-
ja to pochopil, ze proste nazor zdejsiho recenzenta (btw proc by mel byt pod vlivem??? nechapu) na tuhle hru neni ve svete nijak extremne vyjimecny, aby se kvuli tomu spustil takovy hystericky povyk... proste ta hra je podle vetsiny hernich webu dobra a ty duvody v tehle recenzi zaznely - chytlavost, tempo, zabava pro partu hracu, stylizace...
-
Mlčet, když se mi něco nelíbí není zrovna nejlepší způsob. Jde o kulturu chování, tady je k vidění pěkný psycho.
-
jiste, ty napises prispevek do dizkuse a kdo diskutuje, tak je potrefena husa. Opravdu vyborna dedukce. Takove trapaky mam nejradsi *1*
-
jo pise to sam "matej". Vyzyva me k tomu, abych si precetl jine recenze, abych vubec mohl pochopit, v cem ta hra vlastne vynika. Protoze z teto recenze se jevi vice, ze byl autor pod vlivem, nez proc vlastne dal hre 8/10
-
další husička... *2*
-
nejaka poza apod. je mi u zadele. Me zajima hra. Kdyby tam misto toho nic nerikajiciho verdiktu napsal. "Vyborna chutovka na hodinkove zabiti casu, vhodna pro turnaj o panaky apod." tak tomu rozumim. Ale nerikej mi, ze normalni hrac k tomu sedne a bude to hrat denne 3 hodiny v kuse po zbytek roku. Na tohle ta hra neni stavena. Navic single musi byt traparna po par minutach. Leda tak multak pro srandu o nejlepsiho klikace vsech dob. Proste tyhle kraviny jsem hral pred 20 lety a rad bych videl realne fotky blaznu, kteri tuhle hru pilujou skill hodiny a hodiny
-
to tu nekdo psal? ja tu vidim jen krik lidi, kterym se hra nelibi z obrazku. samotna recenze je uplne OK a jasne z ni vyplyva, ze nidhogg je party hra... jsou tam i srovnani s klasikama...
-
a co te nuti sem porad lezt, kdyz te to nebavi? Hlavne tvuj koment, ktery je presne ve stylu, ktery sam kritizujes to je opravdu parada *1*
-
takze mistni hateri tedy maji pravdu, kdyz Lukase kritizuji, protoze jeho recenze nerika to nejpodstatnejsi a to proc stoji za to tu hru hrat? Protoze ja se to z tehle recenze opravdu vubec nedozvedel a to minutove video reklo 10x tolik. Tak jako tak, ta hra asi nebude na dlouhe hodiny, bude to jednorazovka na par minut.
-
detroller je supr věc ^_^
-
Kolik z vás? Ty jsi naivní. Podívej se kolik lidí má mínusy v tak krátký době to je jasnej hlasovací bot(a ten kdo má nejvíc plusů je nejpravděpodobnější kandidát na jeho uživatele, ehm ehm volavkaehmehm všiml sis, jak za poslední dobu má veskoslav smršť mínusů i za normální názory?), akorát by mě zajímalo jak to funguje protože přes proxynu to nejde (odkzkoušeno)
-
Minusy jsou prijemejsi, jen si poridit clickbota a minusovat ve velkym mmm lahoda. *15* Diky za minusokopúluskovy system kde bysme bez nej byli. *15*
-
Raděj ať mínuskujou, hlavně ať už neblijou další "argumenty" ...
-
Hlavne ze si naklikaji, + tem vlezdoprdelkum a + tem jedinym skutecnym hrdinum ( co bojuji skrze internetove diskuze za rovnopravnost nazoru ti co maji jen ten jedinny nazor svuj.)
Diky za ne, pane boze aspon ten svet je poradne zkazeny. *3*
Skoda ze si nejde "naklikat" v realu co, kdybyto slo to by bylo fajne ale bohuzel tak aspon ten internet. *4* Stejne to zas Naklikavajici PUNISHER pres rano srovna do late! *5* -
To je fakt neskutečný :D to už je jak Novinky.cz. Jestli to teda nedělá jeden nějakým způsobem postiženej člověk.
-
Nevim, ta hra mě nezajímá asi podobně jako tebe, nikdo mě ji ale nenutí hrát a chápu že to může být velká zábava. Prostě jsem chtěl jenom upozornit, že to hodnocení není nějaká přehnaná póza autora a nějakej exces jak tady všichni vykřikujou, ale je dokonce nižší než průměrný ze světa. Teď už můžou vykřikovat akorát tak, že jsou všichni recenzenti na světě úplně mimo alá všichni jsou blázni jenom já jsem letadlo.
-
A díky za mínuska, takhle aspoň vim, kolik vás, potrefenejch hus, je *1*
-
Skuste si zahrat hru HOARD ta je tez fajna.
-
Reklo, mozna by se jeste nesbirali ze zeme s vypadlimi zuby. Nevim tezko rict. Ovsem by top byla legrace
" Znamy Autor Hernich Recenzi si to v tvari v tvar , vyrovnal s provokujicim impotentem z internetove diskuze". *15*
Jop, presne tak ze nereklo. Jesteze mame ty internety ze ? *3* -
Lukas Grygar nejlepsi autor na Games.cz. Prvni co jsem od nej cetl byly Deti revoluce tady kdysi a od ty doby pro me nema konkurenci. Mel i slabsi chvile (imho), ale co tady od blbu schytava je neuveritelny. Doslova.