA hry maji nizsi nebo jsou nadhodnocene, dle tucnosti zaslane obalky"
Nova forma Hejtu. -
ano, presne!!! http://i20.photobucket.com/albums/b235/dark7fire/meme/Some-faith-in-humanity-has-been-restored.jpg
-
je to uplne obycejnej hloupej hate na to, ze nekdo proste neni schopnej pochopit, jak neco, co se mu z obrazku nelibi, muze bejt skvely ...
-
Nejde mi na rozum, proč se tady tolik lidí vzrušuje nad tím, že podobné hry dostávají vysoké hodnocení. Nikde v recenzi nezaznělo, že je to lepší bojovka než GoW nebo DMC, ať tedy zůstáváme alespoň v podobném žánru. Takže nechápu, z čeho se cítíte tak ublíženě. Autor hru na rozdíl od vás hrál a usoudil, že se jedná o kvalitní kousek, který si zaslouží takové a takové hodnocení, co na tomhle hodláte zpochybňovat? Vám se hra podle obrázků nelíbí, a to je v pořádku, máte právo na vlastní názor i na to se o něj podělit. Ale to útočení na hru i na autora recenze je zcela mimo mísu.
-
fajn, přemýšlej, ale nepruď že čočka není rýže na fóru o vaření...
-
Taky si to na 100 % obhajil *3*
-
Není ten hate na Lukáše tak náhodou kvůli jiným důvodům než recenzi ma Nidhogg??? Že by tu pořád někdo nemohl vydýchat to, že Lukáš dal kdysi 10 Skyrimu a také řekl : ''Dana (Vávru) moc nemusím,, nebojte on určitě Vávra brzo napíše ''100 věcí které jsou na Nidhogg špatně,,
-
Ne, třikrát denně budeš přemýšlet, jak ji připravit, aby ti chutnala (bo je to super potravina).
-
K takové hře by měli dávat 2 basy piv v ceně. Po 15 pivech se možná začne líbit... *2*